|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dehidriranost!!!
20.7.2006 18:28:11   
malecka_mateja
sem v konec desetega t torej v enejastem!vem da slabost in bruhanje ni nic nevarnega!skrbi me ker zbruham tudi vodo oz karkoli pijem nic ne jem in me skrbi da bi user posted image  dehidriral in da bi blo z njim kaj narobe!
kaj mislite?je mela katera podobne tezave!nevem kaj naj storim da nebi prehitro zganjala panike!
prosim pomagajte!
hvala
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dehidriranost!!!
20.7.2006 18:31:09   
Anonimen
tamali je zadnji ki bo dehidriral, saj si vazme kar rabi. prej je nevano zate, zato pij veliko, ampak po malih požirkih, če pa bruhaš pa sploh! če se ti to nau ustavl zlo kmal pa pejk k dohtarju nujno! v skrajni sili te bojo na infuzijo priklopil

p.s.: a si moškega spola? user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.7.2006 18:33:21   
kofetek2010
meni so lani pomagale le bobi palčke in šveps user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2006 20:28:56   
tinaaja
Moda vprasaj v lekarni za nelit prasek, ki ga uporabljajo pri driski in izgubi tekocine, ce je ok za nosecnice.

Pri veliki izgubi tekočine (driska, bruhanje, pretirano potenje), pijte veliko vode! Potrebno je tudi nadomeščanje soli. Izgubljeno tekočino, glukozo in elektrolite lahko nadomestite z mešanico soli in glukoze za rehidracijo, ki jo dobite v lekarni tudi brez zdravniškega recepta - Nelit® 60, prašek za peroralno raztopino za nadomeščanje elektrolitovuser posted image .

http://www.lek.si/slo/skrb-za-zdravje/prebavila/nelit/

druagce pa bi probala na tvojem mestu tud po zlicki pit, samo da kaj obdrzis v sebi.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2006 22:54:22   
Ro-La
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

meni so lani pomagale le bobi palčke in šveps user posted image

se vidi da si MSuser posted image , pred tremi leti je meni pasala coca-cola in obvezno bobi palčkeuser posted image

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.7.2006 8:37:31   
emaa
Jaz sem stalno bruhala do konca trinajstega tedna pa nisem dehidrirala, pij čimveč, user posted image  si pa vzame kar rabi.

(odgovor članu Ro-La)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......