khurde
|
o, hvala za to temo! sicer nisem bila ravno ultra suhica, samo sem vedno migala, tako da je še teža mišic. čez zimo sem imela vedno, vsaj zadnjih 5 let, okoli 60-61 kg (168/9 cm), tudi načrtno, ker me je prej včasih zeblo, potem pa ne več (očitno moje telo tako funckionira, ne vem). čez poletje mi je samo od sebe (brez diet, truda) vedno padlo na 56-57 kg, s tem, da sem lahko nosila ista oblačila tako poleti kot pozimi, nikjer se ni nič poznalo. in potem, ko sem zanosila v času mojih "zimskih kil", mi je kar naenkrat tehtnica poskočila na 66-67 kg (v 2. mesecu), s tem, da nisem jedla več kot prej ... ne vem, od kje so se kile nabrale, pa še poznalo se mi ni nikjer, razen, da so mi sedaj vse hlače št. 36 (v 3. mesecu) premajhne v pasu za kakšne 3 cm, kolegica se heca, da končno nosim "normalno" številko. in sem se kar malo zasekirala, ker mi je medicinska sestra rekla, da to pa ni ok, samo nisem vedela, kako naj ji razložim, da ne jem nič več, niti pod razno ne za dva, kile pa so šle v višino. mah, očitno telo že naredi, kot je treba, sem pa vesela, da nisem edina s takimi "problemi".
|