|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   darilo za 5-letnika
16.9.2008 9:07:36   
ksenjak
Jutro!
Prosim za pomoč, kaj kupiti 5-letnemu nadebudnežu za rojstni dan. Do zdaj smo mu kupovali za oblečt plus še kakšno igračko, zdaj pa se mi zdi, da z oblačilom ne bo ravno preveč navdušen. Svetujte, kaj jih v tem obdobju zanima. Naj še povem, da je precej napreden in da ga zelo zanima šport, z računalniškimi igricami pa se še ne igra.

Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: darilo za 5-letnika
16.9.2008 9:12:18   
Volga
Rolko. Pa eno frajersko na šilt zraven.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.9.2008 9:23:00   
Nea
namizni fuzbal, škatlo s prvimi experimenti, PlayMais

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.9.2008 9:29:34   
ksenjak
Volga_ja, to bi kar bilo. Sicer nisem sigurna, da je že nima. Kakšna pa je to na šilt?

Pa namizni nogomet tudi ni slaba ideja a kaj ko si to tako močno želi moj 3,5 letnik pa ne bi bilo ravno prikladno.

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.9.2008 9:34:37   
Volga

user posted image

to je kapa s šiltom.

< Sporočilo je popravil Volga -- 16.9.2008 9:36:29 >

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.9.2008 9:37:21   
ksenjak
Matr sem pametna! A ti to o kapi na šilt. No, to bi pa vedela, kaj je. Sam v tvojem postu ni bilo čisto jasno ali gre za kapo ali za rolko. Pa sem že res mislila, da sem čisto za luno, kako da ne vem, kakšna je rolka na šiltuser posted image .

Lp

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.9.2008 9:37:38   
nuala
Če stanujete v hiši mu lahko kupiš koš za košarko in ga nekam namontiraš, pa novo žogo. Tudi teniški lopar in žogice so fine, vedi pa, da boš morala potem vsak dan eno uro pobirati in metati žogice. predvidevam, da rolarje in skiro že ima?
Drugače so vedno fine Lego kocke, pri tej starosti lahko preideš na ta male, od modernejših stvari Transformerji ( nad njimi jaz sicer nisem preveč navdušena, ampak otroci pa so ). Jaz bom svojemu 6-letniku sedaj pozimi kupila za RD prenosni CD-player, da bo lahko gledal risanke v avtu oz. na potovanju ( res pa veliko potujemo, za vsakdanje življenje se mi to ne zdi najprimernejše darilo ).

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.9.2008 9:38:33   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Matr sem pametna! A ti to o kapi na šilt. No, to bi pa vedela, kaj je. Sam v tvojem postu ni bilo čisto jasno ali gre za kapo ali za rolko. Pa sem že res mislila, da sem čisto za luno, kako da ne vem, kakšna je rolka na šiltuser posted image .

Lp

Aaaaaaaaaa, pa sem res pozabila "kapo "napisat user posted image  ampak, zdaj veva, kaj sem mislila.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.9.2008 9:38:56   
ksenjak
nuala_vse od naštetega že ima, razen za rolerje pa nisem čisto prepričana in bi mogoče to bila kar dobra izbira. Se bom morala pozanimati.

lp

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.9.2008 9:40:27   
ksenjak
Volga_pa še kako resno si potem pripopala fotko od kape. Najbrž si si pa res mislila, iz katerega kravjega sela se je pa ta vzela, da ne ve, kaj je to kaša na šiltuser posted image .

Lp

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.9.2008 9:40:46   
ksenjak
Opa, kapa ne kaša.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.9.2008 10:52:09   
Mišni
Lahko mu kupiš tudi nogometno žogo ali pa kakšno drugo "tapravo" žogo, npr. v Šport 2000 ali Hervisu.
Ali pa otroške kolesarske rokavice, te so tudi dobre, otroci se počutijo v njih ful športnikiuser posted image , pa še zdaj, ko je mraz, še prav pridejo na kolesu.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.9.2008 13:17:52   
Lenny
Pri 5. se je naš najbolj navduševal nad Playmobil-om in Lego City. Za zunaj pa je zakon skiro, rolerji, kolo, v glavnem vse, kar se premika po kolesih.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Otrokov oče
пеперутка16

Bi otroku dovolili, da napiše prazno ime očeta, tj. "nepriznano očetovstvo", ker imaš z možem slab odnos in ker ne sprejema otroka?

Da. (45%)

Ne. (55%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!