|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   decemberke in Materinska šola
29.9.2004 8:11:36   
urskas
Pozdravljene,

zanima me, če že kaj obiskujete Materinske tečaje oziroma, kdaj boste začele.

Meni je namreč G. rekla da imam še ful velik časa in da grem lahko šele novembra na tečaj. Mene pa skrbi, da bom prepozna.

Prosim za vaša mnenja.

LP Urskas (28t)
Neposredna povezava do sporočila: 1
29.9.2004 8:24:30   
Anonimen
Jest imam rok sredi januarja, pa nameravam it na tečaj 4. oktobra. Računam tako, da če traja tečaj 10 predavanj, eno predavanje je en teden, to pomeni 2,5 meseca. Kar pomeni da bom končala sredi decembra. POtem pa me čaka še en mesec za vse drugo. Upam da prav razmišljam?!

LP
Tasha

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
29.9.2004 8:32:00   
Lunca1
Ojla!

Jaz imam rok zadnjega novembra, pa greva v šolo 6.10. Šola naj bi bila v Kranju 4x v roku enega do dveh tednov. samo toliko pa v opozorilo. moja prijateljica je imela rok 26.10, pa je rodila že v petek.
Raje pojdite prej, ne čakat na zadnji termin.

Lp Lunca

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.9.2004 8:46:37   
tamala
Tudi moj nasvet je iti kak mesec prej, sploh, če traja vse skupaj cel mesec! Mi smo šli 1,5 mes pred rokom (PDP 13.10.), pa smo ravno 3x šli na predavanja! Rodila sem 27.9.!!! In v torek sva gledala film o porodu, v sredo pa sva že šla rodit!!! :ups:
Še dobro, da je mož videl film, da je imel malo predstave...

Definitivno ne čakat na konec, že zaradi bušija, ki je napoti, pa sedet več ne moreš...:(:((

D, 28t

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.9.2004 9:14:50   
Urška*
Ojla!

Meni pa je moja G rekla, da me bo ona opozorila, ko bo cas za to. Pricakujem pa lahko da bom zacela hodit tam nekje novembra, rok pa imam 17 decembra.

Menda ona ze ve.:)

LP

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.9.2004 9:26:10   
Anonimen
Hm, ja, res bo že čas.
Jaz imam rok sredi decembra, s šolo pa začnem nekje sredi oktobra.

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.9.2004 11:08:10   
urši*
js mam rok 3.1.2005, pa sem šla že septembra, ker pol je šele novembra, takrat bom pa js veselo nakupovala, pa sobico prpravlala! tk , da to je že za mano!!
lp vsem
urši* &:duda:26t1d

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.9.2004 12:24:06   
BONI*
Jaz imam rok 17.12. pa bom šla na tečaj sedaj, 4. oktobra v LJ porodnišmnico. Upam, da je še frej! Čakam, da bo ura 13, da lahko pokličem za informacije.

Lp, Boni

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.9.2004 14:36:34   
Taj
:bravo:,

Midva z dragim sva se odločila, da ne bova čakala na zadnji vlak in greva v šolo:duda: oktobra, rok imam pa 16.12., kajti nikoli ne veš, kako mobilna boš zadnji mesec in koliko energije še imaš za popoldanske štose. Meni po službi ostane že zdaj bolj malo energije:sloncek:, zato sem rekla, da oktober ne bo nič prezgodaj.

Pa sicer, kako ste decemberke drage? Trebuščki kar rastejo, kaj, jaz sem že prava žoga, čeprav bolj zase kot za druge..res čudež narave:morje:, kaj nastane lahko iz tistega ploskega trebuha.:metulj:..

Vsem skupaj en sončen pozdravček, Boni in Sonček, mi se pa itak najverjetneje srečamo na mestu zločina - v porodnišnici!:rozica:

Taj in mali telovadko:duda:

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.9.2004 18:22:05   
Pilar
No, jaz mam rok 27.12.2004, z materinsko sem začela z 14.9., je enkrat na teden (5 krat pa je vse skupaj).
Pa se mi zdi, da sem šla ravno ob pravem času.
Ja Taj jst sem tud ena žoga, sploh ne morem verjet kako imajo drugi ravne trebuhe.
Mejte se vse lepo!

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.9.2004 3:25:17   
BONI*
Hi,hi,hi....na mestu zločina....

Jaz sem preverila glede tečaja. Začne se 4. oktobra, prej pa moraš po neke nalepke (kupone)v sprejemno pisarno nove porodnišnice. Grem jutri - ups, danes popoldan urejati.

Lp, Boni

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?