Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 2.8.2006 11:16:45
|
|
|
|
kapica
|
Jaz veckrat uporabim depilacijsko kremo in sem ful zadovoljna. Ni srbelo, peklo, tudi ko je znova raslo je bilo v redu. Sem pa ravno zadnjic na hitro z britvico in mi je bilo takoj zal. Mozoljcki, srbenje, se dneve po tistem me je muclo. Ampak mogoce v vajinem primeru ne bi bilo slabo iti k kozmetocarki, da kaj predlagajo,glede na to da je mocno porascen.
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 2.8.2006 14:32:45
|
|
|
|
lu155
|
jst skoz uporabljam depilacijsko kremo...britvica(mozolčki,srbenja)pa suha koža! al pa kozmetičarka m sigurno kj tazga za tak problem!
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 2.8.2006 21:48:39
|
|
|
|
Micy
|
Ja bogi revež. Kako pa to da te dlake na hrbtu tako grozno motijo da ga mučiš s tem sranjem.
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 3.8.2006 10:50:03
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen me to full moti sem ga prepričevala, da bi se depiliral Lepo mu povej, da ima srečo da te ne motijo dlake na jajčkih.
|
|
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 3.8.2006 16:54:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma ne me hecat, no?! Če me pa res full motijo dlake, ker je res mal preveč, no. Bolj je kosmat kot tisti tip, ki je bil enkrat pri sanjski ženski Miši v oddaji v bazenu, če se katera spomni. A potem po depilacijski kremi nič ne srbi?
|
|
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 3.8.2006 16:59:02
|
|
|
|
baguSka
|
Am za depilacijsko kremo ne vem.. Poznam pa enga fanta k hod h kozmetičarki, ker moti njega in je full zadovoljen. Za cel hrbet da 4.500 sitov in ma en lep cajt mir. Mau stisne zobke (on sicer prau da ga ne boli nic, ampak kdo bi mu verjel) in je hitr konc. Kozmeticarke ze vejo kako morajo. Res zna bit mogoce motece, ce je prevec, ce pac tebi ne pase, ampak punca dej pomisl, kaj vse bi te lahko se motil pa te ne.. To je se najmanj kar je lahko!!
|
|
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 3.8.2006 17:01:12
|
|
|
|
baguSka
|
Aja ampak neki me pa vseen zanima. Napisala si, da si ga lani 1x pobrila. A vmes ta cas ko ga nisi te pa ni motilo??? To me resnicno zanima. Ne hecam se. Zanima me, zakaj je zdej drugac? Hvala.
|
|
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 4.8.2006 7:58:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej me skos moti, že od vsega začetka (od kar ga poznam), ampak ker sva se tko fajn imela in se razumeva mi to ni bila taka ovira, da z njim ne bi bila, ker je pomembna notranja lepota ne zunanja! Mogoče me začne to motit potem, ko je poletje in smo več v kopalkah in je gol hrbet non stop viden... Samo to! Pobrila sem ga lani, pred poletjem....zdaj pa je spet poletje (no, saj ga bo itak kmalu konec ). Samo zato, ker je res to much....ampak on ni pripravljen iti k kozmetičarki in niti pikico potrpet (že ko dlake rastejo in srbi je zanj preveč, zato sem mislila, če po depilacijski nič ne srbi?)...Če pa ne bo hotel pa nič, jaz ga imam še vedno rada....
|
|
|
|
RE: depilacija - moški hrbet 4.8.2006 12:21:32
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen n je gol hrbet non stop viden... Pejt stran al dej pa mir.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?