|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depilacija za bikini
14.4.2009 13:35:03   
BUŠICA
kakšen nasvet glede depilacije za "bikini"??? po mokrem britju se naredijo naslednji dan rdeče pikice, krema pri meni ne deluje (ostanejo dlačice). depilacijo z voskom še nisem probala-me je strah- če bi, bi samo pri kozmetičarki..
skratka, kako dobiti lepo, gladko zdepilirano kožo za kopalke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: depilacija za bikini
14.4.2009 14:01:02   
anabanana
Jaz kar z žiletko. Ko to večkrat ponoviš se koža utrdi in ne nastajajo več mozoljčki in rdeče pikice.

krepat ma ne molat

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 14:01:22   
Arwenko
jaz sem letos šla v salon in me je bilo ful strah, šla sem na komplet brazilsko in ne samo bikini. In ti povem, da sicer ni ravno "prijetno", v veliki večini pa je to samo strah in sploh ni bilo tako hudo. Prej sem imela ful težav z vraščanjem in izpuščaji, tukaj pa mi je super. Naslednji teden grem tretjič in prvih dvakrat nisem imela nobenih težav. 

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 14:04:04   
svita

IZVIRNO SPOROČILO: anabanana

Jaz kar z žiletko. Ko to večkrat ponoviš se koža utrdi in ne nastajajo več mozoljčki in rdeče pikice.

Enako

(odgovor članu anabanana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2009 14:11:54   
tt79
Js se že 5 let depiliram samo z voskom in je superuser posted image user posted image
Poleti, ko je potrbna večja natančnost grem v salon, pozimi si pa povsod voskam sama in ni nobene panikeuser posted image

(odgovor članu svita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2009 14:22:13   
zaspančka
Zame je brazilska zakon. user posted image  Na dober mesec (prbl 5 - 6 tednov) grem h kozmetičarki in sm tipi topi zrihtana. Dlake mi začnejo rast šele po 14 dnevih, pa še to samo sem pa tja kakšna. Sploh mi je pa zdej fajn k sm noseča in se niti ne vidim dobro tam spodej. user posted image

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu tt79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.4.2009 16:11:34   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA

kakšen nasvet glede depilacije za "bikini"??? po mokrem britju se naredijo naslednji dan rdeče pikice, krema pri meni ne deluje (ostanejo dlačice). depilacijo z voskom še nisem probala-me je strah- če bi, bi samo pri kozmetičarki..
skratka, kako dobiti lepo, gladko zdepilirano kožo za kopalke?
Jest se brijem  že zelo dolgo in imam vedno rdeče pikice. Vem da se dobi neka krema.
Kolegica pa uporabi kar moževo kolonsko in se namaže pravi da deluje.user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.4.2009 20:00:06   
barbara b
Jaz se po britju namažem s kristalom, pa pomaga.

Ne sprašuj in ne bodo ti lagali.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.4.2009 21:45:52   
j6
Jaz tudi hodim depilirat 1x mesec v salon, vendar zbiram denar za lasersko ostranitev. Okoli 100€ stane vsaka ponovitev, potrebne pa naj bi bile okoli 4. Pa tudi če grem sam 2x  si lahko pol tistih par dlačic tud sama odstranjujem.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.4.2009 7:01:53   
Ronči
ko se jaz poobrijem sem vsa polna mozoljčkov. Zato si jih poleti populim z mašinco (tiste vidne) tiste ki so pa pod kopalkami pa ful na kratko postrižem. Jajc za brazilsko pa nimam. 

You can't fix stupid.

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.4.2009 9:47:32   
2srcka
Jaz se po britju in potem še ene dvakrat namažem z kremo za otroško ritko ali bepanthenom in nimam nobenih izpuščajev.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.4.2009 8:58:01   
honey
Jaz tudi zbiram pogum za brazilsko user posted image . Pa sem si že kupila vosek lističe, ampak jih še nisem uporabila. Sem se ravno 1 dan prej pobrila, tako da ni šlo, zdaj pa nimam več poguma user posted image . Povejte mi tiste, ki se "voskate", ali uporabljate vosek tudi na obrazu? Ker me zanima, če to boli ravno toliko ali bolj.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu 2srcka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.4.2009 16:43:39   
BUŠICA
IZVIRNO SPOROČILO: honey

Jaz tudi zbiram pogum za brazilsko user posted image .

enako user posted image . samo letos bom pa definitivno zbrala pogum. mogoče pa ni tako boleče, kot si predstavljam. ampak obvezno v salon, sama niti pod razno.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.4.2009 17:12:21   
jakaracman
Kar zberi pogum se splača.user posted image

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.4.2009 20:23:15   
Barbara_L
Meni je kozmetičarka odsvetovala mazanje z bepanthenom po brazilski, ker preveč maši pore. Priporoča mazilo byvacin.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.4.2009 8:13:50   
honey
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Priporoča mazilo byvacin.

A ni to AB in se ga dobi samo na recept?

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.4.2009 8:31:40   
zmajaz
Bivacyn v Sloveniji sploh nima več veljavnega dovoljenja za promet, zato ga sploh ni mogoče več dobiti.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.4.2009 8:36:01   
Čebel@
jaz se povsod brijem s peno in želetko......imam pa srečo ker ne dobim mozoljčkovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 18
24.4.2009 9:40:30   
ery
Prejšnji teden sem šla prvič na brazilsko...user posted image

Punce, pejte!! Ne boli toliko, sploh ne... imele boste mir en mesec, gladko kožo.. ma super je!!! Nikoli več z britvico!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.4.2009 11:13:30   
livia
Jaz hodim že 4 leta vsak mesec h kozmetičarki in to je to.

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.4.2009 14:17:22   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: Barbara_L

Meni je kozmetičarka odsvetovala mazanje z bepanthenom po brazilski, ker preveč maši pore. Priporoča mazilo byvacin.

Tvoja kozmetičarka nima pojma.To je AB mazilo dobis ga na recept in nikakor ni namenjeno temu.Ni čudno, da so bakterije čedalje bolj rezistentne na AB, če ljudje delajo neumnosti in jih up. vsepovprek.

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 21
25.4.2009 18:12:50   
maxi133
A je mogoče katera z goriškega konca in predlaga kakšen salon, kjer delajo brazilsko? Mislim nekje kjer so spretni in nežni? user posted image ker tut jst zbiram pogum že skoraj eno leto user posted image

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.4.2009 21:11:18   
BUŠICA
predlagajte še kak salon v Mb, prosim user posted image .

(odgovor članu maxi133)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.4.2009 10:36:55   
helloKitty
Zadnjič sem naletela na ta prispevek. http://zadovoljna.si/clanek/razvajam_se/video-igralka-nina-ivanic-se-na-poletje-pripravlja-z-brazilsko-depilacijo.html 
Zanima me, če katera pozna to metodo z voskom perron rigot in kje to delajo? user posted image

< Sporočilo je popravil helloKitty -- 26.4.2009 10:37:48 >

(odgovor članu BUŠICA)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.4.2009 11:29:11   
jakaracman
Jaz vem , da delajo v Sensu in v Dermalu v Trzinu.Najbrž pa še kje in res je OK.

(odgovor članu helloKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?