Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 19.10.2007 13:11:01
|
|
|
|
Anuška79
|
Plastelin, modelčki za plastelin ter mali valjarček. ZAKON!!!!! Lepilo z žličko in mali koščki papirja za lepljenje. Nalepke.
|
|
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 19.10.2007 13:11:59
|
|
|
|
Anuška79
|
Aja, pa še perlice - jih je ful rad natikal na nitko/laks.
|
|
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 19.10.2007 17:00:28
|
|
|
|
poliloni
|
Naš ima dve leti, pa ga najbolj zamotijo sestavljanke. Imamo take bolj velike, lesene.
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 26.10.2007 7:39:06
|
|
|
|
mala pika
|
Pri nas so zaekrat puzzle še zanimive, vendar jih moramo vsake toliko časa zamenjat. Zanimive so še druge razne igre: spomin, domine, igrca štejemo do deset, potem so pa še igrače na baterije: Fredove bolhe (na kužka moraš namestiti bolhe tako, da ko se strese, nobena ne pade dol), igrca Pop up pirate, pa lego kocke so tudi še zanimive. Aja, pa zelo rad se igra z lesenim vlakcom, da sestavaljmo tire, tunele, ... seveda z najino pomočjo. 1x na dva dni pa tudi kakšno računalniško igrco zalaufama. Najbolj mi je všeč DC do Bim bam - tudi spomin, puzzle, nove besede, liki in živali,...., je kar uporabnega za zdajle pa še za kasneje. Druga taprava in najbolj živa igrača pa je njegov mlajši bratec. LP!
|
|
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 29.10.2007 20:40:33
|
|
|
|
slavni
|
Zdravo mala pika! Kje se pa dobijo take računalniške igrice? LP
|
|
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 30.10.2007 20:01:53
|
|
|
|
Sandrin
|
Cd Bim Bam dobiš v bližnji trafiki skupaj z revijo Bim Bam. drugace pa obstaja ful velik simpatičnih igric za malčke - naša jih obožuje- sposodili smo si jih v knjižnjici in si jih presneli
|
|
|
|
RE: didaktične igrače za 3 leta 30.10.2007 22:35:35
|
|
|
|
Gina
|
Uau, mala pika, a vse to se greste pri treh letih...pa računalnik? Po moje sem jaz čist za časom, ker naš se pa najraje klasiko igra - kuhinje, igre vlog z vsako rečjo, ki jo lahko pri tem uporabi, od plišastih igrač, malih figuric, punčk.., seveda se igra z vsemi možnimi avtomobilčki ure in ure, pa si dela steze in se pogvarja z njimi in take reči, pa knjigice so zanimive, pa plastelin, pa puzle, pa kocke vseh vrst in oblik, pa vse, kar je za razšraufat, posledično tudi kladiva, klešče, set orodja za otroke, pa glasbeni cd-ji, pa dvd-ji za gledat, flumastri malo manj, ampak tudi včasih, škarje pa ta hip ne uporablja toliko, kot jih je pol leta nazaj, zunaj pa traktor na nožni pogon do nezavesti...
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?