|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   decemberke
9.5.2005 7:48:08   
cuma
Pozdravljene :nosecka:!
Že nekaj časa se nisem oglasila, pa sem vas hotela malo povprašati kako ste kaj?
Jaz sem sedaj v začetku 10.tedna in mi je cel dan slabo. Bila sem na pregledu v začetku 9. tedna in sem videla mojo pikico (25,5mm) in njen srček, kako bije:bravo: Je že tak fižolček!
Moj PDP je še vedno 9.12.2005. Rodila bom najbrž v Izoli.:morje:
Trebušček se mi pozna po obroku (ne glede na to koliko pojem) in sicer imam izboklino točno pod popkom.:sloncek:
Kilogrami: +2 od začetka nosečnosti - saj ni čudno, če pa skozi nekaj grickam:ups:, da mi ni tako slabo!
A je že katera preizkusila akupresurno zapestnico, ki naj bi jo imeli v lekarni??
Drugače pa sem se odločila, da mi bo po 12.tednu boljše in da bodo slabosti minile, sicer pa ne bruham in že to je velika sreča!:pujs:
Lepo se imejte:miska: in pozdravček bušijem:duda:!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   decemberke
9.5.2005 8:51:08   
kofetek2010
pozdravljene!

tudi jaz imam PDP 09.12.2005, prvi pregled sem imela že 22.4., naslenji pregled + NS imam 25.5.
in tudi meni je slabo, upam, da lahko rečem mi je bilo slabo, saj se dosti boljše počutim že od sobote zjutraj, nazadnje sem bruhala v petek zvečer :) in G mi je že svetoval, da bi me poslal v bolnišnico na infuzijo :((
na tehtnico raje niti ne stopim, ker mi je pri pregledu pri G pokazala 6 kg več kot jih imam v normalnem nenosečniškem stanju :)-
zato upam, da mi bi uspelo to kilažo obdržat še kar nekaj časa
kupila sem si že prve nosečniške hlače, saj me je sam trebuh, ki ga nikakor nisem več spravila v normalne kavbojke :)-
zapestnice nisem preizkusila, sploh ne vem, da obstaja :ups:
moj :love: pride konec tedna iz Amerike in sem mu naročila, da mi mora prinesti dvoje nekih bombončkov ot.tablet proti jutranji slabosti (čeprav imam jaz celodnevne slabost :zmeden:) :) upam, da mi ne bo več slabo in da ne bom več bruhala 8)

uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   decemberke
9.5.2005 8:53:12   
Rozalija
HOJLA!!!

Meni je tud kar pogosto slabo in zato cel čas nekaj grickam, pa skoz sem zmatrana tako da bi samo spala. Prvi pregled imam jutri in komaj čakam, potem pa greva najbrž staršem raztrobit veselo novico. Kaj vem, moj bi to že zdavnej raztrobil, jaz bi pa še kar čakala... kaj vem tja do oktobra (ha ha).

Trebuh se mi že pozna, najbrž je to tisti faktor drugič noseča, a sedaj se ga še veselo da zakriti. Ma vsaj dokler ne govoriva okoli.

Kile pa danes zjutraj +1kg. Ma ja se ne sekiram, prvić je bilo na koncu 20+ tako da itak vem da kar pride gor gre tudi dol. Sploh pri 2 mulcih bo pa kar teklo z mene.

Jaz ne preiskušam nič, kaj vem še 4 tedne pa bo slabosti konec (sem se tudi sama odločila tako) in če skoz nekaj grickam pol je itak ok... pač kakšna kilca več a vseeno.

LP vsem!!!

Aja a ste že raztrobile okoli veselo novico, ali še mislite počakati??

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   decemberke
9.5.2005 9:15:16   
Nannn
Jest in moj dragi sva se odlocila da se kar nekaj casa ne bova nobenmu povedala...prvi pregled imam 23.05.05 ampak tud po pregledu se ne...imam slabo izkusnjo glede tega...jest mislim da je to cist stvar posameznika....

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   decemberke
9.5.2005 10:15:13   
tinkamiška
Hojla!

Jst mam pa drugi pregled v četrtek in bom končno vidla svojega knofljca:) Na prvem je bil še mehurček, zdej pa naj bi že srček slišala:bravo:

Bom tudi zvedla koliko točno sem noseča, po tisti kalkulatorjih, v katere odtipkaš datum zadnje M, naj bi imela rok 31.12. ali 1.1.:)

Pri meni se je šele dva dni nazaj začela slabost in veselo pijem ingvrejev čaj. Se mi zdi, da mi pomaga. Bruham ne mi je pa na trenutke tako slabo, da samo čakam kdaj bo treba letet:zmeden:

Na prvem prgledu mi je G naredila vaginalni UZ, kaj zdej bo tudi tako?

Lepo se imejte in cartajte svoje bušije:)

Tinka

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   decemberke
9.5.2005 10:53:28   
kofetek2010
meni je na prvem pregledu naredil UZ kar čez trebuh, ker sem imela poln mehur :) slišal se je utip (164x/minuto) in bil je tak majhen rižek 0,92 cm :)-

in kje si dobila ingverjev čaj? v lekarni? sem zasledila, da je tudi v bombonih proti slabosti ingver 8)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   decemberke
9.5.2005 10:54:56   
cuma
tinkamiška!
meni je prvič (pri štirih tednih) delala vaginalnega in sedaj pri devetih tudi. Boš videla..
Povedala mi je tudi da sem Rh negativna in da nisem še prebolela toksoplazmoze, tako da...se bo treba pazit, glede Rh-ja pa bom dobila cepivo!

Jana!Jaz imam to srečo, da ne bruham, imam pa skozi vrečko v žepu, da ne govorimo o moji torbici(sendvič s sirom, keksi, krekerji, voda, jabolka..) skratka pol hladilnika:)-
Držite se in pazite nase!
:nosecka:cuma

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   decemberke
9.5.2005 10:56:11   
tinkamiška
Ne boš verjela, mi ga je Jančika vrgla na balkon zadnjič ko sta šla z Joe in Vasjo tukaj mimo:)-:)-:)-
skor tko kot, da me je obiskal Dedek Mraz:)-:)-:)-

Je od Twinings-a. Mogoče v DM-ju:zmeden: Bom vprašala, pa ti javim;)

Tinka

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   decemberke
9.5.2005 11:12:09   
tinkamiška
Aha Cuma, sem že upala, da se bo vidlo kr skozi trebuh. Pa sej samo da slišim srčka bit:love: Bomo vidli kako bo šlo:)

Ja mene še tudi čakajo različni pregledi in upam, dabo vse vredu. Vem pa, da nisem Rh negativna, ker sem bila v januarju na eni operaciji in imam B+ krvno skupino.

Ti pa se lepo pazi nase in na:duda: in verjamem, da bo vse vredu:):rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   decemberke
9.5.2005 11:26:32   
Jančika_
Jana73, čaj sem dobila iz Anglije, pri nas se ga žal ne dobi, kolikor vem. Lahko pa kupiš koreninico (recimo v Intersparu), jo malo naribaš in skuhaš čaj.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   decemberke
9.5.2005 11:30:15   
kofetek2010
grem mojmu SMS napisat, ker je v Vegasu (glavo mi bo vtrgal, ker je tam noč :)-) - naj pogleda še za ta čajček :)-

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   decemberke
9.5.2005 11:31:47   
tinkamiška
U Jančika pol moram pa šparat z njim:zmeden::zmeden::zmeden:

Ja kaj boš pa ti pol ko bo teb spet slabo? Pol ga bom pa jst nekje zvohala pa kožeka nahecala da ti ga zabriše na balkon:)-:)-:)- za mene je previsok:)-

Jst bom šla mal raziskovat v DM al pa Biotop mogoče pa kej najdem:zmeden:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   decemberke
9.5.2005 11:32:23   
tinkamiška
kožeka=možeka:)-:)-:)-:ups:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   decemberke
9.5.2005 11:34:04   
kofetek2010
upam, da meni ne bo več slabo, a imela bom zalogo bombončkov in čajčkov, tako da jih bom lahko odstopla kakšni revici pobruhani :)-

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   decemberke
9.5.2005 12:13:06   
Rozalija
Kaj pa če bi kar svež ingver kupile??? Saj se ga povsod dobi, vsaj vidim ga dostikrat. A potem bi bilo to treba pokuhat pa čajček narest, al bi ga lahko kar tako žvečil??? Aja pa baje obstajajo tudi piškoti z ingverjem.... ojoj sem že pozabila v teh dveh letih.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   decemberke
9.5.2005 13:15:00   
Nannn
ijojjjj kva me se caka...sem slisala da je cisto odvisno od zenske...nekatere bruhajo skoz nekatere pa sploh ne vedo kaj je to...mene trenutno boli mal trebuh...

A mislite da ingver res tako pomaga?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   decemberke
9.5.2005 13:22:34   
Spark
Vi srečke:nosecka:.
Sem se spomnila kako je bilo lani ko sem bila v vašem položaju. Rodila sem 11.12.04. V nosečnosti mi je bilo full slabo, pa vse mi je smrdelo.
Ampak vse tako hitro mine, tako da uživajte v nosečnosti, ker je zelo lepo življenjsko obdobje.

Lp, pa pobožajte vaše bušije.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   decemberke
9.5.2005 13:27:36   
Anonimen
Jaz sem se tudi odločila, da mi bo čez 2 tedna že nehalo bit slabo :)- Sicer je že zdaj malo boljše, na srečo pa mi ni bilo nikoli slabo zjutraj, tako da v službi ne trpim preveč. Najhuje pa je bilo, preden sem sploh test delala!! Teh variant z ingverjem pa nisem nič preskušala.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   decemberke
10.5.2005 8:59:49   
via_2
pozdrav vsem decemberčicam,

včeraj sem imela svoj prvi pregled, sicer ne čisto zaresen. izvedela sem, da sem noseča 6 tednov in 4 dni, pikica je velika 6 mm. naredila mi je vaginalni ultrazvok in rekla, da sedaj tako delajo - nič več čez trebuh. jaz neumnica sem pa pred tem spila 2 kozarca vode, ker sem nekje prebrala, da mora biti mehur poln. pa je G. rekla, da je bilo tako včasih.....

prvi zaresen pregled imam 30.5.05. no ja, mi je včeraj določila tudi datum, in sicer 30.12.05. to bo veselo za novo leto :sloncek:

slabosti se upiram z nenehnim mletjem v ustih. mi pa zadnje čase paše jesti sadje, ki vsebuje veliko vode. a ja, pa spijem tudi nenormalne količine tekočine.

;)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   decemberke
10.5.2005 9:49:32   
Jančika_
Tinka, ti kar pogumno nagni:)-, imam še dve škatli, pa komot ga dobim, ko ga hočem.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   decemberke
10.5.2005 11:02:17   
tinkamiška
O Jančika, hvala, pol pa ni straha.:rozica::rozica::rozica:

Wawe a tko je zdej. Pol bo pa pri meni tudi tako v četrtek, ker sem približno na istem.:) Bom napisala ko bom prišla nazaj kako je blo.

Ti pa lepo boži bušija:)

Tinka

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   decemberke
11.5.2005 19:25:17   
Yasminka
Pozdravljene decembrcice!
Ze aprila sem bila pri G, ki mi je potredila nosecnost. Ker M nisem imela ze od februarja bi mogla bit ze kar nekaj tednov noseca... ampak je pikica stara sele 8 ted.:duda:
Redim se nenormalno!!! Pridelala sem ze 5kg!!! Sicer sem bila prej mal presuha, ampak to je pa le mal hudo. A ne??
Tudi vsi modrci so mi premajhni, saj sem zrastla za 3 kosarce!!!! Upam, da se bo pocasi ustavilo, ker ze zdaj ne dobim primernih modrcev.
Na sreco ne bruham, mi je pa nenehno slabo in vse mi smrdi (kuhana zelenjava, nas pes, mozeva sapa... :zmeden2:). Drugace pa komaj cakam, da trebuscek se malo zraste....
Uzivajte in pobozajte svoje busije.:nosecka:

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   decemberke
15.5.2005 14:08:43   
gabie
:sloncek:Pozdravljene, tudi jaz se vam pridružujem v decembru. V petek sem bila pri G in je rekel, da sem noseča 7t in 3 dni, rok naj bi bil 27.12.05. Božiček, ha, ha...Tudi meni je nonstop slabo, ne bruham sicer, mi pa čisto nič ne paše jest, na korkoli pomislim, mi gre gor, a sem lačna in ne vem, kaj naj dam v usta, če mi čisto nič ne diši.
Še nekaj mi zaupajte, kam boste šle delat nuhalno? Mi morda lahko katera zaupa številko od Postojne, če jo katera seveda ima?
Srečno vse,:)Gaby

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?