Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 24.8.2006 22:42:48
|
|
|
|
pika74
|
A obstaja prou program za slepo tipkanje? Jest ti lohk sam povem, kako grejo po vrst LEVA: ASDF DESNA: JKLČ Pol pa sam dopolnjuješ pa vadiš. Sam glej, da te nau pol prst bolu tko kt mene.
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 24.8.2006 22:56:56
|
|
|
|
Ninica
|
vem pravila tipkanja, s tem programom lahko vadiš hitrostno tipkanje
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 8:46:41
|
|
|
|
tanaja*
|
http://www.sense-lang.org/typing/
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 10:35:15
|
|
|
|
puncica
|
Mislim da mora nekje bit, sam poiskt bi ga bilo treba
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 10:47:47
|
|
|
|
Maxica
|
Enkrat pred časom se mi zdi, da je že Zara spraševala po tem programu. Pobaraj jo malo, če ji je kaj znano.
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 10:52:10
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ninica vem pravila tipkanja, s tem programom lahko vadiš hitrostno tipkanje Hitrost se najlazi naucis z vajo!
|
|
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 25.8.2006 20:43:14
|
|
|
|
bamby
|
Link, ki ga je dala Tanaja je kar dober za začetno učenje. Praksa dela mojstra!
|
|
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 24.9.2008 10:20:25
|
|
|
|
katjes
|
Sem našla program ASDF! ASDF
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 18.12.2010 18:50:57
|
|
|
|
tiasika
|
jz mam program ker se morm učit a mi ne delajo č,ž,š ker mam windovs vista priporočam ti typing master pro
|
|
|
|
RE: desetprstno slepo tipkanje 20.12.2010 22:49:38
|
|
|
|
honey
|
Ja, vsi ti razni programi so dobri za osvajanje osnov tipkanja - položaj prstov in tako. Ampak hitrost pa se pridobi samo z vajo. Pa ne s tipkanjem po forumih Najbolje je, da si sprintaš kakšno dolgo besedilo in ga potem poskusiš čimprej prepisat in seveda s čimmanj napakami. Jaz to govorim iz lastnih izkušenj - ko sem hodila v šolo (administrativno), smo imeli v šoli poudarek na slepem tipkanju - sem bila 3-letni program. Pa lahko rečem, da ko sem prišla iz šole, sem znala ravno toliko tipkat, da sem spackala za ubogo dvojko. Ko pa sem enkrat začela hodit v službo, sem v zelo kratkem času pridobila na hitrosti, saj sem bila prisiljena, da sem hitro pisala (zapisnikarica na sodnih obravnavah). Tako da zdaj, po 20-ih letih tipkanja, lahko rečem, da imam tistih "ubogih" 250 udarcev na minuto, ki so tako opevani Ampak to je samo vaja, vaja, vaja.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?