|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   delali bomo na dojenčku
3.1.2006 12:54:10   
Anonimen
Zdravo punce!

Upam, da se vam tudi jaz kmalu pridružim. Okrog 10.1. me čaka M, potem pa gremo bebico! Sem že sedaj vsa vzhičena!!! user posted image user posted image user posted image Upam, da se ne bomo trudili mesece, leta?!
Zanima pa me naslednje, kdaj ste začele jemati folno kislino - katere tablete in ali vam je bilo po njih kaj slabo, ste imele glavobol (ker baje se enim tudi to dogaja)?
Zanima pa me tudi koliko ste stare in koliko časa ste delale na pikici, predno se je "prijelo"? Aja, jst štejem 24 let. Pa se opravičujem, če podobna tema že odstaja-potem bi posila, če me preusmerite tja.

Hvala vsem, pa upam, da bi čimprej...user posted image ali user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: delali bomo na dojenčku
3.1.2006 12:59:42   
Ninica
Ti kar že začni jemat folno! Od nje ti ne more biti slabo, ker so to samo vitamini. Slabost je verjetno bolj posledica nosečnosti.

Mi smo bebico naredili v prvouser posted image . Takrat sem bila stara 23.

Želim ti čimprejšnjo zanositev!user posted image

LP, Ninica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.1.2006 13:09:38   
Reja
Hej hej.

Upam, da kmalu zagledaš user posted image .

Nama je uspelo v 1. poskusu. Stara sva 28 let, jaz sem 10 let jedla KT, pred zanositvijo pa jih skoraj celo leto nisem jedla. Folno kislino sem začela jemati konec maja, user posted image  pa sva šele novembra. Mi je G rekla, da za folno nikoli ni prezgodaj. Imam pa tablete tifol in pri meni nimajo nobenih stranskih učinkov.

Srečnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.1.2006 14:51:53   
girly
Živjo jasna in dobrodošla!

folno kislino kar začni jest. midva se trudiva zanosit že skoraj leto in pol. jst ves čas jem Centrum, ki prav tako kot tifol vsebuje 4mg folne kisline, zraven pa vsebuje še dodatne vitamine.po centrumu mi ni nič slabo, počutim se ok. sicer sm pa stara 23 let.

upam, da vama bo čimprej uspelo! user posted image

lp,girly

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.1.2006 14:52:59   
sazi
Tudi jaz sem jedla Tifol brez občutenja kakršnihkoli stranskih učinkov.
Sem pa pri 28. zanosila v 1. poskusu.

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.1.2006 15:32:04   
MarijaPo
Ohoj,

dobrodosla in da bi cim prej zanosila.
Tifol se priporoca kak mesec pred zanositvijo - jaz ga nisem jemala mesec, ampak samo kak teden ali dva pred zanositvijo.

Nama z mozem je uspelo v prvem poskusu - v prvem mesecu poskusanja (sva bila kar malo presenecena, ker menda imas 25% sanse, da zanosis v prvem mesecu poskusanja), stara pa sem 26 let.

Srecno in juhuhu na delo :)

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.1.2006 16:02:53   
Anonimen
user posted image  Dobrodošla. Želim ti čimprejšnjo zanositev. Kot so punce rekle, folno kislino kar začni jemati. Mi smo se prvič trudili dve leti, da sta bili user posted image , sedaj se trudimo že dobro leto za user posted image  pa zaenkrat ni še nič user posted image . Ampak smo optimisti user posted image

(odgovor članu MarijaPo)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.1.2006 16:03:24   
petraz
Folno kislino sem začela jemati štiri mesece preden sem zanosila.No, nam je hiter uspelo. Kar se tiče slabosti, ti sigurno ne bo po folni kislini in tudi glavobolov ne boš imela od tega. Malo si preberi po revijah (Moj malček, Mama, te posebne izdaje: nosečnost). Meni ni bilo nikoli slabo, le glavobole sem imela tu in tam, kar pa je normalno v nosečnosti. Stara sem 27. let, bližam se 28. Sem srečna mamica sedem in pol mesečnega fantka. Želim ti veliko uspeha in da boš kmalu postala srečna user posted image .  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 22:53:26   
KODA
Za taprvega smo se trudili 3 leta,tadrugi je pa ratal v prvo.Folno sem pa začela jesti,ko sem zvedela,da sem noseča.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.1.2006 23:11:37   
SANIKA
ojla! jaz in moj partner se user posted image user posted image trudima že skoraj eno leto pa nič,jem tudi folno kislino,želim ti od srca da vama čim bolj hitro rata !!upam,da bo tudi nama enkrat uspelo da bom user posted image ! veliko sreče!

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 9:48:08   
Naja30
Želim, da vama čim prej rata narediti enga lepega in srečnega user posted image !
Tifol pa kar začni jesti, ti ne bo škodil. So samo vitamini. Pa srečno! user posted image

(odgovor članu SANIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.1.2006 13:21:07   
Anonimen
Folno kislino kar začni jemati. In jo jemleš do 3 meseca nosečnosti. Jaz jemljem folno kislino in se čisto v redu počutim-to so samo vitamini.
Midva se z mojim trudiva že 5 mesec. Stara pa sem 25 let.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
6.1.2006 15:07:37   
Aja1
Jasnaa, tudi midva bova ta mesec začela oz. sva začela delati na user posted image  
Upam, da nam čimprej uspe zagledati user posted image  in da se pridružimo klubu srečk user posted image

LP, Aja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.1.2006 20:47:12   
pani
Tudi midva pridno delava na user posted image od avgusta in upam, da nama bo čimprej uspelo. Skozi ves čas jemljem tudi Tifol in do sedaj nisem imela nobenih stranskih učinkov. Je pa fajn za otročkov razvoj, tebi pa tudi dolgotrajno jemanje ne škoduje.
Ta mesec sem končala tudi prvi mesec na klimofenu, pa tudi pri teh nimam nobenih stranskih učinkov.
Vsem želim, da čimprej postanemouser posted image .
Lepo se imejte!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.1.2006 23:39:53   
wallery
Sama sem začela jesti Tifol 3m pred načrtovano nosečnostjo in jo jemala še prva 2m v nosečnosti od tega mi ni bilo slabo ker so to vitamini,pač pa mi je bilo slabo zaradi nosečnosti.Prvič pri 25-ih sva poiskušala dva meseca da je uspelo ,sedaj pri 28-ih prvi poizkus

Najinima punčkama Nika 15.9.03 in Taja 29.1.06 se bo pridružil nov sonček PDP 16.4.07

(odgovor članu pani)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.1.2006 13:56:09   
bačko
user posted image En lep pozdrav.Sem nova na tem forumu.Vsem ki pričakujete dojenčka moje čestitke.Jaz bi tudi rada otroka pa moj dragi mož še ni pripravljen.Ne vem kako naj mu dopovem da ne smeva predolgo odlašat.Kmalu bom stara 27 let.On pa 26 let.user posted image Bojim se da potem ko se bova odločila za otroka da bodo kakšne komplikacije.Lep dan vsem!!

(odgovor članu wallery)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.1.2006 14:37:23   
A_A
bačko,
mislim, da morata na user posted image  biti pripravljena oba.
Jaz sem stara 30 let, pa se trudiva za prvega, pa mislim, da še niti malo ne loviva zadnjega vlaka!

Kar počasi!

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.1.2006 17:39:13   
Dreamy
Pozdravček!

Do sedaj sem vas samo prebirala, a je prišel čas, ko sem tudi jaz med tistimi, ki pridno delajo na user posted image .
Pridno sem začela jesti folno kislino in upam, da čimprej uspe. Ker imam redne M in vem, kdaj imam ovulacijo, seveda pridno upam, da bom čimprej user posted image . Bomo videli, mogoče uspe že ta teden!
Ja, vem, da so to ful optimistične besede, ker drugače vem, da niti ni toliko veliko možnosti, da res uspe.
Želje so velike, tko da držim pesti zame in za vse vas user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.1.2006 8:11:17   
bačko
Vem da morava biti oba za to.Ampak jaz se bojim če bo kaj narobe.Če naprimer jaz ne bom mogla zanositi, ali pa bo pri njemu kaj narobe.Potem pa se bova matrala.user posted image Jaz pa sem nora na otroke in bilo zelo rada imela svojega.Oziroma najinega.
PA PA 

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?