Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 8:50:02
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja sama sem tudi doma blizu, vrtovi so pod vodo, upam, da se tole umiri.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 8:51:39
|
|
|
|
špelin@
|
Vso srečo!!!
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 9:11:33
|
|
|
|
ronja
|
Smo še kar blizu vas doma, samo smo v 3. nadstropju, tako da se ne sekiram. Ljubljanica ima itak Grubarjev prekop. Ko bo dovolj hudo, bodo ljudje dojeli, da pač rek ne smeš zabetonirat v neka korita, ker je to štala. Do takrat, dokler bo ljudem škoda vsakega cm za reko, bodo pa poplave - to so pač naravni zakoni.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 9:47:12
|
|
|
|
Felicita
|
jest sem trenutno tik ob galjevcu, ki, začuda, sploh ni zlo visok. ampak mislim da tut nič ne more bit... čeprov če sam pogledam kaj je v rožni, mim biotehniške... kriza. pa dans nej bi do popoldneva še kr vztrajal... je pa 2.45 ponoč tko treščl, da nas je vse iz postle vrgl... jest sm čist presrana bla še 1 uro pol
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 13:32:46
|
|
|
|
Felicita
|
no, nam je že ponoči faks zalil... ok, jest čez eno uro šlotam iz lj proti volčjemu potoku skozi radomlje. a je katera tm kej blizu doma, se da normalno pridt al je kej zaprt? gledam mal po netu pa ni nikjer vidt...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 13:37:03
|
|
|
|
emaa
|
Ne vem, v Domžalah ni nobene krize, pa sem tik ob Kamniški Bistrici doma.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 21:40:41
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pri nas pada. in nic ne kaze, da bo nehalo. mi smo sicer malo visje na hribcku. ma stara mama 1 km naprej od nas ima ze dobrih 60 cm vode v bajti! zdaj pa je zaelo še grmet!
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 21:43:12
|
|
|
|
Spark
|
Jaz sem čisto fertik. 300 metrov stran od nas je začelo vodo nositi na cesto. In sploh ne vem kaj naj naredim. Živim v čistem pritličju. Otroke sem spakirala in poslala k svojim staršem, ki živijo na drugem koncu Ljubljane, pa še v bloku so. Čeprav me je tudi za njih strah, saj so dosti blizu Ljubljanice.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 21:46:06
|
|
|
|
špelin@
|
Joooj, punce, tole je res grozno, drž'te se!!!
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 21:49:11
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
pri nas se je vsulo! cel dan lije, pa neha, pa lije pa neha.....zdaj pa škafe zlivajo po nas.
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 18.9.2010 21:50:06 >
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 21:50:44
|
|
|
|
Spark
|
Grozno, pa samo upam, da bo čim prej nehalo padati.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:06:00
|
|
|
|
nejcko
|
Držim pesti, da ne bo za nikogar nič hujšega. Naj bo že enkrat ponedeljek, da bo konec te more
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:08:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Držim pesti, da ne bo za nikogar nič hujšega. Naj bo že enkrat ponedeljek, da bo konec te more se strinjam
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:09:48
|
|
|
|
botrca
|
Pri nas hvala bogu ni nič...sem iz Zgornje Kungote (blizu Maribora).
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:21:32
|
|
|
|
tamiflu
|
Jaz sem iz okolice Ptuja, tudi ni neke sile. Sočustvujem pa z vsemi ostalimi, ki ste in so na nevarnih območjih. Naj vam bo čimbolj mirna noč.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2010 22:24:42
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:36:22
|
|
|
|
tasa_m
|
velike objemčke vam pošiljam, držite se!
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:37:44
|
|
|
|
špelin@
|
Bože mili, pri nas spet poplavlja..............
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:44:10
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:44:13
|
|
|
|
Colt
|
Špelin, kje točno ste vi? katera reka je poleg?
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 22:55:12
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Špelin, kje točno ste vi? katera reka je poleg? Zagorje ob Savi. Kur.č.ev potok Medija.
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 23:22:32
|
|
|
|
Colt
|
Tam okoli v širši okolici poznam samo Sevnico, tako da si ne predstavljam točno....verjetno mal severno od Sevnice ane? Upam da ne bo posebne panike...poročaj prosim! G
|
|
[Brisano sporočilo] 18.9.2010 23:25:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: dež, prosim te nehaj padat 18.9.2010 23:28:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt Tam okoli v širši okolici poznam samo Sevnico, tako da si ne predstavljam točno....verjetno mal severno od Sevnice ane? Upam da ne bo posebne panike...poročaj prosim! G Colt, tule sem vse napisala http://www.ringaraja.net/forum/m_5360964/mpage_4/tm.htm
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?