|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   datoteka .avi na DVD-ju
10.11.2006 19:57:36   
arielca
Z neta sem potegnila par risank, jih prepekla na CD, zdaj mi pa na DVDju ne delajo. A lahko spremenim datoteke s končnico .avi tako, da jih bo DVD prebral user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: datoteka .avi na DVD-ju
10.11.2006 19:59:50   
Anonimen
A ti mogoče dvd ne podpira divx-ov da ti ne delajo?

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2006 22:01:03   
ona
Po mojem je tudi treba pogledat na DVD player,kaj ti podpira,jaz z mojim lahko vse gledam kar potegnem dol z neta!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2006 22:26:27   
kofetek2010
arileca user posted image  mi smo zaradi Ele kupili en čist običn DVD-player, ki bere divx, ker jih na tistem, ki ga imamo ni šlo odpret user posted image  
bil je pa v Leclercu za 10 jurjev user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2006 13:29:13   
G in T
Poglej na škatlo dvd predvajalnika, katere formate ti dvd sploh bere.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2006 15:46:56   
katjandraž
Tud jaz imam ta problem. Smo imeli dvd player, ki je vrtel vse, pa sem si jaz zeeeeelo želela dvd recorder in sva si ga z možem kupila za obletnico poroke. Efekt: dala ful denarja, slabo prebrala, kaj vrti in zdej .avi ne morva gledat.
user posted image  Je najbrž na netu en kup programov, ki ti konvertirajo v drug format. Jaz zaenkrat še nisem našla programa, ki bi mi konvertiral v Mpeg1 ali 2, ker le to moj dvd podpira, lahko pa poskusiš z Nero recode, samo ta ti da v Mpeg4. Baje se da neki tudi z Winampom naredit. V sredo se vrne mož in bo nabrž kmal ugotovil, kako bi to naredil. Napiši, kaj tvoj dvd podpira, pa bomo po sredi kaj "scumpral".

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.11.2006 12:12:59   
Nixxon
Morda je treba naložiti kodeke v DVD predvajalnik. Pojdi na spletno stran firme DVDja, pa si dol poberi zadnji firmware update, ga zapeci na CD in po navodilih, ki si jih dobila zraven, izvedi nadgradnjo software-a. Pazi da kaj ne zaserješ (sledi navodilom).

Če si kupila neko čudno firmo DVDja, potem moli, da sploh imajo kaj takega gor.

Drgač pa ni tako enostavno zadevo dat v drug format, vsaj en brez padca kvalitete. Možno pa je, seveda.

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?