Katy78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: Katy78 IZVIRNO SPOROČILO: Otika Naša (2 leti 1 mesec) tut zadnje čase bolj ko ne samo doma štrajka ... ko pa zaspi pa spi od 1 do redko 2 uri. Jo pa dam vseeno ob 12 ih v posteljo in tut če ne more zaspat se pa pač kako uro v postelji pogovarja s svojimi pliškoti, ki jih mora imet v postelji obvezno ob sebi ... jih je pa tolko, da moram včasih prav pogledat, kje je tamala Pač se mi zdi, da se tako vsaj malo spočije če na miru leži, ker drugače je že ob 4ih ali 5ih čisto sitna. Ja, Otika, saj, jaz sem si isto rekla - pa naj bo vsaj v postelji kakšno uro, tudi če ne spi, saj je to vseeno počitek. Ampak vragec mali noče biti sam, bi moral biti nekdo pri njemu. Bova pa skupaj počivala, bom vsaj imela dober izgovor da malo zaležem. Ponoči pa spi ca. 10-11 ur brez zbujanja ampak zadnjič, ko čez dan ni spal, ni bil nočni spanec nič daljši... Nič, ne bom komplicirala - če se bo čez vikend upiral, ga ne bom silila, čez teden ga pa obe babici brez problema spravita spat. Največji hec je pa to, da bi včasih spal tudi po 3 ure, čega ne bi prej zbudile. Pri nas že od 16 meseca z njim hodimo spat popoldne. Če je sam šel spat, je spal 30 minut in fertik, če je kdo z njim bil pa smo do 2 ur prišli. Zdaj se včasih z možem kregava, kdo bo šel z njim . Je pa res, da lahko tud tv gledam, medtem ko mulc spi. Opoldanski spanec imamo namreč vedno v spalnici. Pri nas ko podnevi zaspi, potem brez problema spi, ni treba, da je nekdo zraven. Če pa noče zaspati in bi jaz hotela, da pač v postelji leži in v poltemi meditira, se pravi počiva - on bi, ampak bi morala biti jaz zraven.
|