Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
delnica, poteza, pušnik... 2.8.2007 11:16:03
|
|
|
|
malecka
|
mater so nasilni in nesramni, nam težijo da bi prodali delnice. in to vsak teden, kam se lahko obrnem, da se mi po domače povedano skinejo z vratu. ne da se mi razlagat kaj vse govorijo po telefonu ampak saj veste, kako se obnašajo trgovci ko ti hočejo kaj prodati....v glavnem kaj narediti, da več ne kličejo? hvala na odgovorih
|
|
RE: delnica, poteza, pušnik... 2.8.2007 11:45:42
|
|
|
|
ceste
|
Jaz osebno ti predlagam, da greš k njim in jim prisluhneš... Sem bla v isti situaciji, sem jih totalno ignorirala, nato pa sem šla v delnico, so mi razložili, za kaj se sploh gre in sem od aprila do danes z vloženim denarjem zaslužila 1800 evrov
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Prihaja nova serija logopedskih LahkonočnicEvropski dan logopedije je namenjen ozaveščanju o jeziku, govoru, komunikaciji, motnjah požiranja in vlogi logopedov. Sl...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Vprašanje.
пеперутка16
Ali ima kdo od vas doma krave? Če ima, kaj naredite z mlekom? Ne hecam se, resno sprašujem, ne vem kaj naj z mlekom?