|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   depilacija v nosečnosti v LJ-KAM?
20.5.2008 15:41:06   
portugalka
hm,
vem,da je bilo na to temo že veliko,
a vseeno - katera ve, kje se lahko naročim na depilacijo bikinijav LJ, kjer mi ne bi bilo potrebno skrbet
glede njihove higiene in so kvalitetni in imate dobre res izkušnje...
sm pa tik pred porodom...
hvala vam za informacijeuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: depilacija v nosečnosti v LJ-KAM?
20.5.2008 16:20:19   
Anonimen
ja mož naj te obrije ane??se bo pa že potruduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu portugalka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2008 10:18:07   
nateja
Ojla! Sem v sedmem mescu nosecnosti in hodim se vedno redno na depilacijo v Ave v Podutik.So zelo prijazni, diskretni in delujejo na res visokem nivoju.
Sem ravno zadnjic vprasala, ce jih kaj moti,ce pridem se kaj pred porodom.Pa se je samo kozmeticarka samo smejala in rekla, da sem dobrodosla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2008 11:55:32   
ursalara
Za take stvari je poskrbel kar moj mož je bilo najceneje saj me ni prvič tam dol videl!Mu je bilo vse znanouser posted image
Drugače pa imaš veliko kozmetičnih salonov ki lahko prideš kadarkoli in te ne bodo zavrnili!Na trubarjevi imaš zelo dober kozmetični salon in za depilacijo zelo dobro in kvalitetno poskrbijo!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu nateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.5.2008 12:21:09   
portugalka
hvala za informacije.
grem v Ave, upam, da bodo strokovniuser posted image .

(odgovor članu nateja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?