|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dm-babybonus za nosečnice
8.2.2007 19:18:33   
žarnica
Je katera že koristila to možnost? Sem ravno dm-ovem katalogu brala,da v DM-u pokažeš materinsko knjižico in dobiš bone. KO rodiš,pa dobiš druge.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dm-babybonus za nosečnice
8.2.2007 20:19:24   
ksenijas
Jest sm jih dobila ko sem rodila pa rojstni list sm mogla poslat. So nekatere stvari mal cenejše (praški, plenice, robčki, olja...).

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.2.2007 20:35:13   
žarnica
ja,sej to,ko rodiš,vem-sem tudi jaz to dobila.
Samo zdaj je neka nova akcija,da naj bi tudi nosečnice, s predložitvijo mat.knjižice,dobile neke bone.

(odgovor članu ksenijas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.2.2007 20:40:08   
Anonimen
enako je ko takrat, ko rodiš, le da so v tem primeru izdelki namenjeni za nosečnice, takrat pa pač dojenčkom

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
9.2.2007 13:09:38   
Mateja82
Še nisem izkoristila, sem pa tudi nekaj brala o tem, vrjetno so popusti za kremice itd ki jih potrebuje nosečnica.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.2.2007 13:49:47   
Anonimen
Jaz sem poslala....Bom porocala kaj bo prislo po posti nazajuser posted image

(odgovor članu Mateja82)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
9.2.2007 18:07:07   
iwa
Jest sm že oddala to za nosečnice na blagajni, pa menda naj bi dobila bone za nosečniške izdelke, sam zej že ene 3 tedne ni nič. Upam da bo čim prej! Ko kaj dobim vam javim!

Življenje je lepo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.2.2007 14:21:42   
Afnica
Jaz sem tudi bila v DM-u in izpolnila prijavnico. Ker po enem mesecu še nisem nič dobila, sem šla vprašat v DM. Klicali so na upravo in rekli, da če jih ne dobim do konca naslednjega tedna, naj se oglasim v DM-u. Spet.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?