Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 14:39:42
|
|
|
|
Balonchy
|
Po moje je 5 € čist dovolj. Kupi pa se kaj kar jo bo spominjalo na malčke (kak lep okvir za sliko, noter pa sliko njihovega razreda *** morda kako lepo vazo *** šatuljo za nakit+šopek rož *** obesek, uhane, zapestnico *** skulpturo swarovski,....)
< Sporočilo je popravil Balonchy -- 23.5.2008 14:40:18 >
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 14:41:55
|
|
|
|
gojska
|
a se to sme ?
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 15:07:20
|
|
|
|
Balonchy
|
Ko smo bli mi v vrtcu tega mislim,da nismo počeli... Morda je zdaj v modi?! Če se sme-to pa ne vem!? Zakaj pa ne npr.?
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 15:19:26
|
|
|
|
gojska
|
mislim, da je zakon, ki prepoveduje sprejemanje darl čez določen znesek. Vse kar je več od recimo 50€ je smatrano kot podkupnina. Za zdravnike ziher velja. V tem primeru pa ne vem, če je cela skupina tako hvaležna.......... Osebno se mi to ne zdi v redu. Nekam na silo.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 19:44:04
|
|
|
|
mia-2
|
Pri nas sta dobile kar vsaka en šopek.Vse ostalo (prstani,...) je že preveč.Sej so plačane za to, da delajo tam.Glede zdravnikov pa;vzamejo tolk kot jim daš.več kot daš prej si na vrsti.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 20:46:18
|
|
|
|
Volga
|
Jaz pa enkrat v nižjem razredu en na pol porabljen lak za nohte
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 20:52:52
|
|
|
|
jackie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem tovarišici v 1.razredu nesla kristalno vazo lepo v celofan zavito.Na avtobusu sem jo zlomila, pa sem ji kar tako potem dala . Ful luštkana štorja . Balonchy - hvala za ideje . Sicer pa niti približno ne gre za podkupovanje, ampak za izkazovanje hvaležnosti nekomu, ki je celo leto preživel več kot polovico dneva s tvojim otrokom in pri tem izkazal dobro voljo, pozitivno vzdušje in hvalabogu - ni jemal svoje delo samo kot: Saj to je služba, ko odpikam tolk ur za katere sem plačan, grem domov. Ga ni zakona, ki bi mi preprečil izkazati to hvaležnost. Ker smo precej homogena skupina, smo se odločili, da bi nekaj kupili skupaj. Pa tudi, če ne bi bili, bi dobile kakšno rožico od mojega otroka...
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 20:56:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: jackie* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem tovarišici v 1.razredu nesla kristalno vazo lepo v celofan zavito.Na avtobusu sem jo zlomila, pa sem ji kar tako potem dala . Ful luštkana štorja . Balonchy - hvala za ideje . Sicer pa niti približno ne gre za podkupovanje, ampak za izkazovanje hvaležnosti nekomu, ki je celo leto preživel več kot polovico dneva s tvojim otrokom in pri tem izkazal dobro voljo, pozitivno vzdušje in hvalabogu - ni jemal svoje delo samo kot: Saj to je služba, ko odpikam tolk ur za katere sem plačan, grem domov. Ga ni zakona, ki bi mi preprečil izkazati to hvaležnost. Ker smo precej homogena skupina, smo se odločili, da bi nekaj kupili skupaj. Pa tudi, če ne bi bili, bi dobile kakšno rožico od mojega otroka... Saj meni je to tudi lepo, da se jim nekaj podari. Jaz jima vsako leto in za Novo leto in za otrokov RD in za konec leta. Malenkosti - čokolada, kava ponavadi. Prav tako tudi konec leta. Samo zdaj, če vas bo več skupaj, potem ne vem, morda pa kakšen bon vsaki za masažo ali manikuro ali recimo kakšno celodnevno vstopnico za bazen ali kaj podobnega. Ne vem, res.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 21:37:26
|
|
|
|
muška
|
Mi smo lani zbirali 3 € , za obe, kaj so kupili ne vem, ker je moj fasal koze in ga ni bilo več v vrtec. za novo leto vedno sama skupaj nekaj spacam imam srečo, da imam ročne spretnosti, tudi letos bom, vsaj za ta malega, ker v tej skupini vem, da ne bomo nič zbirali.
|
|
|
|
RE: darilo za vzgojiteljici 23.5.2008 22:04:45
|
|
|
|
Pia73
|
Kakšna lepa knjiga je za moje pojme dobra ideja. Jaz sem lani našla eno ljubko malo knjigico v katero je sin sam napisal posvetilo. Dal je pa to učiteljici ob koncu prvega razreda. Žal pri nas nismo homogena skupina, čeprav se mi to zdi super. In zame je to tudi hvaležnost in ne podkupovanje,........
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?