|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   diagnostični naravni ciklus
17.11.2006 11:58:00   
PAMELA
Drage soborke. Kar nekaj časa vas že prebiram in danes sem se odločila se vam pridružiti.
Po dveh letih poskusov, obupov in negativnih testih sva pristala pri naslednji diagnozi: nepojasnjena neplodnost!!!!!
Z obema torej vse OK.
Dala sva že skozi naslednje: laparo., histero., 3x spermiogram, klomifen 5 ciklusov, 2x IUI z klomifenom 1x IUI z gonal-f. Danes pa sva dobila napotnico za Diagnostični naravni ciklus??? Ja to piše na napotnici - pa sestra pravi da tudi gre za punkcijo. Ampak a ni to pri IVF ali ICSV? Kaj me torej s to napotnico čakauser posted image ? Rabim pomoč.
Pa hvala da ste tu na netu.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: diagnostični naravni ciklus
20.11.2006 12:06:52   
Anonimen
vidim, ad še nisi dobila nobenga odgovora in nažalost, ti ga tudi jaz ne morem dat. Mislim pa, da to pomeni, da boš šla v naravni cikel, brez dodatnih hormonov in zdravil. spremljali te bojo z UZ in ko bo čas boš imel apunkcijo, kjer ti bojo pobrali jačeca. Najbrž bojo potem ta jajčeca oplodili in ti jih vstavili. Glede na to, da je diagnostični, bi pa lahko tudi kako analizo na jajčecu naredili. Res ne vem, kaj bi naj to pomenilo. če ne dobiš nobenega odgovora, pokliči sestro in jo vprašaj, so kar prijazne, tako da boš sigurno dobila odgovor in se pomirila. želim ti user posted image user posted image

(odgovor članu PAMELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2006 7:25:17   
PAMELA
Ojla Mišek,

najlepša hvala, da si se javila.
In naj ti povem, da je tvoja prognoza čisto točna.
Ja naredili bojo punkcijo - brez kakršne koli stimulacije in jajčeca skušali oploditi ter vstaviti nazaj.
In kakšna je tu razlika med tem postopkom in IVF postopkomuser posted image .
Lep dan še naprej in čim prej en velikuser posted image user posted image .

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2006 7:46:38   
Anonimen
ni razlike, razen v zdravilih oz inekcijah, ki jih v ivf dobivaš. najbrž tudi zato noben ne ve kaj to pomeni, ker temu kar tebi piše na napotnice, vse pravimo spontani postopek. Spontani postopek pa je najbrž preveč po domoče povedano za eno napotnicouser posted image .

Ivf se tudi začne že pred M, ko dobivaš že ene inekcije (suprefact, diphereline) in 2 dan M dobiš spet druge inekcije (menopur ali menogon ali pa gonal), pri spontanem pa tega ni.  Drugače pri obeh sledi kup UZ, da te spremljajo kako ti folikli rastejo, ap ko bojo zadosti veliki sledi stop inekcija in kasneje punkcija. ta in še naprej pa je pri obeh enako.

(odgovor članu PAMELA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2006 9:45:19   
PAMELA
Mišek hvala, hvala hvala.
Sem sedaj vsaj oborožena z znanjem - tako da vem, kaj me čaka.
Pa ta portal in ve ste res super - ko pravi dohterji, samo še veliko bolj prijazne.user posted image

(odgovor članu PAMELA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?