Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 21:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi ga imamo, že 2 leti. Zelo zadovoljni, dela kot švicarska ura. Nobenih pripomb na kvaliteto. Razen morda to, da mala Mič vedno dobro izpade, jst pa tako tako......... Če te pa še kaj konkretnega zanima, pa vpraš
|
|
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 21:39:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi ga imamo in smo zelo zadovoljni z njim! Barve so full lepe (v primerjavi s sestricninim olympusom pa sploh) - res zive in vse. Pa full je enostaven za uporabo!
|
|
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 21:44:53
|
|
|
|
TNT
|
sony ma navadno težave s slikanjem pri manj idealni svetlobi - potegne na rdečo. sicer pa ponavadi priporočam tri znamke in sier canon, canon, al pa canon
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 22:21:34
|
|
|
|
koruzica
|
IZVIRNO SPOROČILO: CAMPEK A ga ima katera? Kako sta zadovoljni z njim? Vsako mnenje o omenjenem fotoaparatu so dobrodošle. Halo Preprost za uporabo, odlične slike; moti me čas preklopa zaslonke, torej, ko posnameš sliko, da lahko ponovno slikaš. Mam ga tudi okoli 2 leti, je pa zdaj že velik drugih modelov. Tega mislim, da ni več v prodaji, razen če kupuješ rabljeno. Drugače pa nimam pripomb in bo naslednji aparat tudi SONY. Sem poskusil tudi Olympus in Canon, za slednjega lahko rečem, da je zame res ' kanon', olimpusu pa me je zmotila cena, za kvaliteto kar ponuja. lpk
|
|
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 22:22:05
|
|
|
|
Seven*
|
TNT, mi imamo H1 od Sonyja in smo ZELO zadovoljni. Nebi zamnejala za nobenega Canona.
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 22:25:33
|
|
|
|
Seven*
|
Se strinjam z koruzico. Jaz bi kupila H1, razlika je ocitna. Sem preizkusila oba.
|
|
RE: dig.fotoaparat Sony DSC-P72 28.5.2006 22:29:56
|
|
|
|
TNT
|
IZVIRNO SPOROČILO: Seven TNT, mi imamo H1 od Sonyja in smo ZELO zadovoljni. Nebi zamnejala za nobenega Canona. seven ne moreš primerjat rang h1 z p72
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.