|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   desetmesečnik-ponoči še vedno je...
17.9.2006 7:47:14   
Anonimen
Pozdravljene,

ali je normalno, da 10 mesecev star dojenček ponoči še vedno pije mleko? Okrog 19-ih ga dam spat, takrat popije flaško, ker drugega noče( kakšno kašico ali kaj podobnenga), potem se okrog 2-eh ponnoči zbude in poje 210-240 ml mleka, potem pa ponovno ob 6-ih mleko in potem spi do pol osmih. Pred kakšnima 2 mesecema je že prespal celo noč. Pediatrinja mi je rekla, da ima mogoče tako obdobje, naj počakam kakšen mesec, potem pa nnaj ga pustim jokati, čeprav  vem, da je lačen. Kaj vi mislite o tem?
Čez dan mi tudi full slabo je, edino goveja juha mu paše, sadja ne je. In jaz mislim, da ponoči nadoknadi, kar bi moral pojesti čez dan.

Prosim za vaša mnenja!
Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: desetmesečnik-ponoči še vedno je...
17.9.2006 8:30:06   
Anonimen
no moja je stara 2 leti pa 2 mesca pa ma še vedno iste fore kot tvoj 10 mesečnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 8:51:56   
BLAŽIKA
Tudi naš 20 mesečni sosed še zmeraj je po dvakrat NAJMANJ ponoči. Mi pa smo stari 19 mesecev pa smo nehali ponoči jest tam nekje pri 10 mesecih.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.9.2006 9:02:48   
ŽELJA
Ojla.

Od moje kolegice tamau je star 15 mesecev pa še vedno ponoči je. Pravzaprav se celo doji. Pomoje je to pri 10 mesecih še kar pogost pojav, da se je.

Kaj pa če bi mu probala ponuditi samo vodo, mogoče čaj? Najboljše je pa voda, ker je ponavadi ne porajtajo preveč, pa se jim ne zdi vredno zbujat zanjo.

No, pri nas se je to obneslo. Mi od 9 meseca naprej (takrat smo se tudi nehali dojit) ponoči ne jemo. Je pa potem spil enormne količine čaja, pa sem še to ukinla in sedaj dobi samo vodo. Če se sploh zbudi, ker mu očitno ni do nje in raje spi.

Se mi je zbujal tut po 4x na noč. Sedaj pa mogoče enkrat pa še to proti jutru. Naprimer gre spat med 8 in 9 in se zbudi mogoče ob 4-h, včasih pa tut lepo spi do 6-h. user posted image user posted image

No, sam mamo pa drug problrm- DUDA. Se zbudi če je ne najde.user posted image

Uspešno pa Lp

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.9.2006 9:14:49   
Marogica
Jaz mislim, da gre počasi že za navado in če boš tako delala dalje, ga boste hranili ponoči še pri dveh letih. Poznam namreč primer.

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.9.2006 9:25:16   
petja
Se strinjam z Marogico! Dejstvo je, da pri tej starosti ponoči ne rabi več  hrane, zahteva pa jo, zato ker se je navadil. In ker mu daš za jest, bo še naprej zahteval.

Jaz mu ne bi več dala. Saj bo nekaj noči dretje, potem boš pa imela mir. Jaz sem mojo dojila (je tolk stara kot tvoj) in za dojene otroke naj bi bilo še bolj značilno, da se zbujajo ponoči, ampak sem dober mesec nazaj naredila red in ji nisem več dala jest ponoči. Je pa res, da se je itak afnala, me FUL grizla, se mi smejala v glavo, vlekla z rokami za joško ... v glavnem groza.

Pet noči sva imele žurko, zdaj pa spimo celo noč - od 20h do 6.30 - 7h.

Lp, petja

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.9.2006 9:25:35   
smrka
Jest svoji ko se je ponoci zbudila pri 10 mescih nisem vec dajala flasko mleka.. ker se cez dan in zvecer naje, da ji mleko res ni potrebno ponoci.

Torej ko se je zbudila, potem se ene parkrat, ker je hotela jesti iz navade, sem jo samo vzela v narocje jo malo nosila in je nazaj zaspala, ce je pa tulila na vse pretege, sem ji dala piti malo vode. Tako se je odvadila jest ponoci, in je tud prespala celo noc.

Jest ti svetujem, da jo ne hranis vec ponoci.

smrka

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.9.2006 10:20:01   
Tejči
Se strinjam z Marogico. Probaj mu namesto mleka dati čaj-morda je samo žejen.

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.9.2006 10:55:59   
Anonimen
Hvala vam za odgovore.
Drugače pa semm mu ponudila tudi čaj in vodo, vendar tega spije par požirkov, kar pa ga ne uspava, če pa popije mleko pa takoj nazaj zaspi.
Vem, da potreb po hrani verjetno nima in da je navajen tako, vendar spi zraven naju (v svoji posteljici) in ga ne morem poslušati kako se dere, potem sem pa še jezna, ker ga mož sploh ne sliši, on spi kot da nič ni, jaz pa ne morem. Nekajkrat sem se že preselila v dnevno sobo, pa ga jaz tja slišim, pridem nazaj v spalnico, potem pa mi pravi mož, zakaj sem prišla, saj je otrok tiho. Kako, hudiča je tiho, če ga jaz tja slušim...
No, ja, bom probala par noči potrpet, čustva bom probala izklopit in pustit otroka, da joka. No, potem mi pa še tašča daje neverjetne nasvete, da njeni otroci niso nikoli... Skratka, HVALA ZA MNENJA!

(odgovor članu Tejči)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
17.9.2006 13:27:36   
mika
kaj pa kakšen bolj gosti sadni sok, če mu voda pa čaj nista najbolj priljubljena.?

Naša tud včasih pije ponoči.

< Sporočilo je popravil mika -- 17.9.2006 13:29:42 >

(odgovor članu ŽELJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.9.2006 14:42:21   
Urška//
naša Lara je ponoči jedla do enega leta, potem je pa kar naenkrat nehala in sedaj smo stari 16 mesecev in lepo prespimo nočuser posted image , se je kr sama odvadlauser posted image user posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?