|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dimenzija posteljice
21.1.2006 10:56:31   
tinkamiška
hoj!

najina punčka bo jutri stara 4t in počasi se odločava, da bova kupila posteljico(sedaj spi v košku), pa ne vem kakšne dimenzije naj bo. mož pravi, da bi kupila 140x70, jst sem pa bolj za 120x60.

seveda mož razmišlja bolj praktično, ker ta, 140x70, se kasneje lahko preoblikuje v mladinsko(se stranice odstranijo). meni se pa zdi, da je ta posteljica še prevelikauser posted image

kakšne izkušnje pa imate ve?

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dimenzija posteljice
21.1.2006 11:01:17   
*maja
Jaz bi kupila 140X70  (tudi jaz razmišljam bolj praktično user posted image ).

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2006 11:03:53   
tinkamiška
u, bo moj možek veseluser posted image user posted image user posted image

lp,
tinkauser posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2006 11:58:13   
Jančika_
Kar večjo vzemita, ima možek pravuser posted image . Manjše so res bolj luštne, ampak je brezveze dvakrat kupovat ali celo trikrat.

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2006 13:36:23   
coolbabe
Jaz bi pa kar tukaj dodala vprasanje: kaksno dimenzijo dekce imate za 140x70 posteljico?
Rok imam junija in to bo najin prvi pa me mucijo takele zadeve, predvsem me skrbi da nebi bila zadeva prevelika - no da nebi dobile vtisa da ponoci ne spim zaradi tega, ampak tole je pa prva stvar ki jo rihtam v sobi...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2006 21:39:25   
Jančika_
Joj, a veš, da ne vemuser posted image . Mali zdajle spi, tako da ne morem zmerit, upam, da ne bom do jutri pozabila. Je pa tak kovterček, da če ga razgrnem, seže po celi širini posteljice, po dolžini pa ne do konca. Je kovterček Len od Ikee, pa ga trenutno nimajo na internetni strani, da bi lahko pogledala dimenzije.

Ko je bil še čisto majčken, tega tako nisem uporabljala. Spal je v košku, pokrit s preganjeno dekico iz flisa ali, ko je bilo res toplo, s tanko bombažno dekico. Potem je imel spalno vrečo, no, to ima še sedaj, samo da ga zdaj še pokrijem čez. Star je pa leto in pol.

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2006 21:51:13   
Anonimen
Ne, nič ni prevelika posteljica 140 x 70. Samo obrobo daš okoli in baldahin po želji, pa je kot ena majhna cort varna hiška. Tibor jo je imel res ful rad, kar zabubil se je vanjo. Ravno pred kratkim se je preselil v veliko posteljo, ampak zaradi prostora v sobi, ker je bila velika postelja že kupljena in smo malo dali ven. Posteljica je bila drugače še dosti velika, pa bo marca star 4 leta. Pa tiste sem gledala v trgopvini, ki se dajo narediti v mladinsko posteljico in so res fletne.
Kar pa se kovterčka tiče, pa imajo itak v trgovinah dve dimenziji, za postelje 120 x 60 in za tiste 140 x 70. Torej eni so malo manjši, eni pa malo večji. Po moje je bolje, če vzameš večjega, ker bo tudi ta enkrat še premajhen. Jaz sem naszadnje imela kar ta velik kovter, ker drugače se je Tibor enkrat okoli obrnil, pa je bil že odkrit.

(odgovor članu Jančika_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2006 12:18:35   
tinkamiška
No, sem možeku povedala za vaša mnenja in bova kupila 140x70 posteljico. Kovterček mam pa tudi jaz od Ikeje velikosti 110x125, ga pa tudi jst ne uporabljam za košek, ravno tako kot Jančika. Sva pa kovterček kupila že pred rojstvom Ize, ko sva še lahko šla v Gradec, zdej nekaj časa ne bomo mogli it...

Hvala za vaša mnenjauser posted image

Lp,
Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.1.2006 13:37:29   
Jančika_
Aha, pol mi ni treba it merit kovterčka - imava s Tinko enakega.

Tinka, kaj kmalu se boste lahko podali v Ikeo. Ko so še miceni, je lažje kot kasneje. Mi smo prvič šli, ko je mali imel 4 mesece in je bilo super - zdaj si česa takega niti pod razno ne moremo privoščiti več...

Neposredna povezava do sporočila: 9
22.1.2006 20:48:22   
tinkamiška
Jančika, men se zdu to še takooo dalečuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2006 11:45:19   
coolbabe
Hvala obema za odgovor glede kovterčka, mi bo mami doma naredila  pa sem rabila mere, ker me je skrbelo na eni strani, da ni takoj odkrit na drugi pa da se ne zabaše vse skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2006 12:31:18   
KODA
Mi smo imeli pri tastarejšem posteljico dimenzije 140x70.Ko je bil dovolj velik,smo mu jo sestavili v mladinsko posteljico.V taki je bil potem do 5 leta.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu coolbabe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?