|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   denarna nadomestila
14.1.2009 16:51:56   
a982
Zdravo punce,

malo sem brala o porodniški in to, ker sem prvič noseča pa me zanima ali dobimo samo porodniško ali je še kaj zraven, mogoče še kakšen dodatek?Ne vem, ne razumem se na te denarne stvari pa me malo firbec matra. Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: denarna nadomestila
14.1.2009 16:58:04   
ANITA D.
Porodniško+otroški dodatek

04.09.2006 ob 19.10 uri se je nama pridružila Ines,
10.05.2010 ob 13.42 uri pa še Maša , 21.04.2011 ob 22.06 pa še ta zadnji član Denis

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.1.2009 17:45:29   
AnciM
Vse je odvisno od tega, koliko časa pred porodniško delaš. Si zaposlena ali študentka?

(odgovor članu ANITA D.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.1.2009 18:14:30   
bskrle
Vse podatke imaš na CSD Šiška

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 19:19:39   
a982
zaposlena

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.1.2009 19:22:40   
Anonimen
Dobis se paket ali denar ob rojstvu otroka, od CSD. Ce je obcina, kjer zivis, kaj radodarna, pa se kaj od nje. In otroske dodatke po rojstvu otroka plus olajsavo pri dohodnini.

(odgovor članu a982)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.1.2009 19:26:56   
sonček85
dobiš preko občine enkratno nadomestilo,če dajejo in dobiš porodniško +otr.dodatek

in pri rojstvu ko rodiš k so paketi ,če vzameš denar je še tam lahko pa vzameš paket
LAHKO SI POGLEDAŠ TUKAJ:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/pomocObRojstvuOtroka.asp

http://www.novorojencek.com/

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2009 15:27:21   
SMELIKA
Tukaj sem že našla nekaj odgovorov, ki so me zanimali. Imam pa še eno vprašanje. Prijavljena sem na zavodu za zaposlovanje kot iskalka zaposlitve. Danes sem naredila test in pokazal mi je user posted image . Ali moram vseeno pisati prošnje ali je kej drugače, če si noseča?

Katera ve?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.1.2009 15:45:40   
mani2
Tudi jaz sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje. Ko sem izvedela da sem noseča sem svoji svetovalki to tudi povedala in jo seznanila z dejstvom da v tem času ne bom iskala zaposlitve.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.1.2009 16:57:24   
SMELIKA
In kakšna je bila njena reakcija? Jst imam namreč mal tečno svetovalkouser posted image

(odgovor članu mani2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.1.2009 21:02:53   
mani2
Glede na to da ne dobivam nobenega nadomestila ne preko zavoda ne preko socialne mi je bilo čisto ravno kaj si misli. Malo drugače je če kaj dobivaš pol moreš biti malo bolj uvideven. Sem pa to argumentirala tako da noben delodajalec ne bo zaposliv nosečo žensko če lahko izbira ned tistimi ki niso noseče.  In pa da nočem da bi delodajalec mislil da se norčujem iz njega.

(odgovor članu SMELIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?