|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   digitalna kamera - katera je dobra?
19.12.2005 11:11:27   
Anonimen
po raznih trgovinah in spletu vidim zdaj razno razne ugodne varjante kamer - digitalnih seveda. pa me skos mal mot kako so lahko tako poceni . a je kej narobe z njimi? rada bi eno nabavla pa ne vem na kaj moram bit pozorna da sem nam totalno našamarila. ne rabm neki ultra profi zadeve, en največji škart pa tut ne. tolk da bo za mulce pa domače živali snemat user posted image  seveda bi dala pa najraj čimmanj denarja zanjo user posted image   kaj mi priporočate?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: digitalna kamera - katera je dobra?
19.12.2005 13:49:12   
Sulfinija
Ojla!!!!!

No jaz em jo nabavila po sceni.Ker sma se leta 2003 poročila je mene ful zanimalo kako bo moj dragi na fantovščini trpel in sem lepo sama šla v big bang in tam kupila soy kameroi digitalno in jo kar prcej drago plačala.Je blo za možeka presenečenje in tole grozno,ko brta ven privlče kamero in on ga baje vprašala čigava pa je to kamera brat pa mu reče ja tvoja vendra.Pa moj je samo otrdel od veselja.
No prd dvema letoma je stala 140.000 sedaj jo dobiš že skoraj za polovico cene in je ful v redu zadeva.Samo veš kako je ko nekaj ven pride stane ne vem koliko čez eno leto pa mu takole cena pade da je to groza.
Prva tako imava tudi sony digitalni aparat kupila sma ga letos preden sma šla na morje,in brat je točno isti model in znamko takega aparata kupil pred dvema letoma skoraj 100.000sit je dal midva pa letos vred z kartico za lsike večjo mala je bla zraven in polnilec za baterije in je moj dragi za vse skupaj dal 28.000 sit.Fino,kajne?

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 14:26:02   
artista7
s fantom sva kupila v Canadi fuji fine pix s 5 milijoni megapixlov in 10x optičnim zoomom. Odvisno za kaj rabiš fotoaparat; če rabiš to bolj za družinsko uporabo, si pač kupi enega od teh trotelc, glej edinole kako dela fleš in če dobro izostri sliko, ko uporabljaš zoom. Najin je bil kar drag, tu je še dražji, samo jaz sem takega želela, ker se s fotografijo ukvarjam že par let.  Notri imava tudi 1giga pomnilniško kartico, lahko pa kupiš 512 mega, kar je povsem dovolj. Od firm so dobre sony, kaki pentax, canon.. ne priporočam ti jvc-ja, ker ima kolegica zelo težave z njim. Ti pojdi pač v trgovino, reci jim naj ti dajo baterije noter in sprobaj. To ti morajo dati. Na podlagi tega se lahko odločiš. Dobri zastopnik je npr. mixi foto video, najdeš jih na netu in se pozanimaš.

Dobro izbiro želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 14:30:53   
KIRA
canon IS 2. serija,  canon Eos !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 14:37:49   
artista7
Kira, Canon EOS ni ravno neki srednji cenovni razred, fotoaparati te serije so bili vedno dragi, že klasični, pa tudi digitalci.. Če pa imaš ti takega, je pa to dobra izbira. Samo kakorkoli, Canona preplačaš, tu ali v tujini

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.12.2005 14:40:10   
artista7
pa še to ti priporočam; če se ti da, pojdi malo čez mejo pogledat, kake so cene, ker zna biti, da dobiš ceneje. Pri nakupu tudi vprašaj, če ima aparat evropsko garancijo (se pravi tudi pri nas)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2005 15:06:56   
*goldfish*
Mi mamo Sony  DCR - 17

Takrat ko smo ga kupili je stal nekaj čez 100.000, zdaj so za 80.000

Je pa po moje čist zadosti, za snemat mulca in domače živaliuser posted image

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2005 16:47:08   
b.nika
Mi imamo Sony DVD 201, pa smo full zadovoljni z njo. user posted image
Snema direktno na mini dvd. Nama se full obnese. Bila je pa nekaj čez 200.000 sit.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?