KIKI****
|
Moj je tud dobil izračun in sem vse na netu pregledala in po končanem pregledu ugotovila, da so na geodetski, kjer so te izračune izstavljali sami pacarji, za pop*****! Moj je lastnik stavbe enga vikendaša, on je solastnik v 1/2, en konc zemlje, ki jo imamo v lasti mi pa je on vikendaš solastnik in na tem končku zemlje naj bi bla njegova stavba . To pa še ni vse, izračun smo dobil tud za eno staro hišo, ki je že dolgo ni več, poleg tega se je letnica izgradnje razlikovala za celih 100 let, vredna je pa več kot ta hiša v kateri živimo, čeprav je bla podrtija in se je podrla sama od sebe ... Nenazadnje pa so nam hišo vpisali kot lokal, kjer imamo tud izložbeno okno in vhod iz ulice (opp. živimo pa vasi), tko da no coment. Dans sma šla na geodetsko, kjer mi je dvignal deklc, ker ni una babura znala ne pogledat, nič ji ni blo jasn, pa čeprav sem ji po razlagi še list v roke porinla, ... pojma nima kak se z unim njihovim programom dela, vse jim je še povr vsega štekal ... Jaz sem bla pa tečna kot hudič ker sma sploh mogla na geodetsko zarad njihove napake, pol mi je pa rekla da naj jaz osebno obiščem tega vikendaša in ga prosim za podatke, pol se mi je pa skeglal in sem se tko spizdla da je "dama" lahko naredla popravek. Ostalo bom popravla sama, dala na pošto, vse sem si kopirala za osebno evidenco in bože mili če se še enkrat zmotjo. Ljudi na geodetski je blo ko mravljic v mravljišču, vsi slabe volje, sploh starejši ki iskreno povedano nimajo pojma za kaj sploh gre in kako reševati napake. Enega starejšega je kura na geodetski tko zatrla da se je skor razjokal, ker je rekel da ne zna izpolnit in mu je rekla, da naj se sam znajde, pol sem ji pa čez mizo še jaz nekaj krepkih povedala, no pa mu je le uspela potem pomagat izpisat une obrazce. Groza, jaz jim sploh neb plačala nič dokler ne bojo uredil zadeve SAMI tako kot so naredili vso zmešnjavo.
< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 6.10.2010 15:05:54 >
|