|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za srečko nosečko
20.4.2008 15:03:36   
Anonimen
Pozdravljene!

Ali ima kakšna idejo kaj naj kupim prijateljici, ki je prvič noseča in v drugem mesecu in ima v kratkem rojstni dan. Najprej sem mislila, da bi knjigo o nosečnosti, pa sem ugotovila, da jo že ima, so si pa sigurno podobne, če že imaš eno, potem veš vse.
Kaj nosečke potrebujejo? Da bi pa že kaj za dojenčka, je pa še prehitro, a ne?
Tudi ne vem ali sem napisala vprašanje na tapravem forumu, ker jaz uporabljam samo tega, pa tudi še nikoli nisem bila nosečka, da bi sama imela kakšno idejo.
Lep sončen dan, N.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo za srečko nosečko
20.4.2008 15:07:49   
Naja30
Mogoče kakšen bon za trgovino za nosečnice, da si bo kasneje kaj kupila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.4.2008 15:18:06   
Anonimen
Ja kakšen bon bi bil super.Na primer BC ali pa H&Muser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
20.4.2008 15:26:09   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pozdravljene!

Ali ima kakšna idejo kaj naj kupim prijateljici, ki je prvič noseča in v drugem mesecu in ima v kratkem rojstni dan. Najprej sem mislila, da bi knjigo o nosečnosti, pa sem ugotovila, da jo že ima, so si pa sigurno podobne, če že imaš eno, potem veš vse.
Kaj nosečke potrebujejo? Da bi pa že kaj za dojenčka, je pa še prehitro, a ne?
Tudi ne vem ali sem napisala vprašanje na tapravem forumu, ker jaz uporabljam samo tega, pa tudi še nikoli nisem bila nosečka, da bi sama imela kakšno idejo.
Lep sončen dan, N.

Kaj pa vem, jaz noseči prijateljici za RD ne bi ravno kupila kaj za dojenčka, prehitro gor ali dol. Za dojenčka kupim posebaj in prinesem. Tko da to pri meni avtomatsko odpade.

Noseči prijateljici bi pa verjetno kupila kakšno res dobro olje za telo, za bušija, pa to, da si bi mazala, ker doskrat pozabijo na te zadeve.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.4.2008 15:40:33   
ježek
Materinsko blazino. To bo lahko uporabljala med in po nosečnosti, pa tut za otroka bo kasneje  fajn.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.4.2008 17:24:07   
spps
ojla.jaz bi prijateljici kupila nekaj namenjeno njej,kaj bi ji odgovarjalo,pa ne vem ker je ne poznam.vse stvari,kar se doječka tiče pa raje počakaj.ziher je ziher.mogoče kakšen bon pri kozmetičarki,za kakšno nego obraza,al pa manikuro,ipd. no ,ne vem.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu ježek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.4.2008 19:36:33   
Taula
Masažo za user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.4.2008 20:08:32   
Anonimen
Bon za masažo stopal ali česa podobnega.

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
20.4.2008 21:39:49   
Anonimen
Kaj pa kakšno naročnino za revijo ala Mama, Otroci,...? 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2008 10:10:16   
tinkatonka
Noseči prijateljici bi pa verjetno kupila kakšno res dobro olje za telo, za bušija, pa to, da si bi mazala, ker doskrat pozabijo na te zadeve.

Tudi jaz predlagam olje za telo.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.4.2008 10:20:30   
tane
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla.jaz bi prijateljici kupila nekaj namenjeno njej,kaj bi ji odgovarjalo,pa ne vem ker je ne poznam.vse stvari,kar se doječka tiče pa raje počakaj.ziher je ziher.mogoče kakšen bon pri kozmetičarki,za kakšno nego obraza,al pa manikuro,ipd. no ,ne vem.

se strinjam z zgornjo izjavo, tvoje prijateljice ne poznam ampak npr. jaz vem, da so moje malce vraževerne, da dokler ni vse vredu, da je otrok rojen ne bi bile vesele, če bi dobile stvari za dojenčka. kot pravi spps, raje počakaj, ziher je ziher in kupi nekaj zanjo, za razvajat, ko se otrok rodi ji boš pa takrat lahko kupila kaj samo za otroka.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?