Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
delali bomo na dojenčku 3.1.2006 12:54:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Zdravo punce! Upam, da se vam tudi jaz kmalu pridružim. Okrog 10.1. me čaka M, potem pa gremo bebico! Sem že sedaj vsa vzhičena!!! Upam, da se ne bomo trudili mesece, leta?! Zanima pa me naslednje, kdaj ste začele jemati folno kislino - katere tablete in ali vam je bilo po njih kaj slabo, ste imele glavobol (ker baje se enim tudi to dogaja)? Zanima pa me tudi koliko ste stare in koliko časa ste delale na pikici, predno se je "prijelo"? Aja, jst štejem 24 let. Pa se opravičujem, če podobna tema že odstaja-potem bi posila, če me preusmerite tja. Hvala vsem, pa upam, da bi čimprej... ali
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 12:59:42
|
|
|
|
Ninica
|
Ti kar že začni jemat folno! Od nje ti ne more biti slabo, ker so to samo vitamini. Slabost je verjetno bolj posledica nosečnosti. Mi smo bebico naredili v prvo . Takrat sem bila stara 23. Želim ti čimprejšnjo zanositev!
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 13:09:38
|
|
|
|
Reja
|
Hej hej. Upam, da kmalu zagledaš . Nama je uspelo v 1. poskusu. Stara sva 28 let, jaz sem 10 let jedla KT, pred zanositvijo pa jih skoraj celo leto nisem jedla. Folno kislino sem začela jemati konec maja, pa sva šele novembra. Mi je G rekla, da za folno nikoli ni prezgodaj. Imam pa tablete tifol in pri meni nimajo nobenih stranskih učinkov. Srečno
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 14:51:53
|
|
|
|
girly
|
Živjo jasna in dobrodošla! folno kislino kar začni jest. midva se trudiva zanosit že skoraj leto in pol. jst ves čas jem Centrum, ki prav tako kot tifol vsebuje 4mg folne kisline, zraven pa vsebuje še dodatne vitamine.po centrumu mi ni nič slabo, počutim se ok. sicer sm pa stara 23 let. upam, da vama bo čimprej uspelo! lp,girly
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 14:52:59
|
|
|
|
sazi
|
Tudi jaz sem jedla Tifol brez občutenja kakršnihkoli stranskih učinkov. Sem pa pri 28. zanosila v 1. poskusu.
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 15:32:04
|
|
|
|
MarijaPo
|
Ohoj, dobrodosla in da bi cim prej zanosila. Tifol se priporoca kak mesec pred zanositvijo - jaz ga nisem jemala mesec, ampak samo kak teden ali dva pred zanositvijo. Nama z mozem je uspelo v prvem poskusu - v prvem mesecu poskusanja (sva bila kar malo presenecena, ker menda imas 25% sanse, da zanosis v prvem mesecu poskusanja), stara pa sem 26 let. Srecno in juhuhu na delo :)
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 16:02:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla. Želim ti čimprejšnjo zanositev. Kot so punce rekle, folno kislino kar začni jemati. Mi smo se prvič trudili dve leti, da sta bili , sedaj se trudimo že dobro leto za pa zaenkrat ni še nič . Ampak smo optimisti
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 3.1.2006 16:03:24
|
|
|
|
petraz
|
Folno kislino sem začela jemati štiri mesece preden sem zanosila.No, nam je hiter uspelo. Kar se tiče slabosti, ti sigurno ne bo po folni kislini in tudi glavobolov ne boš imela od tega. Malo si preberi po revijah (Moj malček, Mama, te posebne izdaje: nosečnost). Meni ni bilo nikoli slabo, le glavobole sem imela tu in tam, kar pa je normalno v nosečnosti. Stara sem 27. let, bližam se 28. Sem srečna mamica sedem in pol mesečnega fantka. Želim ti veliko uspeha in da boš kmalu postala srečna .
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 5.1.2006 22:53:26
|
|
|
|
KODA
|
Za taprvega smo se trudili 3 leta,tadrugi je pa ratal v prvo.Folno sem pa začela jesti,ko sem zvedela,da sem noseča.
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 5.1.2006 23:11:37
|
|
|
|
SANIKA
|
ojla! jaz in moj partner se trudima že skoraj eno leto pa nič,jem tudi folno kislino,želim ti od srca da vama čim bolj hitro rata !!upam,da bo tudi nama enkrat uspelo da bom ! veliko sreče!
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 6.1.2006 9:48:08
|
|
|
|
Naja30
|
Želim, da vama čim prej rata narediti enga lepega in srečnega ! Tifol pa kar začni jesti, ti ne bo škodil. So samo vitamini. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 6.1.2006 13:21:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Folno kislino kar začni jemati. In jo jemleš do 3 meseca nosečnosti. Jaz jemljem folno kislino in se čisto v redu počutim-to so samo vitamini. Midva se z mojim trudiva že 5 mesec. Stara pa sem 25 let.
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 6.1.2006 15:07:37
|
|
|
|
Aja1
|
Jasnaa, tudi midva bova ta mesec začela oz. sva začela delati na Upam, da nam čimprej uspe zagledati in da se pridružimo klubu srečk LP, Aja
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 6.1.2006 20:47:12
|
|
|
|
pani
|
Tudi midva pridno delava na od avgusta in upam, da nama bo čimprej uspelo. Skozi ves čas jemljem tudi Tifol in do sedaj nisem imela nobenih stranskih učinkov. Je pa fajn za otročkov razvoj, tebi pa tudi dolgotrajno jemanje ne škoduje. Ta mesec sem končala tudi prvi mesec na klimofenu, pa tudi pri teh nimam nobenih stranskih učinkov. Vsem želim, da čimprej postanemo . Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 7.1.2006 23:39:53
|
|
|
|
wallery
|
Sama sem začela jesti Tifol 3m pred načrtovano nosečnostjo in jo jemala še prva 2m v nosečnosti od tega mi ni bilo slabo ker so to vitamini,pač pa mi je bilo slabo zaradi nosečnosti.Prvič pri 25-ih sva poiskušala dva meseca da je uspelo ,sedaj pri 28-ih prvi poizkus
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 9.1.2006 13:56:09
|
|
|
|
bačko
|
En lep pozdrav.Sem nova na tem forumu.Vsem ki pričakujete dojenčka moje čestitke.Jaz bi tudi rada otroka pa moj dragi mož še ni pripravljen.Ne vem kako naj mu dopovem da ne smeva predolgo odlašat.Kmalu bom stara 27 let.On pa 26 let. Bojim se da potem ko se bova odločila za otroka da bodo kakšne komplikacije.Lep dan vsem!!
|
|
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 9.1.2006 14:37:23
|
|
|
|
A_A
|
bačko, mislim, da morata na biti pripravljena oba. Jaz sem stara 30 let, pa se trudiva za prvega, pa mislim, da še niti malo ne loviva zadnjega vlaka! Kar počasi!
|
|
RE: delali bomo na dojenčku 9.1.2006 17:39:13
|
|
|
|
Dreamy
|
Pozdravček! Do sedaj sem vas samo prebirala, a je prišel čas, ko sem tudi jaz med tistimi, ki pridno delajo na . Pridno sem začela jesti folno kislino in upam, da čimprej uspe. Ker imam redne M in vem, kdaj imam ovulacijo, seveda pridno upam, da bom čimprej . Bomo videli, mogoče uspe že ta teden! Ja, vem, da so to ful optimistične besede, ker drugače vem, da niti ni toliko veliko možnosti, da res uspe. Želje so velike, tko da držim pesti zame in za vse vas
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?