patrino
|
IZVIRNO SPOROČILO: bubu_bibi podpis pod LuLu. tudi za rd naj bi se darila nosilo na dan praznika, ali potem - sicer vraža. če boš pošiljala čestitko, daj raje notri kakšno vabilo na obisk/kosilo, da se srečata, malo poklepetata ali pa kakšno malenkost - okvir za sliko recimo oz čokoladico, na kateri pišeta imeni in datum poroke (če veš, kakšno čokolado ima/ta rada) ali dve skodelici z imeni, ali pa kakšni taki bolj umetniški. ti boni, sploh za masaže, so lahko huda brca mimo, razen, če veš, da sta oba za to. če že hočeš bon bi skoraj raje za kakšno doživetje - polet z balonom, izlet v Benetke... samo to je potem kar finančni vložek. ps. Midva sva za darilo od rodbine, ki ni prišla na poroko, dobila čestitko, zraven pa sušilnik za solato (dve skledi, ena v drugi, ki se vrtita) in sva se strinjala, da je to praktično, nevsiljivo in čisto v redu darilo. Hubu bibi saj se z vsem strinjam s tabo, vendar mi je tole tako hecno, da sem te morala malo podražiti: Kako pa je lahko sušilnik za solato vsiljiv Drugače pa , bi jaz tudi poslala čestitko po poroki, ki bi jo najverjetneje skombinirala s kakšnim unikatnim okvirjem za sliko . Vanj bi vstavila kakšno najino fotko z otroštva kot v spomin na cukratsa leta, ko še nisva našli vsaka svojega princa. Za takšne posebne meni ljube osebe se tudi meni ne zdijo najbolj primerni boni, saj so mi nekako tako neosebni in površinski. Tega se ponavadi poslužujem za koga, ki ga ne poznam dobro, pa mu moram vseeno kaj podariti, če tako nanese priložnost. Sicer pa pač vsak po svoje.