Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dekliščina - preizkušnja za bodočo ženo 17.8.2005 14:26:51
|
|
|
|
ANJA5
|
Po svojem rojstnem kraju (ali tam kjer zdaj živi) naj gre oblečena v nevesto (kakšno rjuho al pa zaveso naj ma ogrnjeno) fehtat za poročne čevlje. Ful fora in tud dnarja se kar nabere... lp, Anja
|
|
|
|
dekliščina - preizkušnja za bodočo ženo 17.8.2005 14:31:37
|
|
|
|
emaa
|
naliči naj se brez ogledala, nalakira z zavezanimi očmi, iz zavese naj si naredi obleko (ne togo, obleko), zato se rabi zraven še škarje, šivanka, nit. Mogoče se ženinu postavi določen set vprašanj, na ta mora odgovorit nevesta, da se vidi kako dobro ga pozna, za vsak napačen odgovor pije ona, če zadane, pijete ve.
|
|
|
|
dekliščina - preizkušnja za bodočo ženo 17.8.2005 15:15:13
|
|
|
|
2ursae
|
na dekliščini moje prijateljice je ful zažgalo, ko je priča zanjo pripravila cel kup vprašanj (o njenemu :love: in njunem odnosu), na katera je pa njen :love: predhodno že odgovoril. Pa smo pol ocenjevale, kolk imata podobne odgovore. Saj veste, kot pri tisti oddaji Mladoporočenci. Ful smo se nasmejale :)-:)- pozdravček :muca:
|
|
|
|
dekliščina - preizkušnja za bodočo ženo 17.8.2005 15:31:47
|
|
|
|
Suzi*
|
mene so oblekle v novo prozorno spalno srajčko, me slikale v seksi pozi na postelji in fotko po smsju poslale fantom na fantovščino. :)- Potem so me z lisicami priklenile na stol in mi zavezale oči, da mi bodo zrihtale frizuro. Na lase so mi dale vodo+sladkor (izgleda kot polno bleščic),dobra fora, ker sem bila v skrbeh, da me bodo pobarvale, pa namazat sem se morala brez ogledala. po tej proceduri pa direkt pod tuš. :)- Smo bile pa pri meni doma.
|
|
|
|
dekliščina - preizkušnja za bodočo ženo 17.8.2005 15:40:45
|
|
|
|
mojamura
|
Ena naj se obleče v župnika, 2 pa naj ministrirata. Nevesta naj se kleče na koruzi spove za vse svoje prejšnje ''grehe''...v stilunjen njene bivše veze in aferice...pa še kaj si lahko zmislite.;);):) na podoben način se lahko greste tudi sodišče...priča je obramba vse ostale ste tožnice, no ena pa je sodnica:)-:)-:)-:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?