Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 10:20:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
Ah Skorpija:rozica: Kr lepo si dopustek splanirej pol pride pa še vse ostalo:rozica::rozica::rozica: Tinka
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 10:30:18
|
|
|
|
Skorpija
|
Tinka:rozica: hvala...
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 10:33:19
|
|
|
|
ElaM
|
Skorpija, :(. Saj mene tud vse zvija, samo :hudicek: še ni. tako, da sem čist adijo. Uff, res ne vem, kolko dolgo bom še zdržala brez testa. Skorpija, hvala ker držiš :miska:, samo pomoje bomo jedle piškote januarja. Tud ne bo tako slabo.:)-:)-
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 10:35:30
|
|
|
|
Skorpija
|
he,he,he imaš prav - vsi bodo neki hujšali po praznikih, me pa hramst hramst... :hudicek:kar meni pošlji, vsaj moji ne bo dolgčas
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 10:47:36
|
|
|
|
MašaS
|
Zdravo! Samo da povem... Komunistični manifest se je danes začel tudi pri meni. Kaj čmo, res bo treba na dopust... MašaS p.s. pa kakšen piškotek prihranite še zame, tudi jaz ne nameravam januarja hujšati :)
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 12:04:59
|
|
|
|
Skorpija
|
MašaS velja, naslednje leto bomo me otvorile!
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 13:47:12
|
|
|
|
girly
|
ja no, bomo pa res vse piškotke januarja papcale :bravo: dans pa ajde malo ven, kr je tko lep sonček, pol pa še malo :sloncek: in naslednji mesec :modri: a je tko punce?
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 13:55:56
|
|
|
|
Nannn
|
Berem berem vas pa skoraj nikoli nic ne napisem...tudi jest se vam pridruzujem...komunisticni manifest se tudi pri meni zacel...zgleda da nas bo velik januarja :bravo::bravo: Nannnn
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 16:24:39
|
|
|
|
mujcek
|
kaj, ne bo te na piškotke???????? :(( Upam, da bodo piškotki že takoj po novem letu spet prišli v poštev! O moji :hudicek: pa ne duha ne sluha, počutje je vedno bolj čudno, občasno se pojavijo manjše bolečine. Drugače sem pa zadnja 2 dni tako zaspana :zaspan:, pa ne vem ali je to od dela ali... No bomo videli do drugega tedna kako bo :zmeden2:
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 16:28:05
|
|
|
|
Skorpija
|
:bravo:mujcek:bravo: ti držim pesti da je tudi ne bo!!!! zaspanost je pa bojda dober znak...:zaspan: Kljub temu, da me ne bo, vam bom UPAM kakšne fajn recepte za piškotke posredovala!
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 16:34:54
|
|
|
|
mujcek
|
Hvala Skorpija, me že prav mika kaj to pomeni, ampak testa pa res tokrat ne bom še tako hitro delala, ker je vedno prišla en dan po testu, tako da čakam na dodatne znake do naslednjega tedna! Če bi bilo slučajno treba kakšne recepte deliti, pa prosim za nekaj čokoladnega! :)-
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 16:39:46
|
|
|
|
Skorpija
|
Mujcek jaz sladko ne jem če nima vsaj čokoladnih mrvic, ko pa v piškot ugrizneš mora pa kar zadišat po kakavu!!!!! Ti pa dam prav, da še malo počakaš - meni se je tudi vedno zgodilo, da je en dan po testu prišla. Danes zjutraj me je tako mikalo, ampak je potem prilezel gospod izcedek, ki je zdaj sicer izginil, ampak ta gospod je eden najbolj zvestih in jaz mu kar verjamem. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: - drug teden bom pa v nizkem štartu za novicami od tebe!!!
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 6.4.2005 18:51:57
|
|
|
|
mujcek
|
Hvala Skorpija! Piškotki so še boljši, če je poleg čokolade še kakšna čokoladna kremica (smeško, ki se oblizuje):)-
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 7.4.2005 9:05:16
|
|
|
|
ElaM
|
Ojla, pupe. Tudi meni ne bo Miklavž prinesel :duda:. Sem danes, 38. dan, dobila :hudicek:. Če ni bilo zadaj, bo pa drugič ni :hudicek:.
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 7.4.2005 9:24:38
|
|
|
|
mujcek
|
Irmy, komaj na 38 dan je prišla? Ta nesramnica predrzna, kako te je lahko tako dolgo mučila :grrr: Torej ti je zamujala še več kot moja; sedaj me pa res že muči vse to; pa še moj :love: me vsake pol ure vpraša ali je že prišla; on je že čisto paničen :)
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 7.4.2005 9:43:28
|
|
|
|
biba77
|
Jaz imam samo obcasne krce levo in desno pod popkom. Obcasne zeeelooo rahle bolecine v krizu in beli tok. Ki ga drugace nimam... Moj :love: tudi samo preverja, kako je stanje. Nic noce :sloncek::sloncek::sloncek:... Je tak kot oni v Parckanju prejsnji teden, ko je reko, "da je tam nekdo ze notri"... :)-:)-:)-
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 7.4.2005 10:56:03
|
|
|
|
marjetica81
|
Pozdravljene! Tudi jaz ne pričakujem v soboto :hudicek:, zato sem že zelo nestrpna. Upam, da bom naslednji teden že lahko poročala, da sem 9nebesa9nebesa9nebesa. Lepo se imejte :metulj::rozica: Marjetica
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 7.4.2005 11:06:15
|
|
|
|
biba77
|
Drzim :miska::miska::miska::miska:, Marjetica!
|
|
|
|
decemberski piškotki v porodnišnici brez mene 7.4.2005 11:13:41
|
|
|
|
Skorpija
|
marjetica81 - čakam eno lepo temo v ponedeljek, tako da bomo samo še z :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: lahko odgovarjale!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
IME ZA FANTKAguglaKatero ime za fantka bi izbrali?Filip (
34%)
Maks (
15%)
Oskar (
20%)
Matic (
25%)
Tristjan (
6%)
Število vseh glasov: 339Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!