Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 6:16:23
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ti se kar stuširaj. Pa saj če ne upaš pustit otroka samega, ga pa nesi v lupinici s seboj v kopalnico. PA te bo gledal. Če te je vide od znotraj, naj te pa še od zunaj
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 7:03:31
|
|
|
|
end1
|
mislim, da lih novorojenčka lahko pustiš, ne takoj po hranjenju seveda, večji kot so več lahko ušpičijo.
|
|
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 7:51:23
|
|
|
|
lananai
|
Jst bi ga najbrž tudi nesla v lupinici s sabo v kopalnico.
|
|
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 7:52:42
|
|
|
|
Dudica1
|
če je bil mož doma ga je imel on drugače pa je bil v ležalniku v kopalnici na tleh im me gledal...samega sigurno ne bi pustila...
|
|
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 7:56:23
|
|
|
|
Šaki
|
IZVIRNO SPOROČILO: lananai Jst bi ga najbrž tudi nesla v lupinici s sabo v kopalnico.
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 9:45:21
|
|
|
|
emaa
|
Me je v posteljici počakal, ko sta bila že oba doma isto, saj na wc je treba tud hodit, otroka pa tud ne potrebuješ imet vsako sekundo pred očmi.
|
|
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 9:55:38
|
|
|
|
ajataja
|
za tuširat sem ga nesla zraven v kopalnico,če sem šla pa sam lulat pa sem ga pustila ali v posteljici ali pa v ležalniku.Tud dopoldan pred sprehodom sem ga vedno nesla zraven v kopalnico da sem se jaz uredila,pa še zdej ko je star skoraj 11 mesecev gre vedno z mano v kopalnico,mu dam na tla tiste igrače ,ki jih ima za kopat pa se jaz lahko lepo poštimam.
|
|
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 11:47:26
|
|
|
|
travica
|
jaz sem si jo v zibki v kopalnico zapeljala ali pa sem se tuširala, ko je spala
|
|
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 26.3.2009 12:04:17
|
|
|
|
nborazem
|
brez strahu...govori skor 3kratna mami: le stuširaj se. tudi če vmes začne jokat, ne bo umrl od 5 min tuširanja, ko ga ne boš imela pred očmi... fino je bit skrben in odgovoren, a pretiravat in komplicirat pa res ni treba srečno
|
|
RE: dnevno tuširanje in dojenček 27.3.2009 9:03:44
|
|
|
|
štorkljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 če je bil mož doma ga je imel on drugače pa je bil v ležalniku v kopalnici na tleh im me gledal...samega sigurno ne bi pustila... Isto je blo pri nas.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?