|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   digitalec Olympus mju mini
10.3.2005 10:54:02   
African queen
Pozdravček,
Full mi je všeč digitalni fotoaparat Olympus mju mini(privlači me,ker je lepih barv pa tako majhen),pa bi si ga rada kupila,ma ker se na take stvari glih ne razumem,me zanima mnenje nekoga, ki ve kaj več o digitalcih..
Neposredna povezava do sporočila: 1
10.3.2005 13:37:59   
viv_
Tega mju ne poznam, imam olympusa zoom varianto, ki je pa en kakovostni nivo nižje od mju, pa sem super zadovoljna. Predvsem prevaga to, da je enostaven za uporabo, pa program za računalnik je pri olymposu super.

lp

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.3.2005 14:26:46   
vesnaRR
Kolikor vem so ga kar pohvalili da je zelo dober. Je pa tudi luškan;) ljubezen na prvi pogled;)
Pazi pa, ker ima malo (optičnega seveda) zooma (mislim da samo 2x) tako da presodi za kaj ga rabiš. So pa Olympusi dobri.

Lp, Vesna

Neposredna povezava do sporočila: 3
10.3.2005 15:55:09   
African queen
Hvala obema!Sicer doma imamo že enega Olympusa,smo zadovoljni,problem je nastal edino ko je bilo nekaj s flešem narobe pa v Sloveniji ni servisa za Olympus in je mogel all the way na Češko-to nas je malo motilo!
Tale mini mi je pa zelo simpatičen pa še odporen na vlago je,tako,da bi mi prišel prav v vlažni Afriki!

Neposredna povezava do sporočila: 4
10.3.2005 16:23:52   
baguSka
Pozanimaj se če majo u Afriki servis, drugač boš še dlje čakala..:zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 5
10.3.2005 22:11:14   
vesnaRR
Ja, tole s češkim servisom poznam. Mar bi ga v Ameriki dala popravit, glupa jaz:grrr:
Glede vlage pa načeloma niso več ful občutljivi, ampak poglej si malo specifikacije na netu. Se pa dobi tudi posebno ogrodje za v vodo, če je vlaga takšen problem. Malo povprašaj direkt pri proizvajalcih, bo najbolj ziher.

Lp, Vesna

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?