|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   diskonti akcija-ni za verjet
28.5.2010 7:35:14   
keira1977
Prosim da mi razložite....
včeraj sem šla zjutraj v Lidl ker so imeli mikice za otroke v akciji in spodnje hlačke brez šivov nizki model. Pridem tja in ne duha ne sluha o mikicah....niti ene številke.....spodnjice pa kar dve police in to samo visoki model. Zdaj mi pa povejte al nategujejo folk al kako je možno da nikoli ko prideš tja nimajo nič kar je kaj vredno na zalogi...al to med sabo že prej potalajo. Kako da ko pa pridem v Hofer popoldne imajo še stvari na zalogi, pa prosim ne delam reklamo samo jezi me fullll.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: diskonti akcija-ni za verjet
28.5.2010 7:46:08   
Hope2
Jaz ko pridem v hofer, ponavadi več nič ne dobim, kar bi želela. V lidla pa še nisem stopila, tak da ne vem

(odgovor članu keira1977)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2010 8:36:53   
barca1
IZVIRNO SPOROČILO: keira1977

Prosim da mi razložite....
včeraj sem šla zjutraj v Lidl ker so imeli mikice za otroke v akciji in spodnje hlačke brez šivov nizki model. Pridem tja in ne duha ne sluha o mikicah....niti ene številke.....spodnjice pa kar dve police in to samo visoki model. Zdaj mi pa povejte al nategujejo folk al kako je možno da nikoli ko prideš tja nimajo nič kar je kaj vredno na zalogi...al to med sabo že prej potalajo. Kako da ko pa pridem v Hofer popoldne imajo še stvari na zalogi, pa prosim ne delam reklamo samo jezi me fullll.user posted image

si bila pozorna od kdaj naprej je akcija, ker eno akcijo imajo od četrtka naprej, eno pa od ponedeljka. meni se je to že večkrat zgodilo da sm dan zgrešila. user posted image   drugače pa tele stvari ki jih imajo v akciji, mislim da imajo samo omejeno količino in ko se proda se proda, ne moreš več nič dobiti. mene pa v teh diskontni trgovinah najbolj moti to, ker pustijo ljudem, da razmetujejo stvari, sploh kar se tiče tekstila je katastrofa, pol pa prideš neki kupit pa tako nič ne najdeš ker je vse razmetano, neki tu neki tam. zaposleni se pa tudi čisto nič ne potrudijo, da bi opozarjal stranke na to, ali pa da bi šli vsaj vsake toliko časa mal pospravit, da bi vsaj nekot zgledal. se mi je enkrat zgodilo, da sem v lidlu kupila tele grelne blazinice za v žep in seveda ko sm jih prinesla domov niso delovale, ker so ljudje že to v trgovini lepo odpakiral, preiskusli in seveda pokvarili in potem lepo strokovno nazaj zapakirali. no res pa je da so mi vrnili denar.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2010 8:37:17   
nina131
tudi meni se je to že večkrat zgodilo, prejšnji teden nazadnje, ko so imeli balerinke in črnih ob 8 zjutraj sploh niso imeli, tako da mislim da si prej že vse potalajo.

lp

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2010 8:50:30   
karmen83
Jaz sem tudi iskala majčke, pa že prvi dan akcije ni bilo ne duha ne sluha o njih... user posted image

6.8.2008 nama je v življenje posijal najin sonček - najlepša dojenčica na svetu. Sabina, rada te imava!

(odgovor članu nina131)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2010 8:56:28   
Najaa
Pejte kak dan kasneje še pogledat, ko dajo spet ven. Vsaj za jofer vem, da je tako. Prvi dan folk razgrabi, pol dajo pa par dni kasneje še robe ven.

(odgovor članu karmen83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2010 9:43:23   
cezar
IZVIRNO SPOROČILO: barca1

mene pa v teh diskontni trgovinah najbolj moti to, ker pustijo ljudem, da razmetujejo stvari, sploh kar se tiče tekstila je katastrofa, pol pa prideš neki kupit pa tako nič ne najdeš ker je vse razmetano, neki tu neki tam. zaposleni se pa tudi čisto nič ne potrudijo, da bi opozarjal stranke na to, ali pa da bi šli vsaj vsake toliko časa mal pospravit, da bi vsaj nekot zgledal.

ja najbolj, da kar policaje naročijo, da bojo zraven stal in tepli ljudi po prstih....user posted image user posted image

To je pač kultura ljudi. Lahko kakšnemu 100x rečeš, da ne sme odpirat, lahko je na na veliko napisano, da se embalaže ne odpira...pa kaj pol... on bo odpru.... torej ljudje najh se spremenijo, prodajalec bo pospravu, ko bo trgovina zaprta, ker bo imel takrat MIR.

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2010 9:49:35   
keira1977
veste kaj sm še pomislila pa mogoče drži......kaj če oni dajo v latak in pol sploh tega nimajo folk pa pride v trgovino tole kupit in ko ne najde pač kupi nekaj drugega...ala fora ko greš v štacuno brez listka in kupiš še pol vozička robe kar ne rabišuser posted image

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2010 10:25:35   
tasika12
Pozdravljena,

tudi jaz sem bila včeraj divja, sem prišla po službi v Lidl, ker sem imela nagledane te otroške majčke, pa niti ene več. Saj vem, da če želiš kaj takega ko ti je všeč dobiti, moraš biti ob 8 h tam, ampak sem pozabila da bi koga poslal iskat. Tak da sem ostala brez in seveda jezna.
lp
Tasika

Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2010 11:19:51   
lukec
Jaz sem bla zadnjič čisto slučajno takoj ob osmih zjutraj v lidlu in sem vidla gospo, ki je nesla v naročju vsaj 30 paketov spodnjih hlačk, pakiranih po dva komada v škatliuser posted image . Niti ene niso ostale v košari, kje da bi zdržale do popoldan ... Pred vrati je že ob odprtju stal en avtobus ljudiuser posted image ... tko da ...

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2010 11:34:47   
Metuljček Cekinček
veste kaj sm še pomislila pa mogoče drži......kaj če oni dajo v latak in pol sploh tega nimajo folk pa pride v trgovino tole kupit in ko ne najde pač kupi nekaj drugega...ala fora ko greš v štacuno brez listka in kupiš še pol vozička robe kar ne rabišuser posted image

Če bi tole delali, bi bili v prekršku. Nisem sicer iz tega foha, ampak mislim, da morajo zagotoviti neko minimalno količino izdelkov, ki jih oglašujejo v letakih.

Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2010 12:07:31   
travica
sem bila včeraj 8.10 v Lidlu. Te majčke, ki so bile v akcije, še samo en paket št 86/92. Ena gospa je imela v vozičku 10 paketov user posted image  - kaj ji naj grem ven krast??? Ena pa si je kr vse iz police dala v voziček in potem v miru nazaj zlagala, kaj ni bila vredu velikostuser posted image
Je pa res da imajo te robe samo za vzorec sploh Lidl, pri Hoferju še ob 8.10 dobiš kaj.

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2010 14:42:43   
barca1
IZVIRNO SPOROČILO: cezar

IZVIRNO SPOROČILO: barca1

mene pa v teh diskontni trgovinah najbolj moti to, ker pustijo ljudem, da razmetujejo stvari, sploh kar se tiče tekstila je katastrofa, pol pa prideš neki kupit pa tako nič ne najdeš ker je vse razmetano, neki tu neki tam. zaposleni se pa tudi čisto nič ne potrudijo, da bi opozarjal stranke na to, ali pa da bi šli vsaj vsake toliko časa mal pospravit, da bi vsaj nekot zgledal.

ja najbolj, da kar policaje naročijo, da bojo zraven stal in tepli ljudi po prstih....user posted image user posted image

To je pač kultura ljudi. Lahko kakšnemu 100x rečeš, da ne sme odpirat, lahko je na na veliko napisano, da se embalaže ne odpira...pa kaj pol... on bo odpru.... torej ljudje najh se spremenijo, prodajalec bo pospravu, ko bo trgovina zaprta, ker bo imel takrat MIR.

ja res je to kultura ljudi...samo me pa čudi, zakaj ljudje to delajo samo v teh diskontnih trgovinah in ne v intersparih, mercatorjih pač drugih trgovinah...saj verjetno se tudi tam to dogaja, samo ziher 90% manj.

(odgovor članu cezar)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2010 14:47:22   
Sacherca
Vceraj me je svakinja poslala v Takkota po nekaj oblacil za tamalo. Ura 8.50, pred trgovino pa najmanj ze 40 ljudi cakalo....Nikoli vec....

(odgovor članu barca1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.5.2010 16:28:01   
SMT3
Jaz sem enkrat očeta poslala v Hofer po škornje.
Je rekel,da ne gre nikoli več,da so se babe skor steple in ga odrivaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.5.2010 16:42:33   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Je rekel,da ne gre nikoli več,da so se babe skor steple in ga odrivaleuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem mojga fotra po en otroški kompletek, sem dobila iste komentarja nazajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 16
28.5.2010 16:51:44   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: SMT3

Jaz sem mojga fotra po en otroški kompletek, sem dobila iste komentarja nazajuser posted image user posted image user posted image

ko smo poslale Raho po posteljnino, je zgledala kot tista mama s 30 kompleti user posted image  al je šel takrat njen mož v boj? user posted image  v glavem, raho, še enkrat hvala, da si šla v mesarsko klanje user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.5.2010 20:36:23   
Spark
V Lidlu sem sama že nekajkrat piršla nekaj po 8 v trgovini in željenega artikla ni bilo več. Njim ne verjamem najbolj koliko sploh dobijo česa.
V Hoferju pa imajo, je pa ekstra gužva. To se folk skoraj tepe. Sem šla enkrat po smučarski komplet, pa je bilo prav hudouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
28.5.2010 21:02:31   
glen
Le enkrat sem šla tako namerno zaradi akcije v hofer in to rečmo ob 8.20 po trenirkice, in folk se je dobesedno grebu,mamice so jemale po 10-15 kom.Vprašam eno ,če dela zalogo za 10 let, pa je rekla, da nakupuje še za ostale prijateljice katere delajouser posted image

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.5.2010 18:16:13   
TomTaylor
Ma, grem rajš v Kik po poceni body-e in majčke kot da se v Hoferju alpa Lidlu tepem za en kompletek. Gužva me nervira.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?