|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   delovni čas
26.1.2008 19:23:25   
hannika
mene pa zanima kakšen delovni čas imate v službi. Obeta se mi nov delovni čas in to pomeni da bom manj časa z otroki. Delala naj bi od 8 - 18 - seveda bodo kasneje smene, vendar sedaj od začetka bom v službi od jutra do večera in me skrbi kako bo šlo. saj imam moža doma, vendar me vseeno skrbi, pa bi bila malo potolažena, če bi videla, da tudi druge delate do večernih ur. Hvalauser posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: delovni čas
26.1.2008 19:24:54   
Anonimen
No, da te potolažm - jst NE delam do večernih ur. DELAM PONOČI. user posted image  Od 22-ih do 6-ih, če je pa kkšna štala z urnikom, znam bit pa u pisarni tut od 18-ih do 6-ih. A kolk sm z otroci? Ne upraš. Sploh.

(odgovor članu hannika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.1.2008 19:27:24   
Anonimen
8-17
S tem da se v eno smer vozim 50km.
Sam nimam pa še otrok. Ko pa bodo pa ne vem.....upam da mi bo ratal službo menjatuser posted image , al pa bom delala po 4 ure.
Če bi imel moj normalen urnik, se pomoje sploh neb sekirala. Sam midva mava oba take butaste delavnike.
Ma no....s tem se bomo ukvarjal k bo cajt za touser posted image

Pri tebi bo pa itak samo začasno tak delavnik, kakor razumem. Koliko časa pa naj bi delali tak urnik?

(odgovor članu hannika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.1.2008 19:28:20   
Anonimen
Aja, pa še dodatk - moj dedc pa podneu dela. Sploh ga nč ne vidm. Kolk je to fajn. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.1.2008 19:29:48   
Maxica
Od 7-15h in je super, se res nimam kaj pritoževat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.1.2008 20:13:41   
noe
Tudi od 7-15.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.1.2008 21:09:47   
Janeja
Trenutno še od 8h - 14h. Skrajšan delovni čas.
Od 1.marca naprej pa polni in sicer od 8h - 17h. user posted image Si ne predstavljam več kako to zgleda. Čeprav sem prej vedno tako delala se mi zdi, da mi bo zdaj pri dveh otročkih kar malo hudo. Saj v službi mi bo minilo hitro, ker imam vedno ful dela, pa okrog hodim parkrat tedensko, samo kaj ko bom doma z otroci samo slabe 3 urce, preden gredo spat.
Jaz se tolažim s tem, da imajo nekateri še slabši delovni čas, pa nočne, pa vikendi in prazniki. Jaz sem vsaj vse sobote in nedelje fraj, pa do službe imam tudi 5 minut vožnje, tako da vsaj na cesti ne zgubljam časa.

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.1.2008 21:15:54   
kovač
Od 8 do 16 . 

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.1.2008 23:17:58   
Anonimen
Tedenski turnusi so takole:
* 8h - 16.30 ali
* 9h - 17.30 ali
*16h - sredi noči (vedno drugače, povprečno do 2h zjutraj) ali
*17h - sredi noči (vedno drugače, povprečno do 3h zjutraj)

Čez vikend pa so turnusi:
*6h - 16.30 ali
*8h (po potrebi prej) - 15h ali
*14.30 - sredi noči (povprečno do 2h) ali
*16h - sredi noči (povprečno do 2h)

Turnusi so pa pomešani brez vsake logike. S tem mislim dneve. Nimaš en teden tako, naslednji teden drugače... Vsak dan imaš drugače. Lahko si dva dni zapored zjutraj, pa potem poopldne, pa malo frej, lahko si izmenično, en dan zjutraj, en dan zvečer, včasih tudi en dan zvečer pa takoj naslednji dan zjutraj in skoraj nič ne spiš... Na videz brez glave in repa. Zelo zoprn delovnik, kar se družine tiče. Dokler je nisem imela, mi je bilo vseeno, zdaj mi pa ni več in bom počasi menjala šiht, ker takole ne bo šlo več dolgo.

(odgovor članu kovač)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.1.2008 23:20:31   
Anonimen
Smem vprašat kaj delaš Tašonka? Ker tale urnik je kot kurji drek. Se ga moraš že napiflat.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.1.2008 23:39:51   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: hannika

Delala naj bi od 8 - 18

IZVIRNO SPOROČILO: karin24

8-17

A lahko nekaj vprašam? A je kakšna nova zakonodaja ven prišla, da je zdaj 9/10-urni delovnik ali kajuser posted image  Ali se vam to šteje v nadure, pa imate potem več dopusta, a vam plačajo al kako - res me zanima, ker tole se mi zdi pa ... uf. Men se zrola.

(odgovor članu hannika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.1.2008 23:43:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Delala naj bi od 8 - 18

8-17

A lahko nekaj vprašam? A je kakšna nova zakonodaja ven prišla, da je zdaj 9/10-urni delovnik ali kajuser posted image  Ali se vam to šteje v nadure, pa imate potem več dopusta, a vam plačajo al kako - res me zanima, ker tole se mi zdi pa ... uf. Men se zrola.

To so delodajalci, ki mislijo, da so bog in batina. Nikoli nisem delala takih urnikov in vem da jih tudi nikoli ne bom. Kje je tukaj familija? Kje je prosti čas?
Se sploh ljudje dejansko zavedajo, da denar ni vse na tem svetu?
Res se čudim takim delavnikom, da jih delate. Še bolj pa se čudim , da ni nobenega nadzora nad takimi dejanji. To je zame teror nad ljudstvom.user posted image

(odgovor članu nejcko)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.1.2008 23:43:55   
Marogica

Nejcko, pri meni se dela 12 ur, vendar vsak drugi dan, ali pa se dela dva dneva in si dva dneva prost. Tako, da ni nujno, da imaš 8-urni delovnik, vsaj v gostinstvu tega ni.  Mogoče bi uradno moral delati tako, vendar je v praksi drugače.

Kar se pa teme tiče:
Delam od 10-22(najmanj) ca. 4-5 dni/na teden, vikendi, prazniki niso izvzeti. Torej kakor nanese.

AJa, sem pa delodajalkauser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.1.2008 23:56:28   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Nejcko, pri meni se dela 12 ur, vendar vsak drugi dan, ali pa se dela dva dneva in si dva dneva prost. Tako, da ni nujno, da imaš 8-urni delovnik, vsaj v gostinstvu tega ni.  Mogoče bi uradno moral delati tako, vendar je v praksi drugače.

Kar se pa teme tiče:
Delam od 10-22(najmanj) ca. 4-5 dni/na teden, vikendi, prazniki niso izvzeti. Torej kakor nanese.

AJa, sem pa delodajalkauser posted image

Torej delaš teh 12 ur zase, kajne? Če bi delal nekdo drug npr. 4 ure in ti 8, bi bila ob zaslužek. Štekam. Moja babica je bila tudi oštirka in je vedno govorila: drugi delajo, drugi vzamejouser posted image  Moj brat je isto sam vodil oštarijo po 12 ur na dan, večinoma. Poznam to.

In to, da delaš en dan 12 ur ali pa 2 dni po 12 ur in si potem enn dan ali dva fraj, je pogosta praksa v določenih poklicih. Ni panike, jaz bi tako tudi delala. Ampak danes folk dela po 10 ur v pisarni!!!!!!!!!!!! V dobi računalništva, ko bi itak pol šihta človek lahko doma naredil. To mi je za bruhat. In Karin, se mi zdi, dela v pisarni. Vsak dan.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.1.2008 13:36:34   
Janeja

Delala naj bi od 8 - 18

8-17

Nejcko, jaz imam od 8 - 17h kao deljen delovni čas, vmes pa imam od 12-13h fraj za kosilo. Glede na to, da imam službo 5 min stran imam nekaj od te ure, samo žal ne z otroci, ker so takrat v šoli in v vrtcu.
Je pa to kao evropski delovni čas in glede na to, da delam v komerciali in imam vso robo iz uvoza vidim, da dejansko vsi naši poslovni partnerji iz tujine delajo tak del.čas. Tako, da ni za pričakovat, da se nam bo kaj spremenilo. Kaj češ, še ena slaba stran EU. user posted image

Pa ko vidim ostale delovnike - Tašonka, brez besed... - se kar malo potolažim. Kot sem rekla, imam vsaj vse sobote, nedelje in praznike prosto.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.1.2008 18:16:58   
Anonimen
Nejcko, jaz imam od 8 - 17h kao deljen delovni čas, vmes pa imam od 12-13h fraj za kosilo.

V bistvu enako. Mogoč sve pa sodelavkeuser posted image

V bistvu bi jaz lahko če nebi hodila na malico šla domov že ob 16ih al pa celo 15.30......sam glede na to da smo odvisni od podizvajalcev in zunanjih sodelavcev si tega pač ne moreš vsak dan privoščit.
In pr nas je pač tako da je delo odvisno od projektov. In kadar se mudi delamo tud po 12-14 ur, pa smo pol frej k je manj dela, al pa se nam pač nadure izplačajo.

Drgač je pa moja mami celo življenje delala sam popoldne, oči pa sam dopoldne, pa smo bli štirje otroci, pa nam ni čist nič manjkal. Pač tist cajt k ga maš ga posvetiš otrokom, ne pa ležanju pred tvjem. Važna je kvaliteta ne kvantiteta.

(odgovor članu Janeja)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.1.2008 20:24:11   
Janeja
Ne Karin24, nisva sodelavki, ker pri nas ne moreš spustit malice in it domov ob 16h. user posted image Če bi šlo, bi jaz to sigurno izkoristila - vsak dan.

Imam pa še eno olajševalno okoliščino tega dela - ker sem 2-3x na teden tudi na terenu, ki si ga seveda sama določim, lahko grem med delovnim časom tudi u šoping. Ne vem kdaj sem nazadnje po trgovinah hodila po 17h. Ja, s takimi se tolažim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
28.1.2008 14:38:12   
mojsoncek
Mi imamo "gibljiv" delovni cas... kar pomeni prihod zjutraj med 7.00 in 9.00, odhod pa med 15.00 in 17.00.
Sem ful vesela, da lahko pridem ob sedmih in grem brz po tretji domov. 

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.