![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: darilo za RD-kaj naj naredim? 2.5.2006 17:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Pač imate avtomobilček, pa je.
|
|
|
|
RE: darilo za RD-kaj naj naredim? 2.5.2006 17:33:49
|
|
|
|
skuštrana
|
Mogoče je pa v darilo zašel po pomoti?
|
|
|
|
RE: darilo za RD-kaj naj naredim? 2.5.2006 17:36:54
|
|
|
|
mala maja
|
ja lenka tud jaz se to sprašujem, ampak vseeno kaj pa če ni???? Res pa je da mogoče zdele delam iz muhe slona sam taka pač sem . Pa tud prijateljice nebi rada užalila. Me čisto nič ne moti če smo dobil tak avtomobilček.
|
|
|
|
RE: darilo za RD-kaj naj naredim? 2.5.2006 17:55:32
|
|
|
|
Barbs
|
A sta ti otroka rekla da je rabljen? Ali sta samo ugotovila, da se lahko vozi po avtostezi zaradi podvozja, ki ga ima? Po moje otroka ne razmišljata o tem, da je "ponucan" .. take zgodbe se radi gremo "taveliki".... Jaz bi mirno rekla - fino, tudi po avtostezi se lahko vozi, vidva ga pa dajta kar brez... Mogoče je, da je v vrečko res zašel po pomoti - morda je otrok tvoje kolegice usput vrgel not še to, ker se mu je zdelo fino, da bo tudi on nekaj dal... tudi prav. Pravzaprav lepo, da je hotel prijatelju dat nekaj svojga. V vsakem primeru je čisto brezveze, da se s tem obremenjuješ - razen, če nisi "zavihala" nos, češ, kaj se pa grejo, da nam podarjajo rabljene stvari. Ampak praviš, da te to ne moti. Torej? p.s. Naša Gaja je od sošolca ( eden drugemu sta precej všeč) za rojstni dan dobila že dokaj muckastega , plišastega miška, ki mu na eni strani glava že mal postrani visi - šivi.. Ker so sošolcu doma kupili "samo" čokolado, da bi jo nesel na praznovanje, njemu, pa se je to zdelo nekak "premalo", očitno. Pa je revež pritovoril starega miška s ponucano novoletno pentljo okrog vratu. Gaja se mu je zelo smejala in ga posadila na častno mesto na polici, med ostalimi "učenci" iz njene plišaste šole ; je zelo priden, pameten in lep mišek - je pravi posebnež. Ime mu je Skorajbrezglavi mišek.
|
|
RE: darilo za RD-kaj naj naredim? 2.5.2006 17:55:38
|
|
|
|
Annny
|
Ja ne vem, kaj se sploh sekiraš Dobili ste ga in vaš je, so what
|
|
|
|
RE: darilo za RD-kaj naj naredim? 2.5.2006 18:03:12
|
|
|
|
Annny
|
Drugače pa...kupi fantoma avtostezo, pa bo stvar rešena
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.