|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dermatološka klinika
23.7.2010 21:42:17   
fedrček
V ponedeljek bova s hčero, ki je stara tri leta, sprejeti na dermatološko kliniko. Ima atopijski dermatitis. Stanje se slabša, zato so se odločili za sprejem. Ali kdo ve, ali ti pripada bolniška, če si z otrokom noter? Kaj pravzaprav pomeni spremljevalec? Kako zgleda bivanje na kliniki in koliko časa ostane otrok tam? Kakršnakoli in formacija bo dobrodošla. Hvala in lep pozdrav.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dermatološka klinika
23.7.2010 22:04:57   
Isabellabina
Lahko ti odgovorim samo na vprašanje o bolniški.Jaz sem morala dat dopust ,ko sem bila z otrokom na infekcijski.Mi ni pripadal tiste dni ,ko sem bila v bolnici z njim ,pa je bil star eno leto,vse dni kasneje doma ,pa sem imela bolniško.

(odgovor članu fedrček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.7.2010 23:31:40   
novakatja
Pozanimaj se pri svojem osebnem zdravniku.
Kolegica mi je razlagala, da je tiste dni v bolnici dobila pri svojem zdravniku in ne pri pediatru dopust za nego otroka ali nekaj takega, ko sta prišla domov pa pri pediatru bolniško.
Nimam pa osebnih izkušenj.

(odgovor članu Isabellabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.7.2010 6:39:38   
TDTP
Kam pa na dermatološko kliniko? Jaz imam namreč 2,5 leta staro hčerko in sva bile pre 1 tednom na dermatološkem oddelku v SB Celje, kjer sem bila full zadovoljna! Diagnoza atopični dermatitis, sedaj sva en teden spet doma in se ji ji pojavlo nazaj. Me je kar strah, kaj se bi izcimilo iz tega!Ima rdeče fleke in se kar naprej praska? Pa vi? A že veste kaj vam to povzroča? Mi še ne!
Glede bolniške pa tako, jaz sem dala dopust, drugače pa mislim, da bi pri svojem zdravniku dobila nego, kakor je povedala predhodnica! Kot spremljevalec, ti pa pripadajo vsi trije obroki, in pomagaš pri negi otroka, kolikor pač hočes. Glede postelje, pa jo imaš, če je dovolj prostora in prostih postelj! Jaz sem jo imela na dermatološkem oddelku, na pediatriji ležalnik, ker morajo biti poselje fraj za paciente!lp in naj vam čimprej mine!

(odgovor članu novakatja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.7.2010 20:11:49   
fedrček
Sprejeti bova v Ljubljani. Ne, zaenkrat se še ne ve, kaj ji povzroča težave. Testi, ki so jih delali na hrano (alergolog) so negativni.Upam, da kaj odkrijejo. TDTP kaj so delali vama. Ali so kaj ugotovili? Pri nas je rdečina že razširjena vsepovsod, tudi po ritki, trebuhu, kolenih... Koliko časa sta bili notri? Ko se vrneva lahko malo napišem kaj so delali. Hvala za odgovore.

(odgovor članu fedrček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2010 8:14:29   
TDTP
Njej so vzeli kri in dali na preiskave za trave, ki cvetijo od aprila do zdaj, pa tudi za hrano in zaenkrat še niso nič našli! Bile sva od nedelje do četrtka! Zjutraj je imela kopel v hrastovem lubju, enkrat na dan je dobila claritine sirup 2,5 ml proti srbenju, običajno zvečer. Dvakrat na dan pa sem jo mogla namazati z kremami in sicer zjutraj: 20%adavtan, zvečer: hladilno mazilo in na vrh elidel! Ampak imele sva srečo ker sva imele sobo z klimo in nama je zdravnica rekla, da misli, da ji je to full pomagalo, ker ji je vse skupaj hladilo in je zato šel izpuščaj nazaj! V četrtek sva šle domov in po 3 dneh se ji je vse ponovilo, začela sem jo mazati in jih dala sirup, pa ni bilo nič boljše. Potem sem kupila hrastovo lubje in ji naredla kopel, naslednji dan je že imela manj, tako, da mislim da je ravno hrastovo lubje stvar, ki ji je zelo pomagala! srčno me pa zanima kaj je vzrok izpuščajev, a nama je zdravnica rekla, da teste delajo na zdravo kožo in ne zdaj na obolelo! Bile sva tudi pred časom na bioresonanci in so jo testirali od ... do... stvari, pa nič niso našli. Mislim, da bi lahko bila voda od bazenčka, kjer voda stoji kakšna dva dni, ker jo toliko ne zamenjamo vsak dan, daj se niti ne zagreje in mogoče je kakšna mačka bila blizu ali kuža, ne vem! zdaj smo tudi bazen pospravili, pa bomo videli kaj bo!Upam, da se bosta hitro pozdravili, ker to ko otroka tako zelo srbi, pa mu ne moreš nič pomagat samo gledaš ga lahko, nas mamice še trikrat bolj boli!

(odgovor članu fedrček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
25.7.2010 16:09:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TDTP)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.8.2010 22:01:03   
fedrček
S hčero sva bili en teden na dermatološki. Vsak dan so ji delali antiseptično kopell ter dvakrat na dan mazali z negovalno kremo (aqua v eucerolu). Na pregibih so jo mazali najprej s kuteridom, potem z garamicin mazilom. Koža se je izboljšala, potem sem bila z njo še en teden doma. Predpisali so nama tudi dieto, urtikaria 3. Zdaj jo mislim redno mazati z negovalno kremo, pa bomo videli kaj bo. Držala se bom tudi diete. Menda je pri taki koži najpomembnejša prava vsakodnevna nega.

(odgovor članu fedrček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.9.2010 10:45:05   
Neni13
Midva sicer nisva ostala na kliniki, lahko pa vam povem, da je bilo zelo hudo. Imel je rdečo po trebuhu, hrbtu, na obrazu spraskano do krvi..
Jedel je že vse, pri uvajanju hrane ni bilo nobenih problemov na koži.
Pri 1,5 letu pa bum. V LJ na kliniki so delali krvne preiskave na alergijo, vse negativno, bila sva v MB pri alergologinji, tudi ovrgla kakršno koli alergijo. Potem mi pa reče drematologinja, pusti rezulate, daj jajce in mleko iz hrane..
V 1 tednu se je koža čisto popravila.. Nato smo imeli dieto skoraj 1 leto, koža bila brezhibna, če pa je zaužil najmanjši delež jajc (testenine) ali mleka pa spet.. Zdaj je že vse, razen oreščkov.
Upam, da tudi pri vas povzorča derm. določena hrana in da boste čimprej ugotovile katera
user posted image

(odgovor članu fedrček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?