Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dejavnosti z jesenskim naravnim materialo... 27.10.2008 16:11:58
|
|
|
|
BrankaO.
|
ena varianta je tiskanje z drevesnimi listi....sem ti poslala zs
|
|
RE: dejavnosti z jesenskim naravnim materialo... 27.10.2008 16:30:16
|
|
|
|
Gina
|
A se ti zdi, da 1-2 leti stari znajo obrnit list in ga odtisnit, ne da bi se vse sprackalo? Pa se ti zdi, da zmorejo pobarvat list vsaj približno po celi ploskvi, četudi s prsti, ker za čopič so zihr premajhni, razen če z vsakim posebej delaš? Po moje so še malo premajhni za to, kaj pa vem. Mogoče če bi že narisan jesenski list potiskali s prstki, to bi bila varianta, samo tukaj ne uporabiš jesenskih materialov, ampak je samo tema jesenska. A pa mora biti prav likovna tema? Lahko bi se učili barve na jesenskih listih mogoče. Ali pa razvrščali rdeče listke na en kup, rumene na drugega. Ali pa korenčke na en kup, buče na drugega. Pa še to je težko za enoletnike, ko so še čisto individualistični že po razvojnih karakteristikah. Aha, lahko pa naberete liste, jih sprešate, potem ap vsak zalepi par listov na večji list. Ali pa narišeš ježka, pa naberete od borovcev iglice, ap jih nalepite gor, mogoče je boljše namesto iglic -od storžev luske, al pa kaj podobnega, kar bolj prime. Ali pa narišeš hruško, oni pa tiskajo z zamaški gor, če že ne bi s prstki. Ma ne vem, ne spoznam se na tolk majhne.
|
|
|
|
RE: dejavnosti z jesenskim naravnim materialo... 27.10.2008 16:49:39
|
|
|
|
BrankaO.
|
verjemi da zmorejo kakorkoli ampak zmorejo nikoli ne podcenjujte otrok! sama sem med samimi otroci vseh starosti in verjemi mi ZMOREJO MARSIKAJ!! se napacajo ja-jim daš nekaj za zaščito(predpasnik,večje oblačilo ki ga ne potrebuješ več!!) zmorejo!!!! če ima kdo kaj proti....zs ker me ni več
< Sporočilo je popravil BrankaO. -- 27.10.2008 16:51:11 >
|
|
RE: dejavnosti z jesenskim naravnim materialo... 27.10.2008 18:02:54
|
|
|
|
Ula3
|
sem dobila eno idejo, da bi naredila dva kotička, v enem bi otrokom prinesla veliko listja (javor) in bi se z njim igrali, ga prenašali v vedrih..., v drugem pa bi bila s skupino jaz in bi v veliki dve skatli izrezala različno velike kroge in bi otroci vanje vstavljali buče različnih velikosti, tu bi lahko bili pozorni na dve stvari, na velikost (veliko, malo) in na ( lahko, težko). Kaj pravite?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?