Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 12:37:19
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo dobili pred kratkim vabilo za poroko kjer je pisalo v narečju...ker se bo delal en velik feštin (praznovanje) bi nam prišel prav kakšen cekin... Če ti bo v pomoč.
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 12:40:46
|
|
|
|
dasa7
|
super mi je vsec ravno zato,ker je v narecju saj bodo svatje vecinoma iz prekmurja.Hvala !!!
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 12:42:02
|
|
|
|
sazi
|
sem vabljena na poroko in na vabilu piše, za kaj zbirata denar (tudi že imata vse), da pa bosta vesela tudi kakšnekoli druge pozornosti - in s tem stavkom sta rešila vse (pa itak bosta dobila denar, če tako želita) mene pri tem zbiranju denarja najbolj moti to, da folk napiše, da zbira denar in pika.
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 12:44:17
|
|
|
|
Anonimen
|
sazi, meni je to tudi tako mimo. Zbiramo denar. Ne, ni mi všeč.
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 12:47:44
|
|
|
|
solatja
|
midva nisva nič napisala v vabilo. sva pa staršem in pričam (kamor so se mogli prijavit) raztrobila, da si želiva denar (razen. če bi nama kdo želel kupit hišo in jo opremit). in ni bilo nobenih težav. tako sva dobila eno samo darilo.
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 12:54:27
|
|
|
|
dasa7
|
no ja seveda bi napisala da zakaj zbirava denar, nebi napisala samo zbirava denar in pika.Zelela sem samo na kak nacin bi lahko to napisala.hvala vam
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 13:23:44
|
|
|
|
sazi
|
moj namen je bil, da ti pove, da napiši, da zbiraš denar, ampak da je lepo tudi, da napišeš še kaj zraven prijatelja bosta tudi od naju dobila denar, samo vesela sem pa bila, da sta napisala, da bosta vesela tudi česa drugega
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 13:55:25
|
|
|
|
cukr07
|
Midva nisva nič pisala, da bi rada za darila denar, pa sva ga dobila čisto od vseh svatov. Vsi so vedeli, da sva že dve leti na svojem in da ničesar ne rabiva, pa tudi to da nameravava začet z gradno hiše, kjer nama bo denar še kako prav prišel. Se je pa sestrična poročila 14 dni za nama in je imela na notranji strani kuverte napisan tale verz: ˝Glede daril si ne delajte skrbi, saj to v ljubezni važno ni. Če pa drugače mislite vi, lahko kakšen evrček v kuverti zašumi.˝ Moram pa rečt, da nekaterim povabljenim to ni bilo preveč všeč, saj so dobili občutek, da morajo dat potem ne vem kakšne vsote denarja za darilo. Moje mnenje o tem pa je, da vsak pač naredi tako kot njemu paše. Midva sva sicer tudi kolebala ali naj kaj napiševa ali ne - pa sem sedaj kar srečna da nisva ker si nisem mislila, da zna žlahta toliko pikrega povedat na to temo.
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 13:55:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi mi2 z možem sva obema staršema in pričama povedala da želiva denar in naj to povejo naprej, pa ne tko dierkt "onadva pa hočeta denar" ampak tko iza ovinka. In je seveda uspelo.
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 20:04:28
|
|
|
|
Balonchy
|
Midva sva naredila ravno tako in je bilo uspešno!!!
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 2.10.2007 20:06:48
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vesnyca Tudi mi2 z možem sva obema staršema in pričama povedala da želiva denar in naj to povejo naprej, pa ne tko dierkt "onadva pa hočeta denar" ampak tko iza ovinka. In je seveda uspelo. No tko... Prej sem pozabla citirat!
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 3.10.2007 7:39:14
|
|
|
|
NATAŠI
|
zdaj je tako, če vabila nosiš okrog osebno te itak vprašajo kaj rabiš. Vsak pa tudi že ve, da če že imata vse ne bo šel kupovat darila in ve da rabita denar. ta varianta od vesnyce je pa najboljša. jaz na vabilu nebi omenjala daril in denarja ker se mi zdi da ne paše na vabilo- moje mnenje
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 3.10.2007 20:04:10
|
|
|
|
najina pikica*
|
midva sva naredila tako,ko sva vabilo osebno dala oz ko so naju poklicali in potrdili prisornost sva povedala,da itak nisva poroke naredila zarad daril vendar.....prosiva ne kopujejo nič,če že naj nama namenijo toliko kolikor so bili namenjeni dat za darilo....se mi zdi taka politična poteza...koza cela,velk sit!
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 4.10.2007 21:30:27
|
|
|
|
cv105
|
mi2 sva napisala nekaj v stilu ... za darilo ne skrbite, ker pomembno ni, če pa drugače se vam zdi, naj kakšen (takrat še) tolarček v kuverti zašumi ... in je pri skoraj vseh dobro izpadlo pa srečno
|
|
|
|
RE: denar- ne darila za poroko 28.10.2007 18:09:54
|
|
|
|
vaney
|
midva sva pa v drobni tisk pod vabilo napisala tel. številki, na katero naj potrdijo svojo prisotnost in zraven dopisala: svati so pogosto sprašujejo, kaj podariti mladoporočencema. Ne žeiva vas obremenjevati s praktičnimi darili, vesela pa bova vsakega prispevka za najino poročno potovanje." držali so se vsi, kar nekaj pa jih je celo povedalo, da je bila to zelo dobra ideja. tako da...vidva kar napišita (samo ni treba glih s krepkimi črkami).
|
|
|
| Stran: [1] |
SPOL OTROKAMorjeMorjeKaj mislite? Je bolje vedeti spol še nerojenega otroka ali ne? Da (
70%)
Ne (
30%)
Število vseh glasov: 450Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!