Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 19:55:34
|
|
|
|
urši*
|
no, napočil je dan , ko je moj:love: šel na "moško morje" je rekel , da ne bo šel , pa , da bo, pa , da ne bo, pa da bo...., pa spet , da ne bo , ker bo pogrešal Luko i8n upam , da mene... no , pa sem mu rekla, naj gre, čeprav sem milila drugače.... no in je šel in mi je grozno hudo in kar jokam in sem čisto fertik. mali spi in zdj dobim malo družbe , da malo pozabim , da ga bom videla šele v nedeljo:((:(( vse tiste, ki nimate svojih :love: ob sebi, močno sočustvujem z vami lp, žalostna urši*:(
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 19:57:31
|
|
|
|
lenika
|
S kom je pa šel? A s prijatelji? Ma saj bo. 2 dneva hitro mineta. Sedaj dobiš družbo, potem greš spat in bo že sobota.
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 19:57:59
|
|
|
|
malika
|
zelo dobro poznam take situacije.Moj hodi na moško morje, pa moško smučanje,... Jaz se sicer ne strinjam s tem, ampak on vseeno gre:hudicek:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 19:58:22
|
|
|
|
corfu
|
Tudi mojega ni doma, pa kaj čmo. Včasih še paše da malo gre:zmeden2:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 19:59:46
|
|
|
|
urši*
|
jojojoj, je šel je s kolegi, ki jih trenutno sovražim, ker so mi ga vzeli:grrr: sej bojo oni že vidli , ko bojo meli otroke8) (mater lsem tipična mati) ma , sej bo, sam , ko me pokliče , me kr :(( zgrabi
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:01:16
|
|
|
|
viv_
|
Moj je šu pa danes za vikend v Vrata. Midve s tamalo bova mogoče letelo gor jutri. Ampak meni pa TAKO PAŠE včasih bit malo sama!!! Pred 19.12.2003 sem bila kar pogosto, sploh zaradi narave dela mojega in sem se tako navadila na "moje večere" da prav pogrešam kakšen dan, ko bi bila sama samcata... Tole je pa najbližje temu :) tamala spi, dec je pa z deci :)-
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:01:26
|
|
|
|
rija
|
jaz pa sem mojemu danes skoraj zastonj uredila potovanje v anglijo, pa :hudicek: noče iti! pa je res škoda, ker take priložnosti ne bo mel spet tako hitro! urši, ne sekiraj se, če je moško morje, to itak pomeni neskončne debate o avtomobilih, športu in babah. misilim, da te to nebi glih kaj preveč zanimalo. pa še nažgali se ga bodo verjetno tako, da se bodo potem vikali! in potem se bo prišel cartat k tebi. kot vedno.;)
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:01:49
|
|
|
|
corfu
|
A imjo še od prej to navado s kolegi na morje? Ne vem, če bi jaz mojega pustila...sicer pa težko rečem
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:01:50
|
|
|
|
eva1
|
Moško morje:zmeden2:, jaz bi popenla... No pa za v tolažbo, 2 dni res hitro mineta, pol pa bo spet ob vama!!! Uživajta!
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:02:04
|
|
|
|
urši*
|
pa še to, js grozno nerada sama spim:ups:, sicer je zdj mal drgač, ko mam tamalega , ampak vseeno še dobro , da sta ati in mami doma:ups:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:03:04
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Ma kakšno moško morje?? Če ma otroka doma nej bo tam pa fertik... Če bi moj prišel s kako tako nebulozno idejo bi ga skalpirala ! :hudicek:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:03:21
|
|
|
|
viv_
|
eva1 - zakaj bi pa popenla? :zmeden2:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:03:25
|
|
|
|
lenika
|
Dva dni naj tamali s teboj spi.
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:03:46
|
|
|
|
malika
|
A samo za dva dni je šel? Eh to pa res ni nič. Moj gre za cel teden.:hudicek: Prvič je šel, ko je bil mali star 3 mesece in ko je klical, mu telefona nisem hotela dvignit, tako sem bila jezna nanj
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:06:24
|
|
|
|
urši*
|
ja corfu, to je kao tradicij , letos je že tretje leto, bla, bla, bla pa sej ne gre nikol več, ker ga ne pustim več:hudicek:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:08:57
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
ja le mirkaj moško morje se lahko spreobrne:)-:)-no sej ni panike naj mal uživa:sloncek:sicer pa si še ti privošči kdaj ženskeda nevem zakaj bi samo dedci hodil:)
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:09:26
|
|
|
|
corfu
|
ja ti deci, imajo včasih res kakšne čist utrgane ideje...sicer pa najbrž tudi oni naše muhe ne razumejo vedno najbolj. Boš videla en dva tri bo doma, razmišljaj pozitivno in ne misli na slabe stvari, ki se ti najbrž že pletejo po glavi!!!
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:10:47
|
|
|
|
rija
|
urši, ti pa nebi nikoli šla s puncami kam?
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:10:58
|
|
|
|
viv_
|
Tole morm pa sprintat in mojmu dat za prebrat da bo videl kako dobro ženo ima! Jaz sem res :angel:! Ne zafrkavam se - resno sprašujem, kaj je groznega če gre s kolegi na morje? - Ali mu ne zaupate? - Ali ste ljubosumne, da on gre ve pa ne? - Ali ne zmorete bit same z otrokom 2-3 dni? - Ali ste samo posesivne do amena? - A to zgolj zato da se lahko zaradi nečesa kregate? Pa ne me zdej napizdit - sam raumet skušam zakaj ne bi smel it? Če gre enkrat na leto pa res ni problem... Jaz bi mal znorela če bi bilo to vsak mesec enkrat, za vsake toliko pa ja hvalabogu da gre, pa da se ima fajn!
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:10:58
|
|
|
|
corfu
|
malika ti si pa dobra!!!!:bravo::bravo::bravo: Ampak kako se človek takoj bolše počuti, če ima vajeti v svoji rokah, a ne!
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:11:55
|
|
|
|
rija
|
viv, se popolnoma strinjam s tabo:bravo:
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:13:30
|
|
|
|
corfu
|
Viv zelo dobra vprašanje, mislim, da je vsakega po malem,(razen zadnjega, pa tud s tamalim mi ni problem bit) saj mogoče sem čudna, pa kaj naj???
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:13:48
|
|
|
|
lenika
|
Jaz pri takih zadevah navadno ne kompliciram ,ker mi ga je potem grozno doma gledat, ko se kuja. Pa saj ne gre dostikrat. Včasih gre kam s prijatelji, a navadno samo za 1 dan.
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:15:22
|
|
|
|
piščanc
|
mojega :love: tud ni do nedelje zvečer, mal kolegi, mal služba, pa mi kar paše - sicer imam dva otroka v skrbi, ampak imam tud čas zase, ko gresta spat prejle me je klical - pa nas pogrešaaaa, mu je dolgcajt, haha. to je pa samska, ko ti je nonstop dolgcajt.
|
|
|
|
dejte me malo potolažit....:(( 15.7.2005 20:26:12
|
|
|
|
smrka
|
mogoce si mal sama kriva, saj pises, da bi sel pa nebi.... ce bi mu rekla... da naj ostane sem prepricana da bi ostal. Sicer saj bo nedelja hitro nazaj. Ne skrbi. Pa poklici ga kaj zvecer.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?