|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   decembrke
23.5.2005 13:35:37   
kofetek2010
kako ste kaj? 8)

a je imela že katera 2 pregled in NS?

jaz ju imam čez 2 dni, upam, da bo vse OK in da se slabost in bruhanje ne vrneta več :)-

uživajte in lp

Neposredna povezava do sporočila: 1
   decembrke
23.5.2005 13:42:33   
keja
Jaz imam drugi pregled 30.05,NS pa 31.05.Tudi jaz upam, da bo vse OK.Pri meni je bila slabost bolj blage oblike in upam, da ne bom imela večjih problemov tudi v naprej.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   decembrke
23.5.2005 13:47:21   
Rozalija
Jaz imam drug teden NS, še čez en teden pa drugi pregled.

Počutim se super, ko da ne bi bila noseča, čas mi pa kar šiba in se nič ne vleče kot se je prvič... no ja upam da bo december hitro tukaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   decembrke
23.5.2005 14:53:13   
devička
jaz sem imela ravno danes 2. pregled, v četrtek imam pa NS. SEm tudi jaz čist brez problemov in brez trebuščka, tako da sem se kr mal bala, da ni kej narobe. Pa sem danes na UZ videla mojo bebiko, ki je že živahno brcala:):bravo:Srečna!
POzdravček,
Devička

Neposredna povezava do sporočila: 4
   decembrke
23.5.2005 16:46:58   
Anonimen
Jaz imam pa jutri NS pri dr. Pušenjaku. Upam, da si bo vzel veliko časa in mi tudi CD posnel. Komaj čakam. 2. pregled imam pa komaj čez 17 dni. Ampak vem, da ne bo UZ, tehtanje pa me toliko ne privlači :)- No, saj kilce še niso šle gor, ampak jih je že itak malenkost preveč.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   decembrke
23.5.2005 19:32:41   
BlankaT
Pozdravljene decemberke!:rozica:

Jaz sem že od 7. tedna v bolniški zaradi krvavitve, sedaj sem v 13.tednu in se počutim super. Jutranja slabost je že skoraj popolnoma minila, trebušček pa tudi lepo raste. Imela sem že kr nekaj G. pregledov in tudi kr nekaj UZ je za nama.

V sredo 25.5. imam NS v MB porodnišnici.

Drekec pekec kje in ob kolkih imaš pa ti NS?

Lp Blanka.:sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   decembrke
23.5.2005 21:14:07   
mujcek
Pozdravljene, tudi jaz imam ta teden 2. pregled; čas do pregleda pa se mi nič manj ne vleče kot pri prvem. :)
Slabosti so ob večerih grozljive, še sreča da so samo zvečer in ne trajajo cel dan; no upam da bo tudi to kmalu minilo ;)

Sicer pa komaj čakam pregled, me tako skrbi kaj bo...

Berem, da imate vse NS, kaj vam da G napotnico ali kako to poteka? Jaz ne bom šla na NS, ampak me zanima, saj mi G ni tega nič omenil.

Neposredna povezava do sporočila: 7
   decembrke
23.5.2005 22:06:48   
devička
Mujcek,
za NS pokličeš tel.: 051-321224 (to je Leonišče), poveš v katerem tednu si, pa ti določiji datum. Je samoplačniško, če še nisi dopolnila 35 let. Jaz grem, že zato, da malo bolje vidim mojo bebiko :duda::)
Pozdravček, Devička

Neposredna povezava do sporočila: 8
   decembrke
24.5.2005 14:52:01   
kofetek2010
meni bo jutri NS naredil kar moj G, saj ima licenco za to in vse bo ob enem, da mi ni treba 2x hodit (redna kontrola, laboratorij in NS)

kako bo, javim jutri ;)

lp

Neposredna povezava do sporočila: 9
   decembrke
25.5.2005 6:21:29   
Anonimen
Dobro jutro!
Jaz sem bila včeraj zvečer na NS pri dr. Pušenjaku in sem tako srečna!! Bil je res prijazen in je vse pokazal, tveganje pa je zelo nizko :bravo::bravo: Predvsem to mi je bilo pomembo, saj same veste, da so ves čas dvomi in strah, če bo vse OK. Saj vem, da lahko gre še vedno kaj narobe, kljub temu pa sem ZELO pomirjena. Pa moj :love: je bil tako srečen, ker je lahko najinega :duda: videl.
Naslednji projekt pa se glasi: povej šefu. Še dobro, da ga ta teden ni, drug teden pa ni več izgovorov. :)

Zdaj bi se morala poslovit od vas, po novem spadam namreč pod novembrke. Ampak bom verjetno ostala, saj še ni nič dokončno. Nekje na meji sem pač.

Pozdravček vsem, veliko sončka danes in naj hitro mine (še posebej, če greste zdaj v službo :)- ).

Neposredna povezava do sporočila: 10
   decembrke
25.5.2005 8:08:47   
rose
Pozdravljene decembrke!

Imam eno vprašanje glede NS. V reviji Nosečnost sem prebrala, da naj bi ta pregled opravljali samo zdravniki z licenco, njihov seznam pa je na neki internetni strani. No, jaz sem šla pogledat in moje zdravnice med njimi ni. In zdaj si delam skrbi, kako verodostojni bodo rezultati. Saj ne da moji G ne bi zaupala, samo če že greš na ta pregled (samoplačniško), pač želim da je narejen tako kot je treba, saj je od tega marsikaj odvisno. Kakšne izkušne imate pa ve? Je mogoče katera že bila na NS v Litiji?

Pa lep sončen dan vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 11
   decembrke
25.5.2005 9:41:10   
devička
Raje se drži tistih z licenco. Moje mnenje, pač. Zlasti, če plačaš ...
Pozdravček, S.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   decembrke
25.5.2005 10:23:16   
Anonimen
SAMOPLAČNIŠKO ti niti slučajno ne more delat NS zdravnik brez licence. Sem sicer že slišala, da nekateri g. sami "malo izmerijo" NS, ampak ti rezultati niti slučajno niso veljavni. Potem pa po potrebi priporočajo strokovni pregled. Za to je potrebno veliko znanja in izkušenj, zato pa se podeljuje licenca.
Torej, če želiš opravljeno meritev NS z izračunom tveganja, pojdi k strokovnjaku, če pa želiš samo UZ z zgodnjo morfologijo, potem pa pojdi k svojemu g. Ampak jaz tega ne bi plačala.

Neposredna povezava do sporočila: 13
   decembrke
25.5.2005 11:52:49   
rose
Kaj naj rečem? Na tistem linku, ki sem ga js gledala moje G ni bilo, sem pa ravno jo zasledila, da je našteta pri zdravnikih z licenco v temi o NS. Tako da bo že ok. Zdej se pa že veselim :love:

lp, rose

Neposredna povezava do sporočila: 14
   decembrke
25.5.2005 13:57:42   
BlankaT
Mi smo imeli danes zjutraj NS pri dr. Japlu, ki je bil zelo prijazen, se me je celo spomnil od prejšnje nosečnosti. Nato pa nama je povedal da je vse vredu, da je ravno dovolj velik za svojo starost. Mali-a je bil-a tako mirn-a, da sem mogla na kratek sprehod, da je lahko še nato pogleda kako je z nosekom in tudi ta je bil potem viden. :bravo::bravo: in sedaj smo si vsi presrečni:sloncek: :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Za potporo je šel mož zraven in ko je videl najinega :duda: mu je kr dih zastal in nato je zdravnika kr zasipal z vprašanji.

Lp Blanka. :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?