Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
depresija, maternični vrat in pe kaj 23.1.2007 15:01:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Sredi 14 tedna sem začela krvaveti. Od takrat je minilo skoraj tri tedne. Ginekologinja me je takrat pregledala in ugotovila da imam cervikalni polip. Zmerila mi je tudi MV, ki je bil takrat dolg 4 cm, kar je čisto ok. Kje točno se je nahajal, ne vem, ker mi tudi tam kjer so mi ga odstranili niso nič konkretnega hoteli povedati. Vmes sem bila tudi v porodnišnici, kar je bilo zame zelo stresno. Preden sem odšla domov me je ginekologinja pregledala in s prostim očesom ugotovila, da je MV močno skrajšan, merila ga ni. A je možno, da bi mi s polipom skrajšali tudi maternični vrat? V tem primeru bi verjetno bolj krvavela, ali pa bi me vsaj zašili? Sploh ne vem pri čem sem. Zaradi tega sem že čisto depresivna, ponoči ne morem spati, ker se grozno bojim ponovnega obiska bolnice, če imam MV res zelo kratek. Jaz sploh ne morem več logično razmišljati. Če ima katera kaj več izkušenj naj mi prosim odgovori. lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?