|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema
10.7.2006 22:15:18   
metuLJchy
Pozdrav vsem, z malo začetniške treme! Malo lažje je človeku pri duši, ko vidi da ni edini, ki ga tarejo podobne težave...a zdaj k vprašanju, morda mi bo katera znala pomagati..

S fantom se skoraj leto dni trudiva za user posted image  žal vsak mesec razočaranje. Ginekologinja mi je aprila ugotovila, da imam prekratke mesečne cikluse (21 dni) zaradi česar je zanositev težja...sem dobila iz Italije tabletke, ki so mi potem poštimale ciklus na cca. 26 dni...do junija vse po starem...okrog 20.6. bi morala dobit user posted image  takrat sem tudi nehala te tabletke jemat, in v roku 2, 3 dni naj bi prišla ruska teta...glede na to da sem bila takrat na morju in res prav nič pod stresom, sem se bala da bo prišla že prej....do zdaj mi ni še nikoli zamujala, prej prej prišla.... po enem tednu sem naredila Clear blue...negativno....in razočaranje...še čez tedn dni sem šla na pregled krvi...in nosečniški hormon v meji normale....zdaj je minil še en tedn, tako da mi user posted image  zamuja že 3 tedne in ne vem več komu verjeti...testom ali izostanku menstruacije? Ne vem, če ima to kaj vpliva, ma drugače imam slabo krvno sliko in mi vedno vse kaže v - (čeprav se počutim čisto normalno in delam vse čisto normalno ali pa še malo čez)...ali ima morda kakšne podobne izkušnje? Ali morda katera ve, kaj bi lahko pomenile bolečine v trebuhu, ma ne "globoke" kot pred user posted image , ma take "vozličkaste"?...

ej punce, hvala že vnaprej....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema
10.7.2006 22:28:26   
Marogica
Kaj pa vem. Možno je tudi, da imaš kakšne hormonske motnje. Kaj pa pravi ginekolog? Mislim, da bo on največ vedel o tem povedati.

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.7.2006 22:30:47   
BLAŽIKA
Najbolje da se oglasiš pri ginek. on-a ti po vedel najboljše povedat.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.7.2006 0:13:55   
pot
Če si imela prej tako kratke cikluse - pojdi h G, da ti razjasni. Možno da ti hormončki nagajajo.

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.7.2006 9:16:32   
honey
Tudi jaz ti predlagam, da greš h g. Jaz sem imela pred 1. nosečnostjo tudi večne probleme s ciklusi, pa sem jemala hormonske tabletke za urejanje. Zgodilo se mi je, da je nisem imela tudi po 3 mes, zato sem najprej dobila tabletke za sprožit M, potem pa cyclo proginovo - hormonske tabletke brez kontracepcije. Sicer pa naj bi vaju po 1 letu neuspešnih poskusov dal/a g. že na preiskave, kaj je narobe. Kako pa je s tem? A si že rekla g. da hočeš na preiskave?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.7.2006 10:05:14   
metuLJchy
hvala vsem za odgovore, res nisem pomislila, da morda mi nagajajo hormončki, ker do zdaj s tabletkami ni bilo težav in so funkcionirale "ko ura"....ja, najbolje se bo oglasiti pri G., a ko si človek nekaj želi najde včasih malo manj racionalno razlago za svoje težave...

kaj pa s krvnimi testi, ima katera izkušnje, koliko so zanesljivi in kdaj?

Ja, jaz se si "želela" (kdo pa si jih želi...) preiskav že v decembru, pa je kao moglo it mimo toliko in toliko časa, potem sem aprila dobila te tabletke za uskladit ciklus, zdaj septembra naj bi šli s preiskavami malo dlje...ma ko bi oni vedli, kako dolgo je 1 leto negotovosti, sanj, želj!!!

lep dan vsem!

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.7.2006 12:44:12   
pot
Mislim, da je krvni test najbolj zanesljiv kakšen teden po izostanku, tako, kot vsi ostali testi. Če nimaš nobenih posebnih znakov, raje znova naredi kak cenejši test, iz lekarne, da boš prepričana. Če pa te vseeno tako prsti srbijo, pa pojdi in opravi krvni test.
V vsakem primeru ti želim, da ti rata,,kar si želiš - čimprej. user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?