Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 11:38:04
|
|
|
|
muki1
|
Joj, če se sama sebi ne zdiš debela, potem pa res ni problema. Malo je takih ki so zadovoljne v svoji koži, vsaka ti čast.
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 11:49:38
|
|
|
|
Maleal
|
Kaj pričakuješ da bomo rekli da si popolna?Ne bodi jezna,a meni se zdi da imaš 20 kil preveč.
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 11:55:15
|
|
|
|
Teni_
|
Saj niso pomembni kg. Pomembno je, kako se počutič v teh kg. Jaz sem se tudi čisto ok počutila, ko sem imela 70 kg pri 170 cm. Ni bilo idealno, ampak je bilo za mene ok. Tudi zdaj jih manj ne bi imela, bi bila čisto srečna, če pridem na to. Samo vseeno nekako ne verjamem, da se vredu počutiš, drugače tega ne bi napisala. Ne vem, takšen občutek sem dobila. Brez zamere.
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 12:06:48
|
|
|
|
srki
|
Mogoče je pa anonimna hotela samo povedati, da naj se tiste, ki imajo kilco preveč, ne sekirajo da so debele. Anonimna, če se ti dobro počutiš, če je tebi vseeno, potem se ne oziraj na druge. In res, kapo dol, če ti je vseeno.
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 12:12:31
|
|
|
|
Tejči
|
Jaz imam pri 168,5 cm 67 kg, pa se ne sekiram za kg, samo prednosečniške hlače bi rada nase spravla, pa magari če mam 100 kil
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 12:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se ti dobro počutiš v svojem telesu, je to najbolje, kar se ti lahko dogodi!
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 12:42:25
|
|
|
|
turbo
|
res je, malo je takih, ki so zadovoljne same s sabo, jaz nisem med njimi
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 12:45:17
|
|
|
|
turbo
|
Še tole sem želela napisat, če je debeluška modno oblečena, če frizura štima, če izžareva samozavest, dobro zanjo! Čeprav se mi zdi, da nobena od nas ne bi želela kakšen kg manj. Zate pa: you go girl!
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 13:06:53
|
|
|
|
dulcinea
|
Ti se nč ne sekiraj. Če se sama dobro počutiš...
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 13:57:20
|
|
|
|
tejčica
|
Jaz ne bi hujšala, če bi se v svoji koži dobro počutila. Ker pa se zaradi kg non-stop sekiram, sem se odločila da to spremenim z gibanjem in dieto.
|
|
|
|
RE: debela, a mi je "vseeno"... 4.5.2006 15:56:50
|
|
|
|
lelaval
|
Važno je, da si sama sebi všeč in se dobro počutiš. Poleg tega imajo tudi moški raje kakšno kilco več kot pa manj.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.5.2006 17:03:02
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?