|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dilema
7.12.2010 10:23:46   
Anonimen
z novim letom začnem z novo službo, ki mi je pisana na kožo, katere sem si zelo želela...ampak želja je tudi še po enem otroku. o otročku sanjava že celo leto, ampak so bili na žalost 3x ss ter izvenmaternična nosečnost.

zanima me, kaj ve mislite, ali je bolje, da počakava še pol leta, pa potem ponovno začneva delat otročka? kako hitro moram povedati da sem noseča- imela bom 3m poskusnega dela? 

sej vem da nisem nič pametnega napisala, ampak sem tako zmedena ker res nevem kaj naj naredim, kaj naj si mislim, kako bi vse skupaj izpeljala.........
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dilema
7.12.2010 18:59:12   
Monstera
Kakor jaz vem je to, da te ne bi vzeli v službo zaradi nosečnosti ali planiranja nosečnosti čisto nepravilno in tega ne smejo narediti. Ne smejo na to gledati in ne smejo ti rečt "ne" zaradi tega.

Mene bolj zanima zakaj si imela 3x ss? Magari pojdi za začetek h ginekologinji in to zrihtajte. Mogoče imaš kakšno pregrado in jo bo treba odstranit kar se ti bo itak že čez te prve tri mesece uvajanja zavleklo. Potem boš pa lepo mirno zadihala in pričela redno z delom in delanjem na otročku.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2010 8:53:09   
Anonimen
sem bila na pregledu, pa ne najdejo razloga zakaj prihaja do ss, oz zakaj je prišlo do izvenmaternične nosečnosti.  ni pregrade, so mi naredili pregled ko so mi odstranili en jajcevod. imava pač smolo, to je bil zaključek.

sicer tega ne vedo, da imam željo po otroku, oz da se trudiva da bi zanosila. bolj me skrbi, kako bo vse skupaj izgledalo...
do kdaj moram povedati da sem noseča? seveda če mi uspe vse skupaj prikriti prve tri mesece.... 

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2010 16:01:01   
Monstera
Jaz to nič ne vem da bi ti mogla povedat da si noseča.
Jaz ti priporočam da svojo G seznaniš s tem, da delaš na otročku, ker nekje mora bit zabeleženo, če boš mogla na umetno ali kaj podobnega. Naj ti nekako pomagajo. Ker če kar ne gre in ne gre in imaš ss-je nekaj ni uredu. Ne boš pa prišla kar prvi dan na vrsto za umetno, treba te je skoz vse postopke prej vodit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2010 16:21:32   
Anonimen
Želja po otroku gor ali dol, jaz bi prvo počakala, da potečejo te trije meseci preizkušnje ... sploh če je to res služba, ki ti zelo leži in v njej uživaš.

(odgovor članu Monstera)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2010 16:55:38   
Anonimen
ce si sluzbe res zelis pocakaj in se najprej izkazi, da te bodo po porodniski vzeli nazaj. Nihce nima rad da zaposli delavca, ki gre potem takoj na bolnisko/porodnisko. Imeli podoben primer v sluzbi, je povedala da je noseca en dan po podpisu pogodbe. Ko se ji je izteklo ni dobila podaljsanje pogodbe.

Drugače pa mislim da mores v sluzbi povedai par tedenov prej predn nastopis porodnisko, ampak se ti itak do takrat ze tako vidi, da zvejo prej :P

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2010 21:30:36   
Anonimen
Mislm (sam je treba prevert) da si lahko do sedmega mesca tiho ampak po moje to nobeni ne rata ker je prej vidt.
Najbolje da se odločiš za tisto, kar ti bolj pomeni, ker verjetno res obstaja možnost da ti ne podaljšajo v službi zaradi nosečnosti.
S tem itak nič ne kršijo če ti pogodbe ne podaljšajo. Če imaš pogodbo za nedoločen čas pa te v času nosečnosti in dokler dojiš ne morejo
odpustiti te pa lahko takoj po prenehanju dojenja.

Jaz lahko zase rečem da sem že sita skoz enga čakanja na najboljši trenutek za prvega user posted image , zato ne mislim čakat več kljub temu da je tudi pri meni
negotovo kar se službe tiče. Skoz bo neki, da ne bo primeren trenutek pol me bodo pa leta hecala.

Odločitev je v tvojih rokah....vsaka bi drugače naredila. Srečno, kakor se odločiš!

lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.12.2010 7:22:56   
Anonimen
preglede sem imela, niso našli vzroka. ss je bil vedno v 6t in 2dni, vsi so mi rekli, da naj še malce poskusiva, potem pa gremo na umetno, sva dost mlada user posted image

verjetno bova počakala, da gredo tisti trije meseci mino, čeprav sem tudi jaz naveličana da vedno nekaj čakam in iščem pravi trenutek da bom imela otroka! 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?