|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dipherline
22.11.2007 21:27:35   
Anonimen
mene pa zanima,če je kateri tudi zamujala menstruacija,ko je dobila že pet inekcij dipherlina?zamuja mi že 4 dni? moram pa iti drugi dan menst.do reša na prvo inekcijo menopurja?kaj mi svetujete?hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
23.11.2007 9:42:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: dipherline
23.11.2007 9:56:25   
maja24
Ja tut men je zamujala dva dni tok da mi je reku da je to rado.Če ti jih pa zmanka ga pa poklič in mu povej ne bo nč narobeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2007 10:02:23   
macka27
anonimna tudi meni zamuja M in to že 5 dni , no danes je 5 dan , se tudi špikam z dipherline...in mi jih je tudi zmanjkalo. No uglavnem, danes sem bla pri Reškotu in mi je dal še 4 pikice in se moram pikat vsak drugi dan..in če m še vedno ne bo , bomo postopek prekinili.user posted image .. Ker baje ne delajo cel december. Uglavnem če ne dobim M v kratkem bom morala postopek prestavit na drugo leto.
JOj, sem tolk jezna da bi kr user posted image user posted image user posted image uf uf

Nushy

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2007 10:36:49   
T1979
Tudi meni je zamujala, sicer 3 dni. Je pa to baje normalno.

Sej veš kako je, glih ko mora pridet je pa od nikoder ni.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2007 10:42:25   
macka27
No samo tolk da sporočim.... meni se je M pravkar ulila in sem tolk vesela...user posted image user posted image user posted image user posted image , mislim da mi je aspirin pomagal . sem ga zjutraj vzela ko sem prišla od dr.Reša, evo in zdej je tukaj M. Jutri pa takoj po prvo pikico Menopurja..JUPI user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.11.2007 10:44:20   
T1979
Super Macka27, bravo, bravo user posted image .

Vsaj enkrat smo user posted image  vesele, ne.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.11.2007 10:47:17   
macka27
T1979 res je ja....tolk sem je bla vesela..da ne morem sploh opisat ....heheuser posted image user posted image user posted image user posted image ... 

Nushy

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.11.2007 11:59:30   
Amelia
Super mačka, kolk je nam malo treba, da smo ful vesele, a ne? Držim pesti da vama tokrat uspe!!!

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.11.2007 13:10:14   
macka27
Res je treba malo ja, da smo vesele :-). Upam ja da bo uspelo..... user posted image user posted image user posted image

Nushy

(odgovor članu Amelia)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.11.2007 16:53:26   
Anonimen
mačka 27,a si vzela aspirin 100 ali navaden?

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.11.2007 19:42:50   
macka27
Anonimna vzela sem navaden aspirin..in se je čez par ur ulila... no vsaj mislim da je aspirin k temu pripomogel...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
In a se je pri tebi že????

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.11.2007 21:52:22   
Anonimen
ne,mačka27,ni se mi še ulila,jutri grem do dr.reša,bom popi...........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.11.2007 20:50:36   
macka27
Anonimna in a je že prišla ta user posted image user posted image user posted image M?

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?