Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 8:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jest imam rok sredi januarja, pa nameravam it na tečaj 4. oktobra. Računam tako, da če traja tečaj 10 predavanj, eno predavanje je en teden, to pomeni 2,5 meseca. Kar pomeni da bom končala sredi decembra. POtem pa me čaka še en mesec za vse drugo. Upam da prav razmišljam?! LP Tasha
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 8:32:00
|
|
|
|
Lunca1
|
Ojla! Jaz imam rok zadnjega novembra, pa greva v šolo 6.10. Šola naj bi bila v Kranju 4x v roku enega do dveh tednov. samo toliko pa v opozorilo. moja prijateljica je imela rok 26.10, pa je rodila že v petek. Raje pojdite prej, ne čakat na zadnji termin. Lp Lunca
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 8:46:37
|
|
|
|
tamala
|
Tudi moj nasvet je iti kak mesec prej, sploh, če traja vse skupaj cel mesec! Mi smo šli 1,5 mes pred rokom (PDP 13.10.), pa smo ravno 3x šli na predavanja! Rodila sem 27.9.!!! In v torek sva gledala film o porodu, v sredo pa sva že šla rodit!!! :ups: Še dobro, da je mož videl film, da je imel malo predstave... Definitivno ne čakat na konec, že zaradi bušija, ki je napoti, pa sedet več ne moreš...:(:(( D, 28t
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 9:14:50
|
|
|
|
Urška*
|
Ojla! Meni pa je moja G rekla, da me bo ona opozorila, ko bo cas za to. Pricakujem pa lahko da bom zacela hodit tam nekje novembra, rok pa imam 17 decembra. Menda ona ze ve.:) LP
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 9:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hm, ja, res bo že čas. Jaz imam rok sredi decembra, s šolo pa začnem nekje sredi oktobra.
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 11:08:10
|
|
|
|
urši*
|
js mam rok 3.1.2005, pa sem šla že septembra, ker pol je šele novembra, takrat bom pa js veselo nakupovala, pa sobico prpravlala! tk , da to je že za mano!! lp vsem urši* &:duda:26t1d
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 12:24:06
|
|
|
|
BONI*
|
Jaz imam rok 17.12. pa bom šla na tečaj sedaj, 4. oktobra v LJ porodnišmnico. Upam, da je še frej! Čakam, da bo ura 13, da lahko pokličem za informacije. Lp, Boni
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 14:36:34
|
|
|
|
Taj
|
:bravo:, Midva z dragim sva se odločila, da ne bova čakala na zadnji vlak in greva v šolo:duda: oktobra, rok imam pa 16.12., kajti nikoli ne veš, kako mobilna boš zadnji mesec in koliko energije še imaš za popoldanske štose. Meni po službi ostane že zdaj bolj malo energije:sloncek:, zato sem rekla, da oktober ne bo nič prezgodaj. Pa sicer, kako ste decemberke drage? Trebuščki kar rastejo, kaj, jaz sem že prava žoga, čeprav bolj zase kot za druge..res čudež narave:morje:, kaj nastane lahko iz tistega ploskega trebuha.:metulj:.. Vsem skupaj en sončen pozdravček, Boni in Sonček, mi se pa itak najverjetneje srečamo na mestu zločina - v porodnišnici!:rozica: Taj in mali telovadko:duda:
|
|
|
|
decemberke in Materinska šola 29.9.2004 18:22:05
|
|
|
|
Pilar
|
No, jaz mam rok 27.12.2004, z materinsko sem začela z 14.9., je enkrat na teden (5 krat pa je vse skupaj). Pa se mi zdi, da sem šla ravno ob pravem času. Ja Taj jst sem tud ena žoga, sploh ne morem verjet kako imajo drugi ravne trebuhe. Mejte se vse lepo!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?