Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pelin Neokusno. Kaj je tu kretenskega? Vredu, bom pa napisala drugič neokusnih kretenskih izrazov...Mogoče se res nekoliko trdo sliši (bere), vendar vsi tisti, ki so kdaj delali z otroki in res kvalitetno delali, vedo, da njihova kvaliteta ni odvisna od plače, ki je petega, pa tudi od daril ne. Zelo slabo pa vplivajo na motivacijo takšne pripombe ljudi, kot sta Urši in Lady Birdkiller. Očitno sta mnenja da tista plača odtehta ves trud in požrtvovalnost, ki jo nekateri zaposleni v vrtcu vložijo v delo oz.v naše otročke. Dobro da je takšnih staršev malo in da znajo imet vzgojiteljice rade tudi tiste otroke, katerih starši delijo podobne pripombe... Bravo Hubi ! Tebi Krissi pa en predlog: stopi do vzgojiteljice ( pa na pomočnico ne pozabi!), ji od srca stisni roko in se ji s svojimi besedami zahvali za vse,za kar si ji hvaležna...Če ti je nerodno, vse skupaj napiši na čestitko in ji jo izroči.S tem ne boš nič zgrešila, saj je včasih vzgojiteljicam kar nerodno sprejeti darilo...Meni je to najlepše in najiskrenejše...sama še več let hranim čestitke in jih vsake toliko časa rada preberem.Mi je vedno toplo pri srčku ! jaz tega nikoli nisem mogla, ker mi je šlo na jok. Sem raje v vrečko dala eno bonbonijero pa kavo ali kaj takega, kr se porabi, pa je bilo. ja, saj, pikalonica, frizerki daš tringelt, saj v tem je poanta, pa ravno tako 5. dobi plačo ali 15., ne vem, kdaj imajo frizerke plačo. pa itak, če je težko, se nikogar ne sili, meni je bilo pa to vedno lepo, da se na koncu zahvališ.
|