|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dieta 82. dan
28.10.2005 7:09:16   
Anonimen
Ekola, še malo.

Danes smo na sadju pa kaj je pol.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dieta 82. dan
28.10.2005 8:40:26   
smrček
Jutroo!
Joj, kako ste že ve daleč, še par dni do konca.user posted image
Jaz sem pri Lunah in imamo danes 52. dan - OH, no ja saj smo že tudi me čez dobro polovico. Zdaj smo ravno v tisti fazi, ko nam kile ne gredo nikamoruser posted image . Kdaj se bo spet kam primaknilo, kako je bilo pri vas?

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.10.2005 9:21:02   
Anonimen
Meni je šlo skoraj vse dol v prvem mesecu, no 8 kil, zdaj proti koncu se počasi se mi zdi topi še ena kila, tako da en vem, če bom v naslendjih parih dneh prišla do cilja - 10 kil. Je pa res tudi to, da če jih imaš več za izgubiti gre hitreje dol, pri meni se mi zdi, da bo tole neka optimalna teža, tako da zgleda telo že ve, do kam lahko user posted image

(odgovor članu smrček)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
28.10.2005 10:38:47   
Anonimen
optimalna teža, ja, prav gotovo,user posted image , ti moraš biti kot ena prekla. suhljad. če bi še shujšala, bi bila kot tiste anoreksične manekenke. ta grde, mislim. pri taki višini taka kilaža, pa pri tvojih letihuser posted image , ljuba moja, je minimum od minimuma.
no, zdaj sem se skašljala, pa naj še povem, da imam danes jaz pečeno zelenjad, jutri pa bistro krvavško vodo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.10.2005 11:01:40   
Anonimen
Pečeno zelenjad user posted image user posted image user posted image  Ja, zgleda da bo res tako splišni. Jaz sem zadovoljna, moj pa tud. Sem mu ravno včeraj pravila, kaj so vam obljubili možje za zmanjšanje kilaže, pa me je samo čukasto gledal user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
28.10.2005 11:06:06   
Anonimen
saj zdaj te bo pa presenetil, boš videla.user posted image
mene moj iz dneva v dan. ko že mislim,  da ne more biti slabše, pa, ekola, je že!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.10.2005 11:07:50   
Anonimen
Ja, hvala identično, Spliš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
28.10.2005 11:43:51   
mojchka
Moj pa me spodbuja in izziva tako, da mi kaže, kako z lahkoto sname prstan s shujšanih prstov, pa kako z lahkoto potegne zapete hlače z bokov...
Ja, seveda, ko pa se njegovi boki v življenju še nič niso širili...
Ampak, včeraj, ko sem se tuširala, je tudi mene pohvalil.
Mi je bilo kar nerodno.

LP
mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.10.2005 11:56:06   
Anonimen
Meni gre pa že na živce s tem hvaljenjem. Resno.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
28.10.2005 14:29:59   
mojchka
Kedo?
A moj gospod mož?
Nič hudega. Je kar prav tako.
Ker če bi ti bil všeč, bi mi ga lahko še speljala...

LP
mojca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.10.2005 15:37:00   
Lianna
Ojla. Pa se že spet oglašam. Neki časa sm bla brez računalnika. Drugač sm še vedno na dieti. In tehtnica kaže -5kg=) Me že vsi hvaljo kako sm lepo shujšala=) Še malo pa bo.

lp

(odgovor članu mojchka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.10.2005 15:47:41   
Anonimen
Ne, ne mojčka, moj dec mi gre že na živce s hvaljenjem. Aja, mogoče sem to pod kater drug dan pisala, ne vem več dobro user posted image

(odgovor članu Lianna)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.10.2005 18:23:54   
Anonimen
Današnja ideja iz knjige je zelenjavno-sadna solata. Če katero zanima recept, naj reče.

Sicer pa bi menda bil čas, da se počasi javijo rezultati, kaj? Jaz, odkrito povem, da sploh ne stopim več na tehtnico, odkar žrem vse, kar mi pride pod roke. Me je strah nanjo pogledati. A rezultat bom vseeno javila. Za kateri dan se zmenimo?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
28.10.2005 20:13:01   
Lianna
A lahko za nedeljo? K je glih konec tedna. No jst se bom oglasila takrt pa povedala kako gre.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
28.10.2005 20:26:43   
mojchka
Al bina, ti je nerodno, ko te hvali, al kaj?

V zadnjeih letih so nas imeli za samoumevne, zdaj pa vidijo, da smo nekja posebnega, kaj!!!

LP
mojca

(odgovor članu Lianna)
Neposredna povezava do sporočila: 15
28.10.2005 20:29:22   
Anonimen
meni je prav za v nedeljo, za javljanje teže.

(odgovor članu mojchka)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
28.10.2005 21:57:24   
Anonimen
Ja, tebi je, ko imaš jutri vodni dan. Jaz bom javila 88. dan, po mojem zadnjem vodnem. A prav?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
28.10.2005 21:59:15   
Anonimen
prav. jaz sem pa lačna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
28.10.2005 22:01:38   
Anonimen
Jst tudi, pa bom šla kar počasi spat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
28.10.2005 22:06:57   
Anonimen
Ja, jaz grem tudi, ker tole je itak tako počasi začelo delat, da ni za nikamor. O, poglej, jaz pa že verzalke pišem. O, že z obema rokama tipkam. Samo da z levo s sredincem. No, pa saj z desno tudi, zdaj vidim. Sploh nisem vedela. Škoda, bo konec bolniške.
No, pa lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
28.10.2005 22:08:56   
Anonimen
lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?