Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: digitalna kamera - katera je dobra? 19.12.2005 13:49:12
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla!!!!! No jaz em jo nabavila po sceni.Ker sma se leta 2003 poročila je mene ful zanimalo kako bo moj dragi na fantovščini trpel in sem lepo sama šla v big bang in tam kupila soy kameroi digitalno in jo kar prcej drago plačala.Je blo za možeka presenečenje in tole grozno,ko brta ven privlče kamero in on ga baje vprašala čigava pa je to kamera brat pa mu reče ja tvoja vendra.Pa moj je samo otrdel od veselja. No prd dvema letoma je stala 140.000 sedaj jo dobiš že skoraj za polovico cene in je ful v redu zadeva.Samo veš kako je ko nekaj ven pride stane ne vem koliko čez eno leto pa mu takole cena pade da je to groza. Prva tako imava tudi sony digitalni aparat kupila sma ga letos preden sma šla na morje,in brat je točno isti model in znamko takega aparata kupil pred dvema letoma skoraj 100.000sit je dal midva pa letos vred z kartico za lsike večjo mala je bla zraven in polnilec za baterije in je moj dragi za vse skupaj dal 28.000 sit.Fino,kajne? LP Mojca
|
|
RE: digitalna kamera - katera je dobra? 19.12.2005 14:26:02
|
|
|
|
artista7
|
s fantom sva kupila v Canadi fuji fine pix s 5 milijoni megapixlov in 10x optičnim zoomom. Odvisno za kaj rabiš fotoaparat; če rabiš to bolj za družinsko uporabo, si pač kupi enega od teh trotelc, glej edinole kako dela fleš in če dobro izostri sliko, ko uporabljaš zoom. Najin je bil kar drag, tu je še dražji, samo jaz sem takega želela, ker se s fotografijo ukvarjam že par let. Notri imava tudi 1giga pomnilniško kartico, lahko pa kupiš 512 mega, kar je povsem dovolj. Od firm so dobre sony, kaki pentax, canon.. ne priporočam ti jvc-ja, ker ima kolegica zelo težave z njim. Ti pojdi pač v trgovino, reci jim naj ti dajo baterije noter in sprobaj. To ti morajo dati. Na podlagi tega se lahko odločiš. Dobri zastopnik je npr. mixi foto video, najdeš jih na netu in se pozanimaš. Dobro izbiro želim!
|
|
|
|
RE: digitalna kamera - katera je dobra? 19.12.2005 14:30:53
|
|
|
|
KIRA
|
canon IS 2. serija, canon Eos !
|
|
|
|
RE: digitalna kamera - katera je dobra? 19.12.2005 14:37:49
|
|
|
|
artista7
|
Kira, Canon EOS ni ravno neki srednji cenovni razred, fotoaparati te serije so bili vedno dragi, že klasični, pa tudi digitalci.. Če pa imaš ti takega, je pa to dobra izbira. Samo kakorkoli, Canona preplačaš, tu ali v tujini
|
|
|
|
RE: digitalna kamera - katera je dobra? 19.12.2005 14:40:10
|
|
|
|
artista7
|
pa še to ti priporočam; če se ti da, pojdi malo čez mejo pogledat, kake so cene, ker zna biti, da dobiš ceneje. Pri nakupu tudi vprašaj, če ima aparat evropsko garancijo (se pravi tudi pri nas)
|
|
|
|
RE: digitalna kamera - katera je dobra? 19.12.2005 15:06:56
|
|
|
|
*goldfish*
|
Mi mamo Sony DCR - 17 Takrat ko smo ga kupili je stal nekaj čez 100.000, zdaj so za 80.000 Je pa po moje čist zadosti, za snemat mulca in domače živali
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?