|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   decemberke-projekt piškot
12.4.2005 11:12:28   
Skorpija
Decemberčice,

se bom morala preimenovat v polža, ker mečkam s temi piškotki, ampak se tolažim, da je še kar nekaj časa... Malo so me speštale vse obveznosti v službi in doma, ker smo čez vikend delali ko magarci:)-

Upam, da se počutite dobro, vsem ostalim pa držim pesti, da boste čimprej:nosecka:.

Optimistično punce in ostanite super!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
12.4.2005 16:23:04   
PiaM
Še par dni, pa bom tudi jaz vidla ali bom za božič piškoteke v porodnišnici papala...
:rozica:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.4.2005 18:05:41   
mujcek
da bi ve vedele, kako si želim, da bi se nas velikoooo udeležilo projekta decembrski piškoti 9nebesa

Vsem vam držim :miska::miska::miska:, da bi nas decembrčič bilo čim več, sebi pa želim naj :angel: čuva mojo pikico, da bo zdržala do decembra :metulj:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2005 20:17:00   
ronni
Jaz imam tudi veliko upanje-moj rok je prav 31.12..to bi pa bilo silvestrovanje!!!
Piškotov pa spečem na kile, če se le prime!:love::love::love:

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.