|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dlake:(
16.4.2010 21:47:58   
Anonimen
imam okrog bradavičke dlačice. punce kako se jih v znebite, a jih kar populiteuser posted image
posebej zdaj v času nosečnosti imam zelo občutljive prsiuser posted image

kaj naj naredim z dlačicamiuser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dlake:(
16.4.2010 21:50:47   
ledenaa
Si mogoče pomislila na to,da jih pustiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2010 21:57:37   
_Tinaa_
pusti jih...meni so kr same odpadle :)...

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2010 22:05:46   
čili
jest se tistih pet kar s pinceto lotim 

(odgovor članu _Tinaa_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2010 23:21:53   
isobel
Same odpadejo, najkasneje ko začneš dojiti. Popolnoma neboleče. Če si jih boš šla pukat, pa se verjetno bolečini ne boš mogla izogniti. Po prenehanju dojenja sem jih spet dobila nazaj. V tej nosečnosti so pa pred kratkim odpadle same od sebe.

(odgovor članu čili)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.4.2010 10:45:27   
Patty81
Tudi jaz imam s tem težave in si jih pulim. Me pa skrbi, kako bo med dojenjem...upam, da bodo tudi meni odpadle :)?

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.4.2010 12:08:15   
Anonimen
kaj pa pod popkom???kaj pa s tistimi,jih je malo preveč za pulituser posted image
sedaj v nosečnosti jih je še pa večuser posted image

(odgovor članu Patty81)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.4.2010 13:43:26   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

kaj pa pod popkom???kaj pa s tistimi,jih je malo preveč za pulituser posted image

Vosek hitro in boleče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.4.2010 15:28:39   
mayci
Meni zrastejo samo v nosečnosti okoli bradavičk, potem pa same izginejo, tako da bom nekaj mesecev spregledala tistih nekaj dlačic, pa bo...user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.4.2010 15:34:16   
divans1
Hm, jst sm jih pa že prej mela, zdj v nosečnosti jih je pa samo še več in niti pod razno ne verjamem, da bodo kar odpadle.... jst si jih tud pulim....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.4.2010 12:07:09   
Patty81
DIvans, tudi jaz imam pod popkom in si bolj vidne populim. Poleti pa uporabim vosek.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.4.2010 19:32:35   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman

Vosek hitro in boleče.

vosek, hitro in nebolečeuser posted image

še največji problem je imela kozmetičarka, ki se je bala pritisnit trakec na trebuhuser posted image

ostalo pinceta.

...vox populi...

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.4.2010 19:35:56   
eternety
Jaz sem jih kar pobrila med tuširanjem.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.5.2010 12:08:16   
tinna25
britje ni najprimernejše, ker se dlakice še bolj okrepijo....jaz prisegam na pinceto.

(odgovor članu eternety)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.5.2010 13:38:05   
divans1
Jahh, pinceta je ok, če jih ni veliko, če jih je pa več... je pa že problem, je pa britvica bolj uporabna. user posted image

(odgovor članu tinna25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
5.5.2010 11:48:18   
Martinčka
jaz sem jih tudi ogromno dobila na trebuščku... in to celmu bušiju... jaz to delo prepustim kozmetičarki ter njenemu vosku... je super! jaz si sama ne upam po trebuščku, čeprav ni kaj takšnega sam mi je neprijetno... kdaj pa tudi kakšno s pinceto ven cuknem...

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
5.5.2010 15:26:30   
Anonimen
Kaj pa po obrazu? Na bradi? Tudi odpadejo? Pri vsaki nosečnosti jih je več. Kmalu bom taka kot ata.

(odgovor članu Martinčka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
5.5.2010 16:38:55   
divans1
Ojojj, to je res grozno. Pa si nisem mislila, da majo nosečnice težave s tem. Po moje ne odpadejo, vsaj pr meni ne bodo, zihr ne, ko sem že itak temne polti. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
5.5.2010 19:02:02   
rija

Kaj pa po obrazu? Na bradi? Tudi odpadejo? Pri vsaki nosečnosti jih je več. Kmalu bom taka kot ata.

meni se po hormonskem rokenrolu pri IVF dlake samo množijo in nič ne odpadejo, niso nič bolj redke.....pač kozmetičarka malo več zaslužiuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
5.5.2010 19:11:47   
pizmovka
Jaz se jih lotim kar s pinceto, če so redke (sem ter tja kakšna), kjer pa jih je več, pa z depilatorjem (pod pazduho, noge, večina bikinija). Je mal grozno, a le prvič, potem pa je vedno lažje. Jih je vedno manj in niso več tako krepke. Britvico uporabljam le na najbolj delikatnem intimnem predelu, ker me je strah, da bo depilator poleg dlak zagrabil še kaj drugega. Se je tudi to že zgodilo user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

kajenje
mimi81

V katerem času ste zaradi nosečnosti nehale kaditi (če ste - zmanjšanje kajenja ne šteje)?

Že pred nosečnostjo (44%)

Ko je test potrdil nosečnost (19%)

V času prvega tromesečja (11%)

Nisem nehala (27%)

Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!