Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: diazepan v začetku nosečnosti 24.4.2008 10:36:24
|
|
|
|
Lana25
|
Hej anonimna, tudi sama sem na istem kot ti. Tudi mene je nosečnost presenetila, še bolj zato, ker sem bila v 8. tednu na pregledu, pa je G. rekla, da je ni, potem sem se seveda nehala pazit in začela jest zdravila, ker sem imela neznosno zgago. Od ultopa, ranitala, spazmeksa, rutacida in še canasten vaginalet, vse sem dala vase in jih jedla kot bombone. In to je trajalo več kot mesec dni, ko sem spet šla na pregled misleč, da nimam menstruacije zaradi kakšne ciste, potem pa nosečnost. Zdaj pa me kot tebe dan za dnem skrbi in skrbi. Ponoči včasih ne spim, ker mislim samo na to kaj sem naredila svoji pikici. Sicer so mi rekli, da ta zdravila ne vplivajo na plod, samo vseeno ne morjo veden zagotovo. Ne vem kakšen vpliv ima sicer apaurin, te pa razumem kako te skrbi.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?