|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   delam narobe?
8.12.2007 11:05:51   
Anonimen
Rada bi vas vprašala za mnenje. Z možem sva po kar dolgem času uspela spočeti otroka, ki se ga močno veseliva.O veseli novici sem povedala tistim ljudem, ki jih imam rada in jim zaupam.Zdaj pa nastane problem, ker tega ne želim povedati moževim staršem. Zakaj?
Že od kar sva se poročila so mi jasno kazali, da nisem dovolj dobra za njihovo družino.Poniževali so me in me prizadejali tam kjer je bilo najbolj boleče.Govorili so tudi o tem, da otrok ne bova imela in da zato ne rabiva hiše, ker bova itak sama.Marsikaj hudega je bilo in te stvari poskušam pozabiti, vendar jim o moji nosečnosti ne morem povedati.Mož pa želi, da jim osebno povem.Rekla sem mu, da bodo že videli, da pa jim sama ne bom povedala.Bil je prizadet jaz pa zdaj premišljujem ali sem res tako grda?
Če imate kakšen nasvet, bi vam bila hvaležna.Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: delam narobe?
8.12.2007 11:11:11   
Anonimen
A stike pa imate z njegovimi starši?
Mislim a se vidite, pogovarjate....?
K če se, bodo itak slej ko prej videli in bi jim jaz povedala, če se pa ne pa pomoje nebi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2007 11:11:24   
natasaom
jest bi jim z veseljem povedala,da bi jim zaprla kljune user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2007 11:12:41   
Anonimen
Jaz bi jim pa s takim veseljem povedala.user posted image  Sicer pa, če jim ti nočeš povedat, naj jim pa on. Mislim, zakaj bi ti MORALA biti zraven, če ti ni do tega. Če te ne marajo, te pač ne marajo. Nima smisla silit zraven.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2007 11:12:55   
Anonimen
Mož ima z njimi večkrat stike, jaz pa parkrat letno.

(odgovor članu natasaom)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2007 11:13:00   
melanija
A si mu navedla razloge zakaj jima nočeš povedat?

Kaj pa če bi jima on sporočil to novico, konec koncev je on njihov sin.

Ne nisi grda samo zelo prizadeta zaradi njihovega govorjenja in obnašanja. Tudi jaz na tvojem mestu ne bi hotla imeti kontaktov, zato je pa tu tvoj mož, ki naj bo za posrednika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2007 11:24:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mož ima z njimi večkrat stike, jaz pa parkrat letno.

Naj jim mož pove. Saj verjetno razume da ti ne hodiš ravno z veselim srcem tja.
Kako pa misliš da bodo reagirali? A se bojiš reakcije z njihove strani ali pač sploh nočeš da vedo? Ker izvedeli bodo slej ko prej. In s tem se boš morala sprijaznit. Mogoče te bodo pa prijetno presenetili ko jim sporočita novico.

Mene so tud proglasili za vse sam človeka ne ko sva povedala da se bova odselila. Pa so se pomirili. In se zdaj prav normalno pogovarjamo. Sem sicer ful zamerla, sam brezveze vlečt to v nedogled. Samo sebi škodiš. Meni so očitali da bova jedla suh kruh na tleh zato k greva stran, da hočem da njihov fant živi v revščini daleč od njih....no k sva se vselila, vse poštimala sm jih z takim veseljem in kančkom zlobe povabla in jim postregla na svojem. Pa z veseljem opazovala njihove frise. Sam na koncu sm pa ugotovila da so bli prav ponosni na naju in so si premislni ko so videli kako nama lepo laufa. Mogoče bo tud pri vas tako.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2007 11:29:52   
Anonimen
Saj sem rekla možu naj jim pove, ker dolge ne bom mogla skrivat.Najbolj me je zabolelo ko je rekel:zdaj jim bova pa dokazala.Jaz hočem otroka zato, ker si ga želim, ne pa, da bi drugim nekaj dokazovala.
Mislim, da bo njihova reakcija-šok, pa ne pozitiven.Hvala vam na odgovorih, bom poročala kako se bo izteklo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2007 11:33:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Saj sem rekla možu naj jim pove, ker dolge ne bom mogla skrivat.Najbolj me je zabolelo ko je rekel:zdaj jim bova pa dokazala.Jaz hočem otroka zato, ker si ga želim, ne pa, da bi drugim nekaj dokazovala.
Mislim, da bo njihova reakcija-šok, pa ne pozitiven.Hvala vam na odgovorih, bom poročala kako se bo izteklo.user posted image

Saj verjetno tudi tvoj mož ni tako mislil. Si ga verjetno oba želita. Predvidevam da že dolgo in da sta bolj težko prišla do njega?
Nej, ne dovoli da ti od nekoga reakcija pokvari veselje. Glavno da sta vidva vesela in srečna. Če pa oni niso pa njihov problem. Vidva jim pač povejta, oni naj pa reagirajo kakor hočejo. Njihov problem če se tega ne bodo znali veselit. So oni na izgubi, ne vidva. Vidva bosta srečna z njimi ali pa brez njih.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2007 11:35:46   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2007 11:53:43   
rija
jaz bi jim z velikim veseljem sporočila veselo novico....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2007 12:01:40   
Anonimen
Povejta jim po treh mesecih nosečnosti.....prej jim jaz ne bi...In povejta jim skupaj, ne mož sam zase. Pokažita, da sta družina in da z novicami in vajinim družinskim življenjem upravljata vidva.

Solo "nastop" tvojega moža zna biti krasen povod za nova opravljanja in manipulacije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2007 12:18:53   
Naja30
Mož naj jim pove, ti bodi pa zraven. Da vidiš njihove ksihte user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2007 12:22:03   
Anonimen
Jaz jim  ne bi povedala osebno, če bi čutila, da mi niti malo ni do tega. Mož naj bi to razumel. Oni so njegovi starši in lepo, če jih ima rad, tvoji pa pač niso in je čisto normalno, da do nekega tujca, ki te ponižuje, ne čutiš nobene pozitivne emocije in z njimi ne moreš deliti enae take velike sreče, kot je nosečnost, sploh tvoja.

Ne vem, ampak če men enekdo globoke prizadane, mu lahko odpustim (mogoče enkrat), ampak veselit z njim in delit z njim svoje sreče pa ne morem.

Ni pa po moje tudi mož s tem, ko je rekel, da jim bosta dokazala, mislil nič slabega. Pač ga je prizadelo to, kar so govorili, in mu je mogoče neko zadoščenje, da ga sedaj glede tega ne bodo mogli več poniževati. To s teboj in vajinim otročkom nima direktne povezave, sem prepričana.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
8.12.2007 13:37:05   
Anonimen
Splišni ,zato te tako rada berem.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
8.12.2007 13:54:06   
Rožica I
Jaz bi jim povedala v primeru, če bi bila njegova želja večja, kot moja zamera. Če te je pa to blazno prizadelo, pa pač ne bi. (Ne bom zdaj razpravljala o tem, da niso vredni kakšne hudo dolge zamere..)

Verjetno je bolje, če gledaš, da bi to storila zaradi moža in ne zaradi njegove žlahte. Očitno pa to njemu zelo dosti pomeni, ne?!
Koneckoncev pa sta zate pomembna le vidva, pardon vi trije user posted image !

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.12.2007 14:56:00   
Anonimen
Midva sva se že zdaj dogovorila da bom jaz povedala mojim in on svojim ko nama bo uspelo.
Bova pa oba zraven. Mi je čist ok in logično tako.

(odgovor članu Rožica I)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
8.12.2007 15:04:20   
Anonimen
Jaz bi pa rekla : se spomnite, ko ste rekli, da ne bova imela otrok? Evo, noseča sem in vsa smehljajoča bi odšla... 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
8.12.2007 15:18:20   
Anonimen
jaz pa jim na tvojem mestu nebi povedala. bolj bi jih bolelo če bi vsi drugi prej zvedli kot pa njegovi. in mogoče bi pa se takrat zamislili da niso ravnali prav in bi vsekakor bili žalostni ker niso bili deležni te vesele novice. da bi se vsaj enkrat počutili ponižani tako kot si se ti neštetokrat počutila zaradi njih. To bo ziher zaleglo, da bi se zamislili nad svojimi dejanji. ker ta novica je za veliko dedkov in babic nekaj najlepšega v življenju pa čeprav eni tega ne pokažejo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
8.12.2007 15:22:37   
Anonimen
Jah, kaj pa partner? Nima pravice, da bi povedal staršem? Mislim, da ste eni sebični in gledate le nase, na to, kako ste trpele in tako dalje, ne pomislite pa, kako je partnerju.. A tudi vnuka ne bodo smeli videti? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
8.12.2007 15:24:08   
Anonimen
Ti Angel B, kje pa piše, da partner ne sme povedati in, da ne bodo smeli vnuka videti?
Daj si najprej preberi, potem pa pametuj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
8.12.2007 15:27:21   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
8.12.2007 15:28:32   
Anonimen
Sorry,mislila si na zgornjo.user posted image Še enkrat oprosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
8.12.2007 15:29:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde

Jah, kaj pa partner? Nima pravice, da bi povedal staršem? Mislim, da ste eni sebični in gledate le nase, na to, kako ste trpele in tako dalje, ne pomislite pa, kako je partnerju.. A tudi vnuka ne bodo smeli videti? user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
9.12.2007 16:04:03   
Anonimen
Ne vem, če lahko kako pomagam z nasvetom. Jaz sem npr. prekinila stike s svojimi.Čakam na dojenčka in jim za rojstvo ne bom sporočila, čeprav se je moj ob tej odločitvi nekaj časa kar držal za glavo, sedaj po pretehtanju, kar so mi naredili, pa je doumel, da imam prav. Je pa težko pozabiti in oprostiti take zdrahe. Imam pa občutek, ko bosta imela dojenčka, bodo pa vsi medeni in pametni hodili okoli vaju. Drži se. Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

nosečniški čep
pika001

Koliko časa po odluščenju čepa si rodila?

isti dan (57%)

naslednji dan (16%)

v 3 dneh (12%)

v do 1 tednu (6%)

v 1-2 tednih (4%)

po 2 tednih (5%)

Število vseh glasov: 252

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!