Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 24.8.2006 22:42:48
|
|
|
|
pika74
|
A obstaja prou program za slepo tipkanje? Jest ti lohk sam povem, kako grejo po vrst LEVA: ASDF DESNA: JKLČ Pol pa sam dopolnjuješ pa vadiš. Sam glej, da te nau pol prst bolu tko kt mene.
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 24.8.2006 22:56:56
|
|
|
|
Ninica
|
vem pravila tipkanja, s tem programom lahko vadiš hitrostno tipkanje
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 8:46:41
|
|
|
|
tanaja*
|
http://www.sense-lang.org/typing/
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 10:35:15
|
|
|
|
puncica
|
Mislim da mora nekje bit, sam poiskt bi ga bilo treba
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 10:47:47
|
|
|
|
Maxica
|
Enkrat pred časom se mi zdi, da je že Zara spraševala po tem programu. Pobaraj jo malo, če ji je kaj znano.
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 10:52:10
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninica vem pravila tipkanja, s tem programom lahko vadiš hitrostno tipkanje Hitrost se najlazi naucis z vajo!
|
|
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 20:43:14
|
|
|
|
bamby
|
Link, ki ga je dala Tanaja je kar dober za začetno učenje. Praksa dela mojstra!
|
|
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 24.9.2008 10:20:25
|
|
|
|
katjes
|
Sem našla program ASDF! ASDF
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 18.12.2010 18:50:57
|
|
|
|
tiasika
|
jz mam program ker se morm učit a mi ne delajo č,ž,š ker mam windovs vista priporočam ti typing master pro
|
|
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 20.12.2010 22:49:38
|
|
|
|
honey
|
Ja, vsi ti razni programi so dobri za osvajanje osnov tipkanja - položaj prstov in tako. Ampak hitrost pa se pridobi samo z vajo. Pa ne s tipkanjem po forumih Najbolje je, da si sprintaš kakšno dolgo besedilo in ga potem poskusiš čimprej prepisat in seveda s čimmanj napakami. Jaz to govorim iz lastnih izkušenj - ko sem hodila v šolo (administrativno), smo imeli v šoli poudarek na slepem tipkanju - sem bila 3-letni program. Pa lahko rečem, da ko sem prišla iz šole, sem znala ravno toliko tipkat, da sem spackala za ubogo dvojko. Ko pa sem enkrat začela hodit v službo, sem v zelo kratkem času pridobila na hitrosti, saj sem bila prisiljena, da sem hitro pisala (zapisnikarica na sodnih obravnavah). Tako da zdaj, po 20-ih letih tipkanja, lahko rečem, da imam tistih "ubogih" 250 udarcev na minuto, ki so tako opevani Ampak to je samo vaja, vaja, vaja.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?