mama4
|
o, kilce...moje zlate punce, sem vas le našla ..torej, sem petič noseča, in moja štartna teža je bla 88 kg pri 167 cm...ja, kriza..ampak, jaz sem se v zadnjih dveh letih zredila..prejšnje nosečnosti sem začela s kilami tam okrog 65 do 70..ja, je tole kar fino, ker noben ne posumi, da sem noseča, ker pač mislijo, da se še naprej redim ..je pa tako..pri tavečjih dveh sem hodila na preglede k ginekologu, ki je skor znorel, ko sem se v celi nosečnosti za 10 kil zredila...mi je ful našibal sadne dneve, pa neslano dieto, itd..tako, da sem zadnja dva meseca shujšala za 4 kile, od samega strahu menda..potem sem dohtarja enostavno zamenjala, in moj zdajšnji je en cukr...ma, boli ga briga za kile..-ja, gospa, ste kar močna, ampak, ni problema...probajte malo ločevati hrano, pa ne glih vsak dan dunajskih pa pomfrija papat, da ne bova mela problemov s pritiskom, pa ne sekirajte se zaradi kil...in sem se pri zadnjih dveh -sta bila oba fanta, -zredila pri vsakem za 25 kg, pa ni imel pripomb...zna ful lepo povedat, pa potolažit..trebušček je pa pri meni vedno veeeeeeeelik..ker vedno nosim spredaj..da me že v 5. mesecu sprašujejo, če bomo kmal rodili ..
|